Кабель живлення GeForce RTX 5090 може нагрітися до 150°C навіть за правильного підключення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Hotspur: 12.03.2025 11:44
fantomrulezz: 12.03.2025 11:11Карти горять:
1) в 0,01% випадків через використання неякісних перехідників або некоректне підключення
и як в школі вчився ?
когда аргументы заканчиваются, в ход идут оскорбления

Hotspur: 12.03.2025 11:02
Shaolin_Style: 12.03.2025 10:46Да, мне удобнее с одним 12пин чем с букетом 8пинов сидеть.
тобі зручно зі згорівшою картою. все ясно
потрясающие выводы
Hotspur
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 12.03.2025 12:18когда аргументы заканчиваются, в ход идут оскорбления
людина пише про 0.01%. це 1 згорівша карта на 10 000. ти вмієш в математику ?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Hotspur: 12.03.2025 11:44уже на форумі є люди з плавленим кабелем. Ти як в школі вчився ? Нащо тебе зі школи випустили з документом що ти шось знаєш ? Бо власників 10000 карт 5ххх тут немає.
Добре вчився, явно краще ніж ти :laugh: Бо знаю, що хамити незнайомим людям не варто, можна про це пожалкувати.
Але якщо ти вже включив своє бидлянство, то можу підказати напрямок куди тобі сходити.

В курсі математичної статистики, який я проходив на мехматі, мені розповідали про таку цікаву штуку як репрезентативність вибірки.
Яку ти абсолютно не забезпечив, стверджуючи, що наявність на спеціалізованому технічному форумі (який створений для того, щоб на нього приходити з технічними проблемами) аж цієї одної людини з плавленим кабелем якось корелює зі статистикою цих проблем в цілому.

Наприклад, якщо взяти за виборку всі карти, які знаходяться під паяльником на столі інженера в сервіс-центрі, то можна сказати що 100% карт там мають технічні проблеми.
Чи дає це нам підставу стверджувати, що через це всі 100% карт в продажу мають технічні проблеми?
Ні, не дає.

І до речі, моя професійна статистика проданих карт (одного такого малесенького рітейлера з долею ринку електроніки України в 25%) показує, що карти з 12-пін роз'ємом не мають якогось збільшеного відсотку браку відносно карт з іншими роз'ємами і всі твердження про "ууууу новий роз'єм все згорить атата" не витримують жодної критики.
starinfo
Member

Повідомлення

oversteve: 11.03.2025 12:28
Bukakanga: 11.03.2025 12:07 2х8-пин - рассчитаны примерно на 300 ватт. 5090 пытается жрать 600. Так что тут или проектировщики используют недостаточно разъемов или же 12-хпвр не является аналогом двух восьмипиновок.
стандартні 2х8пін розраховані на 300вт, а я кажу про добротні варіанти, які виробники роблять за своєю ініціативою в дорогих бж
от вам приклад корсарівського шнурка для деяких своїх старих бж
https://www.corsair.com/ru/ru/p/pc-comp ... 8IaqCpOn1U

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
saren: 11.03.2025 12:03 меня больше всего интересует, зачем некоторые так яростно защищают откровенный фейл и обсер нвидии. :rolleyes: Был бы я адептом теорий заговора, посчитал бы, что казачки-то засланные :laugh:
та нема там ніякого фейлу, просто люди страшно люблять додумувати і шукати якусь масову проблему там, де її немає :dontknow:

Відправлено через 12 хвилин 45 секунд:
Bukakanga: 11.03.2025 11:58 здесь вопрос в абсолютных цифрах этого перегруза. В описанном вами случае - будет 25 ампер на провод. В случае ДерБауэра - было 50 ампер на провод. Что и приводит к критическому перегреву, т.к. выделяется в четыре раза больше тепла.
випадок дербауера - у нього там було по 20А+ на 2 проводах, тобто з 4 проводами з 6 були проблеми, реальна імовірність отримати таку проблему офігеть низька і у мене закрадається думка, що він сам щось умисно зробив з кабелем аби зняти хайпове відео, тим більше що потім з новим кабелем було все ок
в реальних умовах такого перекосу добитися дуже важко, то вже хіба якийсь цілий компекс факторів браку і рукожопості :dontknow:
відео з тестом двох відеокарт в однаковому виконанні, щось я не бачу різниці в довжинах текстоліту
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 12.03.2025 11:44
fantomrulezz: 12.03.2025 11:11Карти горять:
1) в 0,01% випадків через використання неякісних перехідників або некоректне підключення
уже на форумі є люди з плавленим кабелем. Ти як в школі вчився ? Нащо тебе зі школи випустили з документом що ти шось знаєш ? Бо власників 10000 карт 5ххх тут немає.
саме так, той діяч, який ушатав 3090 1х 8 ін роз'ємом :)

Відправлено через 5 хвилин 34 секунди:
starinfo: 12.03.2025 13:40 відео з тестом двох відеокарт в однаковому виконанні, щось я не бачу різниці в довжинах текстоліту
не туфом єдиним :dontknow:
ось наприклад
https://www.techpowerup.com/review/gala ... -oc/5.html
starinfo
Member

Повідомлення

oversteve: 12.03.2025 13:48
Hotspur: 12.03.2025 11:44 уже на форумі є люди з плавленим кабелем. Ти як в школі вчився ? Нащо тебе зі школи випустили з документом що ти шось знаєш ? Бо власників 10000 карт 5ххх тут немає.
саме так, той діяч, який ушатав 3090 1х 8 ін роз'ємом :)

Відправлено через 5 хвилин 34 секунди:
starinfo: 12.03.2025 13:40 відео з тестом двох відеокарт в однаковому виконанні, щось я не бачу різниці в довжинах текстоліту
не туфом єдиним :dontknow:
ось наприклад
https://www.techpowerup.com/review/gala ... -oc/5.html
зрозумів, приклад поганий(
треба скинути на якусь плату без порівняння, там все тооочно зрозуміло
дякую)
oversteve
Member

Повідомлення

starinfo: 12.03.2025 14:06 зрозумів, приклад поганий(
треба скинути на якусь плату без порівняння, там все тооочно зрозуміло
дякую)
по великому рахунку ви обрали одну з небагьох карт, де оверсайз, практично у всіх інших виробників плати коротші
Відповісти