Hotspur: ↑
12.03.2025 11:44уже на форумі є люди з плавленим кабелем. Ти як в школі вчився ? Нащо тебе зі школи випустили з документом що ти шось знаєш ? Бо власників 10000 карт 5ххх тут немає.
Добре вчився, явно краще ніж ти
Бо знаю, що хамити незнайомим людям не варто, можна про це пожалкувати.
Але якщо ти вже включив своє бидлянство, то можу підказати напрямок куди тобі сходити.
В курсі математичної статистики, який я проходив на мехматі, мені розповідали про таку цікаву штуку як репрезентативність вибірки.
Яку ти абсолютно не забезпечив, стверджуючи, що наявність на спеціалізованому технічному форумі (який створений для того, щоб на нього приходити з технічними проблемами) аж цієї одної людини з плавленим кабелем якось корелює зі статистикою цих проблем в цілому.
Наприклад, якщо взяти за виборку всі карти, які знаходяться під паяльником на столі інженера в сервіс-центрі, то можна сказати що 100% карт там мають технічні проблеми.
Чи дає це нам підставу стверджувати, що через це всі 100% карт в продажу мають технічні проблеми?
Ні, не дає.
І до речі, моя професійна статистика проданих карт (одного такого малесенького рітейлера з долею ринку електроніки України в 25%) показує, що карти з 12-пін роз'ємом не мають якогось збільшеного відсотку браку відносно карт з іншими роз'ємами і всі твердження про "ууууу новий роз'єм все згорить атата" не витримують жодної критики.