[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес

Объявления о продаже
Закрито
Автор
Повідомлення
V1tt0
Member

Повідомлення

Ortyomko: 09.03.2025 22:11
V1tt0: 09.03.2025 21:51 мм, а где ты видишь на скрине фурмарка тест встройки? бро, если присмотреться, там будет показано что встройка юзается на 5%, а дискретная 3050ті на 99-100
я думаю, що пан бульдозер мав на увазі 3Д Марк. очевидно що на вбудованій карті буде сильніше відчуватись різниця в ОЗУ.
У steel nomad 3050ті має видавати 5+к, у вас 280-580
нема 5к тому що це інший трохи тест з кастомними настройками, встройка не юзається в цьому тесті. Окей пясни мені як я отримав в різних іграх +30-100фпс, якщо в панелі керування я вибираю конкретно використовувати інвідію, а не встройку, та в налаштуваннях вінди для кожної гри вибираю використовувати інвідію. Та в самій грі встройка не використовується
V1tt0
Member

Повідомлення

AFU_power: 09.03.2025 22:15
V1tt0: 09.03.2025 21:20 если диванные эксперты расскажут как сделать максимальную частоту в фурмарке, сделаем и при самой максимальной частоте чипа тесты без никаких проблем
прибери андервольт і буде максимальна частота, чіп в напрузі менше вольта.
V1tt0: 09.03.2025 21:20данный ноутбук является оправданным решением за цену 35-33к грн
не являється, за 25-30 можна вичепити легіона з більш топовим охладом і скоріше всього на тому самому залізі тоже з першого власника, з коробкою і тд. Хотя я не дивуюсь, в Запоріжжі олх чел легіон 2022 року на 3060 без матриці продає за сорокет. Чи може навіть якесь більш елітне відро як рейзер блейд, в фул металевому корпусі на 3060 за 35к можна взяти, вот це буде виправдана покупка
хахахахахаах, де ти бачиш андервольт? андервольт чого саме? відюхи? частота гпу максимальна, частота пам'яті в розгоні, споживає 95ват, 95 ват ЦЕ МАКСИМУМ цієї відеокарти в цьому ноуті. Де ти бачиш андервольт, поясни давай. Можливо на проці? 1.2 вольта, 4.2ггц, 45 також МАКСИМАЛЬНИХ ват, вот де ти бачиш андервольт?
V1tt0
Member

Повідомлення

Buldozer.: 09.03.2025 21:43
V1tt0: 09.03.2025 21:31

точно 0-2% уж тебе поверить? Посмотри выше какой прирост ты получаешь, не забудь челюсть поднять с пола
Друже, моя челюсть на месте. Уж поверь, я ноутов тестил больше, чем уважаемый в жизни раз моргал.

Тестить встроенную видяху на ноуте с 3050ти с озу, это конечно сильно.

Задача простая, ставим обычную озу и тестим игру или 3д марк на внешней карте.

Потом ставим топовую супер пупер память и тестим на ВНЕШНЕЙ видяхе 3д марк.

Разницы фактически не будет. Проходили это уже не знаю сколько раз на каком по счете сотне ноутов уже и не знаю.

Юзать интеграшку с 2 или 5 фпс и показывать это как разницу для ноута с внешней картой это супер, ага. :lol:

Так же, как и латентность памяти в тесте аида.

Все просто, ставим обычную память и замеряем время старта ноута, время загрузки игр и фпс в играх.

Потом ставим супер пупер память и замеряем то же самое.

Разница будет в пределе погрешности не более.

А циферки в бенчах дают конечно картинку красивую. :laugh:

П.с. да, тяжко нам барыгам хлама с сша, согласен. Сидим на стриксах 4080 ноутах 17.3 oled , такие и мечтаем о вашем ноуте, страдаем да. :lol:
Эхх бульдозер бульдозер, если бы действительно разбирался в ноутах то объяснил бы почему прирост в играх произошел от дискретной видеокарты из-за замены озу. А я тебе объясню. Ноутбучные видеокарты хоть и имеют свой vram, но они намного активнее используют оперативную память чем видеокарты в ПК. А если бы ты еще больше углубился в тему то был бы в курсе что более большой объем оперативки позволяет видеокарте намного меньше обращаться к файлу подкачки, даже если в игре используется максимум 10гб озу вместе с системой. Задача процессора в играх обрабатывать физику, звук, расчеты игровой логики, ai противников, а так же задача процессора передавать данные видеокарте, такие как текстуры, команды рендеринга, геометрию сцены. Ты спросишь, а как это влияет на фпс? А я тебе отвечу, процессор меньше ждет данные, следовательно видеокарта быстрее будет обрабатывать кадры, если более точнее объяснить - проц тратил больше времени на ожидание данных из стоковой озу. Поэтому в играх которые зависят от проца и озу и получили у меня прирост аж до колосальных +100фпс. И еще один ключевой и важный фактор в получении прироста фпс с помощью апгрейда озу это оптимизированный доступ к видеопамяти. Объясняю для ослов что это, в ноутбуке используется resizable bar, который позволяет именно процу и видеокарте вместе работать с озу и новая оперативка максимально уменьшает задержки доступа к видеопамяти дискретной карты. Поэтому первичный тайминг -2 и третичный тайминг -10 настолько сильно повлияли на производительность видеокарты как в синтетических тестах, так и в играх которые и зависят от проца и озу и не сильно зависят от этого. И поэтому процессор в играх стал нагружен меньше на 20-30%, а видеокарта стала работать в играх на все 100, вместо 50-80%. Удачи в изучении ноутбуков).
V1tt0
Member

Повідомлення

AFU_power: 09.03.2025 22:15
V1tt0: 09.03.2025 21:20 если диванные эксперты расскажут как сделать максимальную частоту в фурмарке, сделаем и при самой максимальной частоте чипа тесты без никаких проблем
прибери андервольт і буде максимальна частота, чіп в напрузі менше вольта.
V1tt0: 09.03.2025 21:20данный ноутбук является оправданным решением за цену 35-33к грн
не являється, за 25-30 можна вичепити легіона з більш топовим охладом і скоріше всього на тому самому залізі тоже з першого власника, з коробкою і тд. Хотя я не дивуюсь, в Запоріжжі олх чел легіон 2022 року на 3060 без матриці продає за сорокет. Чи може навіть якесь більш елітне відро як рейзер блейд, в фул металевому корпусі на 3060 за 35к можна взяти, вот це буде виправдана покупка
І доречі, давай сюди ссилочку на легіон за 25-30к який буде тримати такі самі температури, цікаво подивитись тести і температури. І покажи ще рейзер на 3060 за 35к, кинь ссилочку, було б ще чудово якби цей рейзер тримав такі самі температури як в мене і був також в ідеальному стані з такою самою продуктивністю ну як мінімум процесора та озу. А це все шо ти написав, можеш на заборі в себе в селі написати.
strang
Member

Повідомлення

V1tt0: 09.03.2025 15:57заміни плат не було, ще є питання?
нема.
привиділось мабуть
Вкладення
2.png
1.png
Ortyomko
Member

Повідомлення

V1tt0: 09.03.2025 22:29 Окей пясни мені як я отримав в різних іграх +30-100фпс
якщо це дійсно правда (хоч пруфів я не бачив), то я не можу це пояснити. Це якась фантастика. Саме тому, у це мало віриться, і здається що є більш проста причина.
Якщо б дійсно був такий вплив у ОЗУ, всі б масово ставили тільки топ оверклокерську, але ж це мало хто робить, і не просто так.
V1tt0
Member

Повідомлення

Ortyomko: 09.03.2025 23:27
якщо це дійсно правда (хоч пруфів я не бачив), то я не можу це пояснити. Це якась фантастика. Саме тому, у це мало віриться, і здається що є більш проста причина.
Якщо б дійсно був такий вплив у ОЗУ, всі б масово ставили тільки топ оверклокерську, але ж це мало хто робить, і не просто так.
трохи вище я пояснив для бульдозера чому так відбувається. Всі масово так не роблять, тому що не розбираються взагалі. У більшості нових ноутах з заводу дуже погана озу, можемо тіки порадіти, що виробники почали ставити відразу хоча б двох канал, а не як було до 20-21 року з ігровими ноутами. Пруфів за приріст фпс немає, тому що я полінився заскрінити фпс в іграх, заскрінив лише тести, але я запропонував бульдозеру спор на 1000$ що спеціально поміняю озу на стокову та запишу відео як ноут показує себе в іграх, безкоштовно мені лінь знову розбирати ноут 2 рази.
V1tt0
Member

Повідомлення

strang: 09.03.2025 23:26
V1tt0: 09.03.2025 15:57заміни плат не було, ще є питання?
нема.
привиділось мабуть
в цій темі я писав що спеціально захейтив ноут, тому що очікувань було більше від продуктивності цієї відеокарти, вибачаюсь за те що давно написав неправду про цей ноут. А пруфи я вже в цій темі скинув і детально описав все
V1tt0
Member

Повідомлення

питання не по темі, як так вийшло, що ти зібрав пк на інтел + радеон?)
Ortyomko
Member

Повідомлення

V1tt0: 09.03.2025 23:39

тому що не одночасно збирав. На інтел перейшов з 5800Х різена, бо тоді ще не було 7000 серії АМД (так би брав вже на ній), а відухи нвідія, як на мене, оверпрайс. Мені цей 7900хтх вдалося урвати за 35к у компх (рефнутий), що дешевше навіть за 4070ті супер, але суттєво потужніший. А промені я особливо і не бачу різницю.
Тож на той момент, коли обирав, у своїй категорії вони були "топ за свої гроші"
V1tt0
Member

Повідомлення

Ortyomko: 09.03.2025 23:43
V1tt0: 09.03.2025 23:39

тому що не одночасно збирав. На інтел перейшов з 5800Х різена, бо тоді ще не було 7000 серії АМД (так би брав вже на ній), а відухи нвідія, як на мене, оверпрайс. Мені цей 7900хтх вдалося урвати за 35к у компх (рефнутий), що дешевше навіть за 4070ті супер, але суттєво потужніший. А промені я особливо і не бачу різницю.
Тож на той момент, коли обирав, у своїй категорії вони були "топ за свої гроші"
Не захотів взяти 5800x3d? не прийшлось би міняти сокет і фпс в іграх отримав би ідентичний. За оверпрайс погоджуюсь, але як на мене зараз що радеони, що інвідія нові суцільний кал. Ну трасування, по своєму особистому опиту, замітно лише в кіберпанку, єдина гра яка варта променів. Доречі, зрозумів чому таймінги озу настільки бустанули відеокарту?
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 09.03.2025 21:46 значить пан Педріні має що приховувати)
пане педріні, для вас особливий та перероблений тест - https://ibb.co/GQbrVkgh. Що скажете у своє виправдання?
V1tt0
Member

Повідомлення

И сразу все диванные эксперты и барыги посливались. А шуму сколько было, а гавкали и скулили как. Что все в будке уже сидят? Не будет больше интересных вопросов? Ну и супер, а то я устал быдлу и шарашкиным сервисам отвечать. Если что то не нравится вашему дёрганому глазу в тестах, пишите что и как настроить, переделаю тесты так как любая псина захочет, лишь бы не скулила. Тема свободна для покупателей, в скором времени даже отчитаюсь тут за сколько продал, что бы перекупы американских секондов слюньки попускали. Несколько клиентов уже нашлось, беседуем, работаем.
Евгений King
Member

Повідомлення

V1tt0: 10.03.2025 03:06 И сразу все диванные эксперты и барыги посливались. А шуму сколько было, а гавкали и скулили как. Что все в будке уже сидят? Не будет больше интересных вопросов? Ну и супер, а то я устал быдлу и шарашкиным сервисам отвечать. Если что то не нравится вашему дёрганому глазу в тестах, пишите что и как настроить, переделаю тесты так как любая псина захочет, лишь бы не скулила. Тема свободна для покупателей, в скором времени даже отчитаюсь тут за сколько продал, что бы перекупы американских секондов слюньки попускали. Несколько клиентов уже нашлось, беседуем, работаем.
Всі вже сказали Вам все, що хотіли, тричі. Який сенс в дисскусії, коли оппонент сидить перед тобою на кортах, лускає лушпиння, запиває пивом і нічого не розуміє.
Надані тести нічого не змінили, для такого класу продукту, ціна надто не реалістична. В тім хочете продавати - продавайте, то діло хазяйське, вийде завтра ноут на RTX 5050 за 30-35к і Ви будете тоді мріяти, аби за 20к забрали :rotate:
Те що ноут може охолоджувати холодний 4800й проц та таку саму 3050ti, це прямо досягнення, можете прибити його на стінку в рамку, наскрізь :beer:

Більш цікаво, що там з акб за 4 роки, мабуть в районі 70-80% паспортної ємності? :gigi:
V1tt0
Member

Повідомлення

Евгений King: 10.03.2025 03:36
V1tt0: 10.03.2025 03:06 И сразу все диванные эксперты и барыги посливались. А шуму сколько было, а гавкали и скулили как. Что все в будке уже сидят? Не будет больше интересных вопросов? Ну и супер, а то я устал быдлу и шарашкиным сервисам отвечать. Если что то не нравится вашему дёрганому глазу в тестах, пишите что и как настроить, переделаю тесты так как любая псина захочет, лишь бы не скулила. Тема свободна для покупателей, в скором времени даже отчитаюсь тут за сколько продал, что бы перекупы американских секондов слюньки попускали. Несколько клиентов уже нашлось, беседуем, работаем.
Всі вже сказали Вам все, що хотіли, тричі.
Надані тести нічого не змінили, для такого класу продукту ціна надто не реалістична.
Те що ноут може охолоджувати холодний 4800й проц та таку саму 3050ti, це прямо досягнення, можете прибити його на стінку в рамку :beer:
Більш цікаво, що там з акб за 4 роки, мабуть в районі 70-80% паспортної ємності?
Покажи тепер тести якогось висєра нітро +, msi, гігабайт з цим процесором і відеокартою, чекаю тести, або навіть того самого легіона на 2060 + 4800h, або 3050ti + 4800h. Тобі все детально розжували, пояснили, скріни прикріпили, всеодно шось не так. Скільки тоді має коштувати цей ноут? 28-29к? смішно
V1tt0
Member

Повідомлення

Всі вже сказали Вам все, що хотіли, тричі. Який сенс в дисскусії, коли оппонент сидить перед тобою на кортах, лускає лушпиння, запиває пивом і нічого не розуміє.
Надані тести нічого не змінили, для такого класу продукту, ціна надто не реалістична. В тім хочете продавати - продавайте, то діло хазяйське, вийде завтра ноут на RTX 5050 за 30-35к і Ви будете тоді мріяти, аби за 20к забрали :rotate:
Те що ноут може охолоджувати холодний 4800й проц та таку саму 3050ti, це прямо досягнення, можете прибити його на стінку в рамку, наскрізь :beer:

Більш цікаво, що там з акб за 4 роки, мабуть в районі 70-80% паспортної ємності? :gigi:
Вийде ноут на 50 серії так само як вийшли відеокарти 50 серії? Яких немає в нас в країні, а якщо є то на олх в бариг по 1500-1700$, при адекватній ціні в нас ну максимум 800-900. А на ноути з 40 серією теж виросте ціна як на відеокарти пкшні 40 серії (окрім 4060). 4060ті 3-4 місяці тому можна було придбати за 16к нову з магазину, а тепер 17-19к за 8 гігову версію, 4070 3-4 місяці тому можна було придбати нову за 21-22к, а тепер що ми бачимо? Да вийдуть ноути на 50 серії, вже завтра, вже завтра вони будуть у всіх магазинах по всій країні по адекватних цінах. Ну смачно смачно. І доречі опонент, прикріпив майже цілу статтю з пруфами та скриншотами, а ти сприйняв це як просто бидло, вау, розкажи а як тоді аргументувати та покузувати пруфи правильно?
Евгений King
Member

Повідомлення

V1tt0: 10.03.2025 03:41

Всі вже сказали Вам все, що хотіли, тричі.
Надані тести нічого не змінили, для такого класу продукту ціна надто не реалістична.
Те що ноут може охолоджувати холодний 4800й проц та таку саму 3050ti, це прямо досягнення, можете прибити його на стінку в рамку :beer:
Більш цікаво, що там з акб за 4 роки, мабуть в районі 70-80% паспортної ємності?
Покажи тепер тести якогось висєра нітро +, msi, гігабайт з цим процесором і відеокартою, чекаю тести, або навіть того самого легіона на 2060 + 4800h, або 3050ti + 4800h. Тобі все детально розжували, пояснили, скріни прикріпили, всеодно шось не так. Скільки тоді має коштувати цей ноут? 28-29к? смішно
Ось Вам ноут б.в. за рівно 40к, куплений тут на форумі нещодавно (Legion 5 Slim (2023 модельного року випущений на початку 2024), 16.0" QHD, 100% sRGB, 350ніт, IPS 165Hz, Ryzen 7 7840H, RTX 4060, 16GB DDR5 / 512gb, в стані напрацювання по диску в 60 годин і з 0% зносу акб і лише 6 циклів розряд/заряд, фактично новий ноут):
спойлер
https://www.3dmark.com/spy/50014701
А ось Вам Асер, що я рік назад продав за 29к (Acer Nitro 17, 5600h/16/3060/512):
спойлер
https://www.3dmark.com/spy/44154912
Коли Ваш богоподібний ноут зможе наблизитись до цих результатів в Time Spy, обов'язково кличте, разом його до стіни будемо прибивати, в рамочку

Як Ви не зрозумієте, ви обрали не вдалу конфігурацію ноута, не вдалий модельний рік аппарату (якщо те, що аппарат куплено у 2023 правда звісно), але факт того, що ноут 2021 модельного року якби на лице.
Як результат, до ігрового рішення сьогодні він не тягне, 8/16 там реально не зрозуміло для кого та й взагалі вже слабенькі. Дикий шум вертушок і нікудишній екран і автономність.
Цей аппарат лише для поціновувачів, куплять його тільки за оптимальної ціни.
Евгений King
Member

Повідомлення

Взагалі дуже дивно, що людина, котра як каже працювала в сервісі, а значить щось має шарити в залізі, обрала нікудишній девайс по міркам навіть 2022 року до покупки, в котрому відстійний екран і процессор переважає графічну складову.
Я все сказав, не бачу сенсу щось тут ще обговорювати. Це не форум домохазяйок, тут не купують дико оверпрайснуті речі з витримкою гарного вина, просто тому що подобається візуал/фірма/шильдік.
V1tt0
Member

Повідомлення

Евгений King: 10.03.2025 03:49

Ось Вам ноут б.в. за рівно 40к, куплений тут на форумі нещодавно:
спойлер
А ось Вам Асер, що я рік назад продав за 29к:
спойлер
Коли Ваш богоподібний ноут зможе наблизитись до цих результатів в Time Spy, обов'язково кличте, разом його до стіни будемо прибивати, в рамочку
Почну з ноута асер), ти не скинув точного артикула моделі цього асера, але я передивився всі конфігурації асерів з 5600h + 3060 + 16гб стокової озу і в специфікації всіх цих ноутів вказано, що ця 3060 огризок 95 ватний)), бро, стільки споживає моя 3050ti), також в специфікаціях цих ноутів я бачу, що всі 5600h споживають 45w. Тепер поговоримо про посилання на твої тести, скажи мені, будь ласка, чому в тесті твого асера вказано споживання твого 5600h в 15w. Окей, якби там було написано AVG TDP тоді я ще б зрозумів. Але чому при 15 ватах твій 5600h має середню температуру за тест 87 градусів? Друже, скоріш за все там була навіть більша температура), тому що тест 3д марк враховує показники в середнє значення коли змінюється сцена в тесті.)). Average clock frequency 3,689 MHz в асері на 5600h, він не може навіть за 5 хвилинний тест втримати свої заявлені 4.2 ггц від виробника. Подивись на скріни тестів мого процесору, він 20 хвилин в стрес тесті тримав 4.2ггц максимальних при 1.2 вольта з 45 ват тдп і температура була 65-70, але ж ніяких не 87 середня. Тепер по мєлочах: корпус гірше, екран можливо на рівні, але скоріше за все він гірший чим в стрікса, клавіатура гірша, тачпад гірший, зарядка виглядає наче від дешевої електробритви, так вона ще й на 135 ват. Інфи за тайп сі не знайшов, але скоріш всього 100 ватного power delivery в цьому висєрі немає. Продовжувати лінь, тепер ти розумієш чому висєр дешевше як на б.у ринку, так і на новому ринку за стрікса, тому що це пластмасовий хлам з огризками всередині. і 29к це навіть завищена ціна була рік тому за таке чудо з 95 ватною 3060 та 5600h який гріється до 90 градусів. Якби там була 3060 на 140w то 29к була б норм ціна.

Перейдемо до леново, 84 градуси при 35 ватах і середньою частотою 4200. 40к просто адекватна ціна для цього ноута, проц ти сам показав як гріється 84 градуси проти моїх 65-70 в 20 хвилинному нормальному стрес тесті по всім ядрам з максимальною частотою. Оперативка 16 гіг стокова з жахливими таймінгами, нічого дивного, просто нормальна ціна - 40к. Але так то мій коштує 34-35 і враховуючи мої показники температур, мій ноут ще довше проживе)

Пояснив доступно і понятно, тепер перейду до тестів своїх в 3дмарку, тому що ти з першого разу не розумієш, я писав що в мене виставлені кастомні настройки конкретно цього тесту, тому і такі бали. Жду аргументів, пояснень.
V1tt0
Member

Повідомлення

Евгений King: 10.03.2025 03:49

Ось Вам ноут б.в. за рівно 40к, куплений тут на форумі нещодавно (Legion 5 Slim (2023 модельного року випущений на початку 2024), 16.0" QHD, 100% sRGB, 350ніт, IPS 165Hz, Ryzen 7 7840H, RTX 4060, 16GB DDR5 / 512gb, в стані напрацювання по диску в 60 годин і з 0% зносу акб і лише 6 циклів розряд/заряд, фактично новий ноут):
спойлер
А ось Вам Асер, що я рік назад продав за 29к (Acer Nitro 17, 5600h/16/3060/512):
спойлер

Як Ви не зрозумієте, ви обрали не вдалу конфігурацію ноута, не вдалий модельний рік аппарату (якщо те, що аппарат куплено у 2023 правда звісно), але факт того, що ноут 2021 модельного року якби на лице.
Як результат, до ігрового рішення сьогодні він не тягне, 8/16 там реально не зрозуміло для кого та й взагалі вже слабенькі. Дикий шум вертушок і нікудишній екран і автономність.
Цей аппарат лише для поціновувачів, куплять його тільки за оптимальної ціни.
Відправив своє повідомлення до того як ти переробив, дещо тоді добавлю. О тепер коли ти уточнив характеристики легіона, стало видніше, якщо 2к екран з такими параметри то ціна чудова. Я сам планую придбати легіон, але трішки кращий по параметрах, ось цей [5 16APH8 82Y900B0PB], новим за 49500. А за асер краще б не писав, це позор, а не ноут, йому якраз красна ціна 29к, чому, я розписав вже.
Закрито