свободенDiablique: ↑ 08.03.2025 17:24 V1tt0
Так я же и говорю про заинтересованных покупателей, намного презентабельней и понятней что за товар, внешний вид, тесты, температуры, а не просто буквы, кидай на Гугл диск и не запаривайся, мы все хотим посмотреть, отпадут вопросы про температуры и прочее у диванных, это проще чем отгавкиваться от каждого.
Останні статті і огляди
Новини
[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес
-
V1tt0
Member
-
Bublik
Member
Дякую за чтиво)
ТСа обходити десятою дорогою, а то він на емоціях все що завгодно нагородить, а потім "ну то я на емоціях, не при ділах, короч"
ТСа обходити десятою дорогою, а то він на емоціях все що завгодно нагородить, а потім "ну то я на емоціях, не при ділах, короч"

-
Diablique
Member
Ну в целом ясно с тобой, быдлопродаван, я тебе в нормальной форме расписал, как лучше, в ответ "свободен"V1tt0: ↑ 08.03.2025 17:28свободенDiablique: ↑ 08.03.2025 17:24 V1tt0
Так я же и говорю про заинтересованных покупателей, намного презентабельней и понятней что за товар, внешний вид, тесты, температуры, а не просто буквы, кидай на Гугл диск и не запаривайся, мы все хотим посмотреть, отпадут вопросы про температуры и прочее у диванных, это проще чем отгавкиваться от каждого.

Сверхразум ты ещё тот)
-
V1tt0
Member
жаль без арументов отвечалDiablique: ↑ 08.03.2025 17:39Ну в целом ясно с тобой, быдлопродаван, я тебе в нормальной форме расписал, как лучше, в ответ "свободен", шо, опять на эмоциях?
![]()
Сверхразум ты ещё тот)
-
General Failure
Member

-
den55den
Member

-
General Failure
Member
Саме смішне як цей Вітто Педріні з української мови ни русняву перейшов 

-
ve4eslavswed
Junior

Вийди з теми, розбійник...

-
Ortyomko
Member
я не грубив, а ви грубите. Нормальні люди так не роблять, і це теж впливає на репутацію.V1tt0: ↑ 08.03.2025 17:15 не зацікавлений в покупці - вийшов з теми
Навіть якщо буду зацікавлений, навіть у інших речах якщо схочете продавати, буду шукати у інших.
-
Nuclear World
Member
Так я так и не понял, тс написал пол года назад, что менялась плата и что ноут полное уг вообще не зашёл и больше асус стрикс никогда не купит, что карта греется до 90 градусов..., охлад не оч как на дешман вариантах, теперь не менялось ничего, лучший ноут во вселенной, самое лучшие в мире охлаждение, это как понять. Кто то смог понять этот ход мыслей и гениальную многоходовку?
https://ibb.co/r2YjzHms
https://ibb.co/r2YjzHms
-
Евгений King
Member
ТС в принципі міг нічого і не писати, всі хто в темі ноутів знають, що все до 2023-2024 модельного року від Анус було повною лажею. Тільки останні моделі більш-менш терпимої якості і характеристик, але всеодно краще взяти якийсь Acer Nitro чи Legion, буде дешевше, тихше і прохолодніше )))Nuclear World: ↑ 08.03.2025 22:57 Так я так и не понял, тс написал пол года назад, что менялась плата и что ноут полное уг вообще не зашёл и больше асус стрикс никогда не купит, что карта греется до 90 градусов..., охлад не оч, теперь не менялось ничего, лучший ноут во вселенной, самое лучшие в мире охлаждение, это как понять. Кто то смог понять этот ход мыслей и гениальную многоходовку?
![]()
PS: 90 градусів на малопотужній 3050ti це якийсь верх інженерної думки від Асус, навіть лайняні китай ноути не такі гарячі

-
nhandu
Junior
Вот это поворот
-
Nuclear World
Member
nhandu
А в чём поворот то ?) это скрин висит ещё вначале второй страницы этой темы, но никто не обратил на это внимание почему то. прочитал всю тему и не понял прикола вообще, как так получается. ранее говорилось одно, а сейчас говорится всё диаметрально противоположно другое.
А в чём поворот то ?) это скрин висит ещё вначале второй страницы этой темы, но никто не обратил на это внимание почему то. прочитал всю тему и не понял прикола вообще, как так получается. ранее говорилось одно, а сейчас говорится всё диаметрально противоположно другое.

-
nhandu
Junior
Та тут в целом и на первой странице было ясно что это упоротое хамло,но он яростно твердил что это лучший ноутбук в мире,но на скринах шото не сходится версия))))Nuclear World: ↑ 08.03.2025 23:21 nhandu
А в чём поворот то ?) это скрин висит ещё вначале второй страницы этой темы, но никто не обратил на это внимание почему то. прочитал всю тему и не понял прикола вообще, как так получается. ранее говорилось одно, а сейчас говорится всё диаметрально противоположно другое.![]()
-
Buldozer.
Member
Понаблюдаем... 

-
Ozumat
Junior
Этот тред какойто мем? 

-
Nuclear World
Member
Номинация от создателей треда по i5 10400 за 5000грн который продавался год от цены -100грн нового в магазине? 

Востаннє редагувалось 08.03.2025 23:58 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 4 разів.
-
Buldozer.
Member
У бульдозера, этого скотыняки такой, ноут на ртх3070 стоит дешевле, от падлюка така ноутами с мусорки торгует, гад такой дешевымиV1tt0: ↑ 08.03.2025 15:51Не повіриш, але температури такі самі за 2 роки експлуатації. Ще раз нагадаю, матриця IPS, диванний експерт). Статистику я можу на заборі написати. Якщо щось не подобається, біжи купувати ноут в бульдозера.ackstarvinta: ↑ 08.03.2025 12:29
В нас в Aida64 під повним стресом на свіжому термоінтерфейсі близько 65-80 градусів на повному навантаженні на і7 9-11-12 покоління
Якщо в пана ноутбук на рідкому металі і не всохся - нехай покаже класний результат, проте є підозра що температури будуть вищі.
Ноут загалом не є поганий, якщо не враховувати ціну звісно. Просто вони вмирають дуже часто і екран по факту TN, та й все. Якщо там процесор не підкоптився і його не гвалтували іграми - може ще трохи попрацює.
Просто стільки мертвих ноутів на олх як рогів на райзені - нема, це статистика. Спитайте в умовного Bulldozer, також підтвердить що Asus чи Lenovo + ryzen - звучить проблемно

-
V1tt0
Member
відповідаю на такій якій мені пишутьGeneral Failure: ↑ 08.03.2025 19:49 Саме смішне як цей Вітто Педріні з української мови ни русняву перейшов![]()
-
V1tt0
Member
можу скинути тест, навіть 70 не будеЕвгений King: ↑ 08.03.2025 23:10ТС в принципі міг нічого і не писати, всі хто в темі ноутів знають, що все до 2023-2024 модельного року від Анус було повною лажею. Тільки останні моделі більш-менш терпимої якості і характеристик, але всеодно краще взяти якийсь Acer Nitro чи Legion, буде дешевше, тихше і прохолодніше )))Nuclear World: ↑ 08.03.2025 22:57 Так я так и не понял, тс написал пол года назад, что менялась плата и что ноут полное уг вообще не зашёл и больше асус стрикс никогда не купит, что карта греется до 90 градусов..., охлад не оч, теперь не менялось ничего, лучший ноут во вселенной, самое лучшие в мире охлаждение, это как понять. Кто то смог понять этот ход мыслей и гениальную многоходовку?
![]()
PS: 90 градусів на малопотужній 3050ti це якийсь верх інженерної думки від Асус, навіть лайняні китай ноути не такі гарячі![]()