[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес

Объявления о продаже
Закрито
Автор
Повідомлення
ackstarvinta
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 15:56
Евгений King: 08.03.2025 12:33 Пару міс тому Legion 5 Pro 2022 6800hx/16gb/512gb/3070ti ледве за 39к продав, а тут таке 4х річне диво за 35к :lol:
Ну й рівно рік тому Acer 17ку 5600h/16/512/3060 з таким же лайняним екраном як у ТС ледве за 29к забрали :gigi:
Що сказати, удачі з продажем, бо ось вам ваш богоподобний (ні) Анус на трохи більш новому 8/16 процессорі з 4050 в 35к і пофіг що там буде менше ОЗП, новий значить новий:
спойлер
https://ek.ua/ua/ASUS-TUF-GAMING-A15--2 ... 507NUR.htm
PS: я вже мовчу про всілякі gigabyte g5/g7 kf з 4060 котрі продавались по 32-35к і котрих на OLX багато :gigi: Коротше, якщо гарно пошукати, в цей прайс можна купити набагато кращу б.в. або нову машинку і точно не від лайняного Асусу!
Диванний експерт, здивую тебе, але цей ноут не вийшов 4 роки тому), він вийшов в червні 22, а куплений був в 23 році). Пластмасове відро по типу асус таф навіть близько не стоїть по якості збірки з тафом, перевірено на особистому опиті. Гігабайт, msi ноути це одноразові мусорки на один рік експлуатації максимум), якщо щось не подобається - вийшов з теми, я завчасно писав не писати брєд.
Це rog strix g15 2021
В 22 вже йшли 5000 райзени, експерт як з лайна пуля, чесне слово)

Також, можете спитати в DeepSeek:
IPS level в Asus rog це ips чи ні?

І вам скажуть, що це маркетинг. Там може бути TN/VA/PLS, що завгодно тільки не IPS, це обман (маркентинг)

Рівень вашої обізнаності ми зрозуміли :lol:
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 15:53 Про ТС все ясно з моїх повідомлень вище)

Якщо коротко:
1. Куплю ноутбук, пограю, помре - заміню материнку по гарантії
2. Понию на весь форум що це лютий кал і в житті більше не куплю, проте при продажі скажу що все класно, без тротлінгу і відеокарта до 90 не гріється ніяк
3. Зрозумію що якщо буду далі на ньому бавитись, то він знову помре, тому краще продам, по ціні нового
Profit

А так, мушу вас розчарувати, в нас ноути з американських офісів) переважно партії по 2-3-10шт однакових, без ремонтів і тд. Європейські смітники то не до нас)
На заборі все те саме написано, я можу без проблем відправити тести температур в максимальному навантаженні, зарання знаю що у вас щелепа буде до підлоги від побачених мінімальних температур в навантаженні. В сервісі ноутбук не був, пристроєм майже не користувався, ціна така тому, що він як з коробки. Американські смітники привезені для продажу за копійки мене не цікавлять.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Ви пишете що дуже надійна, повернень не було. Звісно не було, бо в перший рік міняють мамку по гарантії, на другий продають на форумі, все просто)
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Ще секрет, невеличкий. Гарантія йде на ремонт. Повернення 14 днів, а далі - хочете ремонтують по гарантії - хочете не ремонтують :)
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 16:00
V1tt0: 08.03.2025 15:56

Диванний експерт, здивую тебе, але цей ноут не вийшов 4 роки тому), він вийшов в червні 22, а куплений був в 23 році). Пластмасове відро по типу асус таф навіть близько не стоїть по якості збірки з тафом, перевірено на особистому опиті. Гігабайт, msi ноути це одноразові мусорки на один рік експлуатації максимум), якщо щось не подобається - вийшов з теми, я завчасно писав не писати брєд.
Це rog strix g15 2021
В 22 вже йшли 5000 райзени, експерт як з лайна пуля, чесне слово)

Також, можете спитати в DeepSeek:
IPS level в Asus rog це ips чи ні?

І вам скажуть, що це маркетинг. Там може бути TN/VA/PLS, що завгодно тільки не IPS, це обман (маркентинг)

Рівень вашої обізнаності ми зрозуміли :lol:
Ой, ще одне розчарування шахрая, який на весь форум кричить: "купіть мій смітник з америки з гарантією 3 місяці"). Не повіриш, але на моєму столі стоїть монітор з 10 бітною IPS матрицею з 100% sRGB покриттям і біля нього рог стрікс, в якого кольори майже не відрізняються, в якого кути огляду не відрізняються). Нагадаю диванному експерту, що TN матриця оприділяється відразу за жахливими перенасиченими кольорами та жахливими кутами огляду). І те що мені скажуть це до лампочки, я говорю за те що я бачу своїми очима, я користувався і VA і TN і IPS, розчарую вашу експертно-диванно-клавіатурну критику, але в моєму рог стрікс IPS матриця.) Можете далі йти продавати свій хлам з америки з гарантією в 3 місяці. :D
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 16:02 Ви пишете що дуже надійна, повернень не було. Звісно не було, бо в перший рік міняють мамку по гарантії, на другий продають на форумі, все просто)
можу показати чек де куплений ноут та зателефонувати в магазин і запитати чи було звернення по гарантії за моїм серійним номером. Ой, ні, знову щелепа до підлоги впала?
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Все з вами ясно, лікуйтесь :beer:
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 16:05 Ще секрет, невеличкий. Гарантія йде на ремонт. Повернення 14 днів, а далі - хочете ремонтують по гарантії - хочете не ремонтують :)
Мені до одного місця ця інформація, тому, що ноут не був в сервісі. Ще раз повторю, можу зв'язатись з магазином та запитати чи був цей ноут з цим серійником в сервісі.
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 16:07 Все з вами ясно, лікуйтесь :beer:
І з вами теж все ясно, аргументів 0, лише можете написати "все з вами ясно, лікуйтесь". Звичайний диванний експерт, який продає хлам привезений зза кордону з гарантією 3 місяці. В моїй темі не потрібно кричати, що купіть мій ноут, в моїй темі не потрібно критикувати мій ноут, а якщо критикуєте то аргументуйте свій брєд.
7mindfields
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 16:01 В сервісі ноутбук не був, пристроєм майже не користувався, ціна така тому, що він як з коробки.
V1tt0: 16.09.2024 18:27 у меня rog strix g15 на 3050ti и r7 4800h.
V1tt0: 16.09.2024 22:42 До речі ноутбук вже ремонтувався по гарантії та міняли повністю всю материнську плату, софт від асус кривий та працює через раз, коротко кажучи більше рог стрікс я собі в житті не куплю)
Такий він, «НЕ бізнес», один власник з коробкою, за те що ноут після ремонту можна ще докинути декілька тисяч
V1tt0
Member

Повідомлення

7mindfields: 08.03.2025 16:25
V1tt0: 08.03.2025 16:01 В сервісі ноутбук не був, пристроєм майже не користувався, ціна така тому, що він як з коробки.
V1tt0: 16.09.2024 18:27 у меня rog strix g15 на 3050ti и r7 4800h.
V1tt0: 16.09.2024 22:42 До речі ноутбук вже ремонтувався по гарантії та міняли повністю всю материнську плату, софт від асус кривий та працює через раз, коротко кажучи більше рог стрікс я собі в житті не куплю)
Такий він, «НЕ бізнес», за те що ноут після ремонту можна ще докинути декілька тисяч
Можу пруфанути на рахунок ремонту, звертаємось в магазин де я його купував та дізнаємось чи був він в ремонті чи ні. В підвальні сервіси я не звертаюсь по ремонту. Останнє не правдиве повідомлення було написане на емоціях, тому що мені не подобалась продуктивність відеокарти. Слова назад не забираю, ноутбук в ремонті не був, перевірки можливі будь які, будь які тести, можна розібрати та подивитись серійники материнки ноута, щоб переконатись що вона рідна, подивитись хоч під мікроскопом лабораторій NASA чи щось паялось чи мінялось в ноуті. Мені всеодно які будуть перевірки, тому що ноут не був в сервісі.
Diablique
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 15:49
Diablique: 08.03.2025 12:26 Много было сказано, но если я правильно понимаю, не было сказано, что он был в сервисе, что менялась мат.плата, видеокарта не используется на все 100% и вообще ноут та ещё проблемная шляпа... Если я не прав, исправьте. Потенциальные покупатели, будьте бдительны! Я не буду браться за оценку ноута, но цена явно завышена. :beer:

Еще один диванный эксперт. Если ты думаешь что в играх видеокарта НЕ должна использоваться на 95-99% то я тебе сочувствую в твоих компьютерных знаниях)
Та сочуствуй сколько хочешь, сам же тут плакался, что ноут шляпа и жалел о его покупки, тут же впариваешь его как не бит не крашен и аналогов не существует, лучший ноут на свете за оверпрайс, ага, просто ещё один продавака с олх, а вокруг все тупые, да, да. Не позорься уже, хотя уже...
ПыСы: так в подвальных не был или вообще в любых сервисах) мысль не раскрыта :lol: на эмоциях :laugh: круто)))
V1tt0
Member

Повідомлення

Diablique: 08.03.2025 16:39
V1tt0: 08.03.2025 15:49

Та сочуствуй сколько хочешь, сам же тут плакался, что ноут шляпа и жалел о его покупки, тут же впариваешь его как не бит не крашен и аналогов не существует, лучший ноут на свете за оверпрайс, ага, просто ещё один продавака с олх, а вокруг все тупые, да, да. Не позорься уже, хотя уже...
ПыСы: так в подвальных не был или вообще в любых сервисах) мысль не раскрыта :lol: на эмоциях :laugh: круто)))
Свободен, диванный эксперт. Пока что ни одного нормального варианта не увидел что скидывали от частника за эту же цену. Мысль раскрыта, так как НОУТ ГОТОВ К ЛЮБЫМ ТЕСТАМ ДАЖЕ ПОД МИКРОСКОПОМ ЛУЧШИХ ЛАБОРАТОРИЙ. Любые проверики, мне всё равно, потому что знаю какие температуры он держит в максимальных нагрузках, хоть в нагрузках коврика для мышки для этого ноута. Встал и вышел с темы если не нравится что то.
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Купляв 2 аналогічних ноута по 39999 новими два роки тому. Один в малої працює без питань, в другому міняли роз'єм живлення вже 2 рази, бо малий часом виламує центральну частину через незручний прямий штекер ззаду, бавлячись з ноутом на колінах.

Щодо ціни, 35к, за бу мабуть, перебор, але за 27..30к цілком би розглядав.

Успіхів в продажу!
V1tt0
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 08.03.2025 17:04 Купляв 2 аналогічних ноута по 39999 новими два роки тому. Один в малої працює без питань, в другому міняли роз'єм живлення вже 2 рази, бо малий часом виламує центральну частину через незручний прямий штекер ззаду, бавлячись з ноутом на колінах.

Щодо ціни, 35к, за бу мабуть, перебор, але за 27..30к цілком би розглядав.

Успіхів в продажу!
Ось якраз мій варіант як перший. В майбутньому можливо розгляну варіант знизити ціну до 32-33к. Не спішу продати і спішити немає потреби), гарантія хоч і закінчилась, але якщо все працює ідеально то нема чого спішити.
Diablique
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 16:47
Diablique: 08.03.2025 16:39

Свободен, диванный эксперт. Пока что ни одного нормального варианта не увидел что скидывали от частника за эту же цену. Мысль раскрыта, так как НОУТ ГОТОВ К ЛЮБЫМ ТЕСТАМ ДАЖЕ ПОД МИКРОСКОПОМ ЛУЧШИХ ЛАБОРАТОРИЙ. Любые проверики, мне всё равно, потому что знаю какие температуры он держит в максимальных нагрузках, хоть в нагрузках коврика для мышки для этого ноута. Встал и вышел с темы если не нравится что то.
Убежал в ужасе, а то страшно стало :D
Но с таким подходом, скрины тестов хотя бы приложи, чтобы покупатель сразу видел, что за зверь. А разговоры про лаборатории, ты чё там, картошки объелся?
Ortyomko
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 17:06 то нема чого спішити.
може тому що з кождим днем це залізо стає все старіше і дешевше?
V1tt0
Member

Повідомлення

Diablique: 08.03.2025 17:13
V1tt0: 08.03.2025 16:47

Убежал в ужасе, а то страшно стало :D
Но с таким подходом, скрины тестов хотя бы приложи, чтобы покупатель сразу видел, что за зверь. А разговоры про лаборатории, ты чё там, картошки объелся?
покажи мне как в этом сайте скрины в теме прикреплять, да и если бы прикреплял то заинтересованым покупателям, а не диванным экспертам и шарашкиным конторщикам продающим хлам с мусорок с америки и европы с ТИПО гарантией на 3 месяца, фу рыганина
V1tt0
Member

Повідомлення

Ortyomko: 08.03.2025 17:14
V1tt0: 08.03.2025 17:06 то нема чого спішити.
може тому що з кождим днем це залізо стає все старіше і дешевше?
за пів року сильно ціна не впаде, не переживай, не зацікавлений в покупці - вийшов з теми
Diablique
Member

Повідомлення

V1tt0
Так я же и говорю про заинтересованных покупателей, намного презентабельней и понятней что за товар, внешний вид, тесты, температуры, а не просто буквы, кидай на Гугл диск и не запаривайся, мы все хотим посмотреть, отпадут вопросы про температуры и прочее у диванных, это проще чем отгавкиваться от каждого.
Закрито