ackstarvinta: ↑
08.03.2025 12:23
1. В людини екран з 45% ntsc, тобто це половина охоплення аналогового телебачення. Такий стоїть в леново найдешевшому за 10к, правда герцовка буде поменше

там IPS level, це tn
2. Це рог досить старий на рідкому металі, тести Furmark чи Aida64/CPU Burner в студію не представлені, бо там показники скоріш за все гірші ніж на термопасті в ацера/леново/дела.
3. Так як це рідкий метал, скоріш за все він вже підкоптився, там на процесорі будуть потемніння, він з часом його розʼїдає, всі хто має власний сервіс - знає про що йде мова. Це швидше мінус ніж плюс
4. Це асус на райзені, цим все сказано.
Пишете на олх: Asus ryzen rtx
І бачите стабільно певну кількість мертвих ноутів, всі на рідкому металі. Asus+ryzen+rtx це завжди погано закінчується.
Тому, не спішіть продавати, хотілось би заробити на заміні процесору
1. При чому тут TN матриця, якщо в моєму ноуті IPS, тепер скинь мені ноут від леново з точним артикулом, в якому буде точно така сама модель матриці як в асус рог стрікс, а да, зарання впевнений, що посилання не буде на таку модель))
2. Тести не представлені можливо тому, що я не можу тут прикріпляти фото та скриншоти? запросів від тебе не було на перевірку температур, а я готовий відправити будь які тести, тому що ноут не гріється в максимальному навантаженні. Ноутбук 22 року випуску, купувався новим в 23, 2 роки в експлуатації, якщо для вас це старий то співчуваю твоєму інтелекту. Техніка 22 року випуску актуальна досі, той самий приклад комп'ютерна 3080 яку досі купують, хочеш сказати що ця карта супер стара?) брєд, йдем далі
3. Я працював в brain 2 роки, на ремонт в сервіс рог стрікс не приносили взагалі. Так само я можу сказати про всі твої ноути з європи, знайдені на мусорці, що вони всі з підкопченим процесором, підкопченою відеокартою, підкопченим ссд, підкопченим хдд, підкопченим монітором і тд брєд грязної вони, який можна написати на заборі, йдем далі
4. Я тобі можу найти будь який мертвий ноут, враховуємо те що люди різні і більшість з них не вміють налаштовувати та користуватись ноутбуками та не розуміють навіть для чого режими ефективність/турбо в ноутбуках рог стрікс та легіон і не розуміють коли їх потрібно використовувати. Відкинемо ці фактори та перейдемо до реальності, жду статистику мертвих ноутбуків моделів рог стрікс, а саме скільки їх продано та скільки вмерло, не повіриш, але це одні з самих живучих та топових виконань, переконатись в цьому ти зможеш якщо порівняєш статистику мертвих ноутів інших моделей та їх виробників. Тому не спішу продавати, заробити тобі в твоїй підвальній шарашкиній конторі де обманюють людей не вийде. Можеш поскулити та побігти продавати мусор знайдений в мусорках європи за копійки щоб прогодувати жінку та 5 дітей.