[Черкаси] Продам особистий ноутбук Asus ROG Strix/НЕ бізнес

Объявления о продаже
Закрито
Автор
Повідомлення
General Failure
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 04:51
29к, прибавляем к этой цене еще 3к, потому что оперативку за столько покупал себе, получаем 32, прибавляем тот факт что я первый владелец, у которого есть коробка, чеки получаем ну пускай 33к, прибавляем тот факт что мой обслуживался регулярно, поэтому и получаем 35к, могу до 34500 скинуть и я не горю желанием чем быстрее продать. Если нравится то что ты скинул, так беги и покупай, я же написал четко и понятно что бред писать не нужно мне, не нравится - прошел мимо.
В мене є коробки від ноутів, хош продам тобі не дорого?
Та і якщо перший хозяїн остолоп, то і ніякі коробки не потрібні. Це не аргумент.
V1tt0
Member

Повідомлення

7mindfields: 08.03.2025 05:29 Ти головне ціну не змінюй, зробив букмарк, щоб привітати з річницею теми в наступному році
біжи купляти легіон за 25к на 2060, їх вагонами продають і привозять з германських мусорок), яку ставити ціну це не твоє діло, я не магазин б.у техніки з європи, не подобається - вийшов з теми
V1tt0
Member

Повідомлення

General Failure: 08.03.2025 06:03
V1tt0: 08.03.2025 04:51

29к, прибавляем к этой цене еще 3к, потому что оперативку за столько покупал себе, получаем 32, прибавляем тот факт что я первый владелец, у которого есть коробка, чеки получаем ну пускай 33к, прибавляем тот факт что мой обслуживался регулярно, поэтому и получаем 35к, могу до 34500 скинуть и я не горю желанием чем быстрее продать. Если нравится то что ты скинул, так беги и покупай, я же написал четко и понятно что бред писать не нужно мне, не нравится - прошел мимо.
Та і якщо перший хозяїн остолоп, то і ніякі коробки не потрібні. Це не аргумент.
я продаю не тільки одну коробку, відкрий очі перечитай ще раз уважно, може з другого разу дійде, я тобі пояснив чому така ціна, ти далі среш без аргументів чому така ціна має бути нижча, або аргументуй, або вийшов з теми якщо шось не подобається
General Failure
Member

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 06:09
General Failure: 08.03.2025 06:03

я продаю не тільки одну коробку, відкрий очі перечитай ще раз уважно, може з другого разу дійде, я тобі пояснив чому така ціна, ти далі среш без аргументів чому така ціна має бути нижча, або аргументуй, або вийшов з теми якщо шось не подобається
Ти ще не зрозумів що ти його не продаш тут за таку ціну? :gigi:
V1tt0
Member

Повідомлення

General Failure: 08.03.2025 06:16

100 раз так говорили диванні експерти халявщики і все чудово продавалось протягом короткого часу ;)
nhandu
Junior

Повідомлення

V1tt0: 08.03.2025 07:17
100 раз так говорили диванні експерти халявщики і все чудово продавалось протягом короткого часу ;)

:popcorn:
ackstarvinta
Member

Повідомлення

1. В людини екран з 45% ntsc, тобто це половина охоплення аналогового телебачення. Такий стоїть в леново найдешевшому за 10к, правда герцовка буде поменше :) там IPS level, це tn

2. Це рог досить старий на рідкому металі, тести Furmark чи Aida64/CPU Burner в студію не представлені, бо там показники скоріш за все гірші ніж на термопасті в ацера/леново/дела.

3. Так як це рідкий метал, скоріш за все він вже підкоптився, там на процесорі будуть потемніння, він з часом його розʼїдає, всі хто має власний сервіс - знає про що йде мова. Це швидше мінус ніж плюс

4. Це асус на райзені, цим все сказано.
Пишете на олх: Asus ryzen rtx
І бачите стабільно певну кількість мертвих ноутів, всі на рідкому металі. Asus+ryzen+rtx це завжди погано закінчується.

Тому, не спішіть продавати, хотілось би заробити на заміні процесору :D
Diablique
Member

Повідомлення

Много было сказано, но если я правильно понимаю, не было сказано, что он был в сервисе, что менялась мат.плата, видеокарта не используется на все 100% и вообще ноут та ещё проблемная шляпа... Если я не прав, исправьте. Потенциальные покупатели, будьте бдительны! Я не буду браться за оценку ноута, но цена явно завышена. :beer:
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Diablique: 08.03.2025 12:26 Много было сказано, но если я правильно понимаю, не было сказано, что он был в сервисе, что менялась мат.плата, видеокарта не используется на все 100% и вообще ноут та ещё проблемная шляпа... Если я не прав, исправьте. Потенциальные покупатели, будьте бдительны! Я не буду браться за оценку ноута, но цена явно завышена. :beer:

В нас в Aida64 під повним стресом на свіжому термоінтерфейсі близько 65-80 градусів на повному навантаженні на і7 9-11-12 покоління
Якщо в пана ноутбук на рідкому металі і не всохся - нехай покаже класний результат, проте є підозра що температури будуть вищі.

Ноут загалом не є поганий, якщо не враховувати ціну звісно. Просто вони вмирають дуже часто і екран по факту TN, та й все. Якщо там процесор не підкоптився і його не гвалтували іграми - може ще трохи попрацює.

Просто стільки мертвих ноутів на олх як рогів на райзені - нема, це статистика. Спитайте в умовного Bulldozer, також підтвердить що Asus чи Lenovo + ryzen - звучить проблемно
Diablique
Member

Повідомлення

ackstarvinta
Спасибо за рекомендации, буду знать.
Евгений King
Member

Повідомлення

Пару міс тому Legion 5 Pro 2022 6800hx/16gb/512gb/3070ti ледве за 39к продав, а тут таке 4х річне диво за 35к :lol:
Ну й рівно рік тому Acer 17ку 5600h/16/512/3060 з таким же лайняним екраном як у ТС ледве за 29к забрали :gigi:
Що сказати, удачі з продажем, бо ось вам ваш богоподобний (ні) Анус на трохи більш новому 8/16 процессорі з 4050 в 35к і пофіг що там буде менше ОЗП, новий значить новий:
спойлер
https://ek.ua/ua/ASUS-TUF-GAMING-A15--2 ... 507NUR.htm
PS: я вже мовчу про всілякі gigabyte g5/g7 kf з 4060 котрі продавались по 32-35к і котрих на OLX багато :gigi: Коротше, якщо гарно пошукати, в цей прайс можна купити набагато кращу б.в. або нову машинку і точно не від лайняного Асусу!
7mindfields
Member

Повідомлення

Нарешті справжній конкурент для зарядного пристрою від docomo, який тут продається, хоча у докомо шансів на продаж таки побільше буде :popcorn:
Diablique
Member

Повідомлення

7mindfields
Там кондеры японские, мы в этом уверены, а здесь не договорили про подводные камни, поэтому не конкурент.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Пане ТС, а як ви прокоментуєте наступне:
https://ibb.co/r2YjzHms
https://ibb.co/cS20T8kp
?

Тобто ноутбук гріється як пес до 90 по відеоядру (хот спот 100+ скоріш за все), вже було замінено материнку, охолодження як в самому дешевому ацері, жалієте 2 роки про покупку і хочете за це 35к, при тому і інших сміття з європи та америки, ви серйозно?) :lol:
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 12:23

1. В людини екран з 45% ntsc, тобто це половина охоплення аналогового телебачення. Такий стоїть в леново найдешевшому за 10к, правда герцовка буде поменше :) там IPS level, це tn

2. Це рог досить старий на рідкому металі, тести Furmark чи Aida64/CPU Burner в студію не представлені, бо там показники скоріш за все гірші ніж на термопасті в ацера/леново/дела.

3. Так як це рідкий метал, скоріш за все він вже підкоптився, там на процесорі будуть потемніння, він з часом його розʼїдає, всі хто має власний сервіс - знає про що йде мова. Це швидше мінус ніж плюс

4. Це асус на райзені, цим все сказано.
Пишете на олх: Asus ryzen rtx
І бачите стабільно певну кількість мертвих ноутів, всі на рідкому металі. Asus+ryzen+rtx це завжди погано закінчується.

Тому, не спішіть продавати, хотілось би заробити на заміні процесору :D
1. При чому тут TN матриця, якщо в моєму ноуті IPS, тепер скинь мені ноут від леново з точним артикулом, в якому буде точно така сама модель матриці як в асус рог стрікс, а да, зарання впевнений, що посилання не буде на таку модель))
2. Тести не представлені можливо тому, що я не можу тут прикріпляти фото та скриншоти? запросів від тебе не було на перевірку температур, а я готовий відправити будь які тести, тому що ноут не гріється в максимальному навантаженні. Ноутбук 22 року випуску, купувався новим в 23, 2 роки в експлуатації, якщо для вас це старий то співчуваю твоєму інтелекту. Техніка 22 року випуску актуальна досі, той самий приклад комп'ютерна 3080 яку досі купують, хочеш сказати що ця карта супер стара?) брєд, йдем далі
3. Я працював в brain 2 роки, на ремонт в сервіс рог стрікс не приносили взагалі. Так само я можу сказати про всі твої ноути з європи, знайдені на мусорці, що вони всі з підкопченим процесором, підкопченою відеокартою, підкопченим ссд, підкопченим хдд, підкопченим монітором і тд брєд грязної вони, який можна написати на заборі, йдем далі
4. Я тобі можу найти будь який мертвий ноут, враховуємо те що люди різні і більшість з них не вміють налаштовувати та користуватись ноутбуками та не розуміють навіть для чого режими ефективність/турбо в ноутбуках рог стрікс та легіон і не розуміють коли їх потрібно використовувати. Відкинемо ці фактори та перейдемо до реальності, жду статистику мертвих ноутбуків моделів рог стрікс, а саме скільки їх продано та скільки вмерло, не повіриш, але це одні з самих живучих та топових виконань, переконатись в цьому ти зможеш якщо порівняєш статистику мертвих ноутів інших моделей та їх виробників. Тому не спішу продавати, заробити тобі в твоїй підвальній шарашкиній конторі де обманюють людей не вийде. Можеш поскулити та побігти продавати мусор знайдений в мусорках європи за копійки щоб прогодувати жінку та 5 дітей.
V1tt0
Member

Повідомлення

Diablique: 08.03.2025 12:26 Много было сказано, но если я правильно понимаю, не было сказано, что он был в сервисе, что менялась мат.плата, видеокарта не используется на все 100% и вообще ноут та ещё проблемная шляпа... Если я не прав, исправьте. Потенциальные покупатели, будьте бдительны! Я не буду браться за оценку ноута, но цена явно завышена. :beer:

Еще один диванный эксперт. Если ты думаешь что в играх видеокарта НЕ должна использоваться на 95-99% то я тебе сочувствую в твоих компьютерных знаниях)
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 12:29

В нас в Aida64 під повним стресом на свіжому термоінтерфейсі близько 65-80 градусів на повному навантаженні на і7 9-11-12 покоління
Якщо в пана ноутбук на рідкому металі і не всохся - нехай покаже класний результат, проте є підозра що температури будуть вищі.

Ноут загалом не є поганий, якщо не враховувати ціну звісно. Просто вони вмирають дуже часто і екран по факту TN, та й все. Якщо там процесор не підкоптився і його не гвалтували іграми - може ще трохи попрацює.

Просто стільки мертвих ноутів на олх як рогів на райзені - нема, це статистика. Спитайте в умовного Bulldozer, також підтвердить що Asus чи Lenovo + ryzen - звучить проблемно
Не повіриш, але температури такі самі за 2 роки експлуатації. Ще раз нагадаю, матриця IPS, диванний експерт). Статистику я можу на заборі написати. Якщо щось не подобається, біжи купувати ноут в бульдозера.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Про ТС все ясно з моїх повідомлень вище)

Якщо коротко:
1. Куплю ноутбук, пограю, помре - заміню материнку по гарантії
2. Понию на весь форум що це лютий кал і в житті більше не куплю, проте при продажі скажу що все класно, без тротлінгу і відеокарта до 90 не гріється ніяк
3. Зрозумію що якщо буду далі на ньому бавитись, то він знову помре, тому краще продам, по ціні нового
Profit

А так, мушу вас розчарувати, в нас ноути з американських офісів) переважно партії по 2-3-10шт однакових, без ремонтів і тд. Європейські смітники то не до нас)
V1tt0
Member

Повідомлення

Евгений King: 08.03.2025 12:33 Пару міс тому Legion 5 Pro 2022 6800hx/16gb/512gb/3070ti ледве за 39к продав, а тут таке 4х річне диво за 35к :lol:
Ну й рівно рік тому Acer 17ку 5600h/16/512/3060 з таким же лайняним екраном як у ТС ледве за 29к забрали :gigi:
Що сказати, удачі з продажем, бо ось вам ваш богоподобний (ні) Анус на трохи більш новому 8/16 процессорі з 4050 в 35к і пофіг що там буде менше ОЗП, новий значить новий:
спойлер
https://ek.ua/ua/ASUS-TUF-GAMING-A15--2 ... 507NUR.htm
PS: я вже мовчу про всілякі gigabyte g5/g7 kf з 4060 котрі продавались по 32-35к і котрих на OLX багато :gigi: Коротше, якщо гарно пошукати, в цей прайс можна купити набагато кращу б.в. або нову машинку і точно не від лайняного Асусу!
Диванний експерт, здивую тебе, але цей ноут не вийшов 4 роки тому), він вийшов в червні 22, а куплений був в 23 році). Пластмасове відро по типу асус таф навіть близько не стоїть по якості збірки з тафом, перевірено на особистому опиті. Гігабайт, msi ноути це одноразові мусорки на один рік експлуатації максимум), якщо щось не подобається - вийшов з теми, я завчасно писав не писати брєд.
V1tt0
Member

Повідомлення

ackstarvinta: 08.03.2025 15:42 Пане ТС, а як ви прокоментуєте наступне:
https://ibb.co/r2YjzHms
https://ibb.co/cS20T8kp
?

Тобто ноутбук гріється як пес до 90 по відеоядру (хот спот 100+ скоріш за все), вже було замінено материнку, охолодження як в самому дешевому ацері, жалієте 2 роки про покупку і хочете за це 35к, при тому і інших сміття з європи та америки, ви серйозно?) :lol:
Розчарую вас, але мій так не нагрівався під час 40 градусної спеки на вулиці. Віримо всім садиком) :D
Закрито