Порівняння Digital Foundry показало, що FSR 4 мінімально поступається DLSS 4 в якості зображення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MessiaH
Member

Повідомлення

VladimirV: 06.03.2025 17:27Якщо монітор і карта дозволяє, є ДЛАА. ДЛСС в будь-якому випадку кращим бути не може.
Сглаживание FSR3 в нативе с максимальной резкостью выглядит лучше DLAA
Skiff93
Member

Повідомлення

GreenMile: 06.03.2025 17:20
Skiff93: 06.03.2025 17:01
Даремна трата часу, ви мене не розумієте. Гарного дня
Та все я прекрасно розумію, але я вам скажу одну річ наостанок, хоча і не хотів так прямо писати, "покупці дорогих карт" (і не тільки карт, а будь-яких товарів), що виявились не дуже кращими за дешевші ангалоги, "виправдовують" свій вибір тільки в уявленні тих, кому такі речі недоступні і кого це парить. Ви так само купляєте якісь речі, дорожче, ніж певна категорія людей, умовний смартфон, який ви купили, легко може виявитись дорожчим і гіршим ніж якийсь інший дешевший, що вийшов через місяць, або там ціна впала через три місяці на нього, але я дуууууже сумніваюсь, що ви з цього приводу якось взагалі переживаєте, а тим паче, намагаєтесь якось виправдовувати свій вибір самі собі, прости господи. Замислитесь над цим якось.
Це тролінг фанбоїв просто.
Який буває, що трішки далеко заходить.
Але доля правди в ньому є.
vsx
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.03.2025 17:53 Ну що, можна одразу із США замовляти
можно конечно, особенно если msrp экземпляры появятся в магазинах
unique-neon
Member

Повідомлення

vsx: 07.03.2025 09:34можно конечно, особенно если msrp экземпляры появятся в магазинах
Та вже бачу, що блогери забагато на складах наобіцяли :rotate:
В моєму випадку не горить. Відколи продав пічку, лише пару ігор вийшло, що представляють середній інтерес.
Так то маю нормальний досвід з інтеграшкою радеон, то цікаво спробувати і десктопні.
Yurius
Member

Повідомлення

vsx: 07.03.2025 09:34
unique-neon: 06.03.2025 17:53 Ну що, можна одразу із США замовляти
з msrp екземплярами буде в кращому випадку так :-P
Снимок экрана 2025-03-07 110731.png
vsx
Member

Повідомлення

unique-neon
Yurius
просто надо немного потерпеть ©

Отправлено спустя 22 минуты 58 секунд:
IronWithin
Member

Повідомлення

Guest003: 06.03.2025 21:48
IronWithin: 06.03.2025 19:51

Пропонуючи замислитись такій людині це як фраза з одного мультфільму "Ти рекламуєш фонд допомоги поліції чорношкірому підлітку" (с)
Він не замислиться, а ви даремно чорний список не використовуєте, а щоб переконатися чи варто -> можете прочитати пару його повідомленнь в інших темах, сильно економить час. :beer:

Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:

Мужик, повторювати за ідіотами це не є добре, подивіться що люди роблять намагаючись розплавити коннектор, і потім скажіть що це не вигадки
Нашо сюди русняві ютуб канали постити?
«Партіоти» можуть пройти мимо МОВЧКИ, з вас корона не впаде :-/

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
espo: 07.03.2025 02:26
IronWithin: 06.03.2025 19:51

Пропонуючи замислитись такій людині це як фраза з одного мультфільму "Ти рекламуєш фонд допомоги поліції чорношкірому підлітку" (с)
Він не замислиться, а ви даремно чорний список не використовуєте, а щоб переконатися чи варто -> можете прочитати пару його повідомленнь в інших темах, сильно економить час. :beer:

Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:

Мужик, повторювати за ідіотами це не є добре, подивіться що люди роблять намагаючись розплавити коннектор, і потім скажіть що це не вигадки
Дефолтнті нуби, навіщо це тут?
Коли це ваша думка хоч когось в світі цікавила?
vsx
Member

Повідомлення

Вот это уже нормальное сравнение апскейлеров, не то что DF одним глазом взглянули (ждем полный обзор от них тоже). Конечно АМД есть над чем работать, особенно прикололи моменты где баланс работал лучше качества :lol: Но это только первый шаг, реальная битва апскейлеров началась и надеюсь закончится тем чем закончилась битва синхронизации кадров.

PS топ коммент из ютуба
FSR 4 so good that even MSRP got upscalled
Guest003
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.03.2025 12:49
Guest003: 06.03.2025 21:48

Нашо сюди русняві ютуб канали постити?

espo: 07.03.2025 02:26

Дефолтнті нуби, навіщо це тут?
До чого тут патріотізм? 4й рік повномасштабної війни пішов, а ти мало що дивишся руснявий контент, так ще і викладаєш його на українському ресурсі.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 06.03.2025 12:24 Інтел, яка практично не мала досвіду в дискретній графіці, випустила кращу технологію масштабування.
Ні, воно так флікерить, що можна епілепсію отримати.
VladimirV
Member

Повідомлення

vsx: 07.03.2025 12:22 unique-neon
Yurius
просто надо немного потерпеть ©

Отправлено спустя 22 минуты 58 секунд:
спойлер
Мене особисто в масштабуванні напрягає розділ який тут називається Fences. з 22-45. Всі інші єфекти від масштабування я готовий простити ім. Але оце мерехтіння просто мене бісить і я хочу врубити длаа.
daesz
Member

Повідомлення

Guest003: 07.03.2025 21:05 До чого тут патріотізм? 4й рік повномасштабної війни пішов, а ти мало що дивишся руснявий контент, так ще і викладаєш його на українському ресурсі.
Воно дебільне, варто почитати його коментарі і все відразу стає зрозумілим.
man1242
Member

Повідомлення

Интересные наброски вплане фср4 для рдна3 и рдна 3.5
Вроде звучит правдоподобно, тем более на фоне "доступности" карт на рдна4 и будущих APU с рдна3 графикой
спойлер
https://docs.google.com/document/d/12ZR ... it?tab=t.0
Народ бурлит :beer:
Вкладення
Знімок екрана 2025-03-07 212903.png
vsx
Member

Повідомлення

VladimirV: 07.03.2025 21:18 Мене особисто в масштабуванні напрягає розділ який тут називається Fences. з 22-45. Всі інші єфекти від масштабування я готовий простити ім. Але оце мерехтіння просто мене бісить і я хочу врубити длаа.
когда проходил tlou с фср на балансе, это был особый вид боли

Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
man1242

если у них появится возможность добавить только для 7900-х то вряд ли они на это пойдут
man1242
Member

Повідомлення

vsx: 07.03.2025 23:36
VladimirV: 07.03.2025 21:18 Мене особисто в масштабуванні напрягає розділ який тут називається Fences. з 22-45. Всі інші єфекти від масштабування я готовий простити ім. Але оце мерехтіння просто мене бісить і я хочу врубити длаа.
когда проходил tlou с фср на балансе, это был особый вид боли

Отправлено спустя 3 минуты 38 секунд:
man1242

если у них появится возможность добавить только для 7900-х то вряд ли они на это пойдут
Такой же тейк можно применить а зачем вам фср на старых картах если щас в магазине лежит ваша рх9000 за 1000$ всего-то. На фоне выпуска новой линейки старье щас уровня 7800хт улетают по продажам, так что думаю все же на них будет ориентироваться + сам представитель амд сказал что будут изучается по возможностям прошлые модели что подойдут для порта а не всей леннйки, вполне возможно что 7900 и 7800хт, и все что на базе рдна3.5 получат фср4 "лайт" а возможно и прямой аналог.

Відправлено через 10 хвилин 25 секунд:
Yurius: 07.03.2025 11:08
vsx: 07.03.2025 09:34

з msrp екземплярами буде в кращому випадку так :-P Снимок экрана 2025-03-07 110731.png
Амд ещё обещали когда-то и где-то там выпустить еще одну партию по msrp :D
Востаннє редагувалось 08.03.2025 08:23 користувачем man1242, всього редагувалось 1 раз.
IronWithin
Member

Повідомлення

Guest003: 07.03.2025 21:05
IronWithin: 07.03.2025 12:49

До чого тут патріотізм? 4й рік повномасштабної війни пішов, а ти мало що дивишся руснявий контент, так ще і викладаєш його на українському ресурсі.
Мені чхати чого ти бажаєш, вважаєш, вимагаєш і тд, можеш своє невдоволення друзям по розуму виставляти на показ, я з подібними людьми не звʼязуюсь, і сподіваюсь на взаємність, Також сподіваюсь є розуміння що мені відповідати не потрібно !
Yurius
Member

Повідомлення

IronWithin за таку риторику зараз спробуємо тебе забанити к чортям.
IronWithin
Member

Повідомлення

Yurius: 08.03.2025 08:34 IronWithin за таку риторику зараз спробуємо тебе забанити к чортям.
Все на що сподіваюсь, що ви не коханка модератора :laugh: але якщо я задів чиїсь почуття то хотів би ще раз сказати що мені дуже… чхати, я не просив мені вказувати який контент дивитись, читати, не просив навʼязувати свою думку, світогляд, бажання і тд, не просив нагадувати за стан у світі, не просив писати не по темі, до того ж людина не скористалася функцією ігнору, як на мене він більш ніж заслуговує моїх слів раз вирішив такі «аргументи» привести!
Памʼятайте що мова - лише спосіб спілкування, неможливо ж TCP/IP назвати «рассово-невірним»
Геральт
Member

Повідомлення

IronWithin: 08.03.2025 09:04 мова - лише спосіб спілкування
Розкажи це рашистам на окупованій. Хоча стоп, ти ж свічаєшся, залежно від кон'юнктури, може й дійсно в ту маячню віриш. :D
Це треба геть клепок не мати, щоб в 2025 на укр. сайт тягнути русняві канали.
спойлер
fantomrulezz
Member

Повідомлення

man1242: 08.03.2025 08:21зачем вам фср на старых картах если щас в магазине лежит ваша рх9000 за 1000$ всего-то
Страшна корпорація зла добавляє Transformer в усі карти, навіть в 2xxx семирічної давнини.
Свята корпорація добра добавляє FSR4 лише в нові карти за $1000+.
Але жадібний то Хуанг, не переплутайте :laugh:
Відповісти