Мені взагалі срать на це, яке я до цього маю відношення?Volodya811: ↑ 08.02.2025 15:32Виникає питання, а чому ці громадяни України, які соромляться української мови, втекли у Польщу, а не на росію? За Україну вони не воювати не хочуть. Українцями себе не вважають. Україні вони нічого не винні, а от "консульські послуги" їм надайте. І паспорт їм треба. А у Польщах та Німеччинах чомусь кричать, що вони українці. Ось такий розрив шаблону.
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia скорочує виробництво GeForce RTX 4060 перед виходом GeForce RTX 5060
-
VolandInferno
Member
-
bes
Member
да какая уважуха, с чего ты взял что он где то служил? посмотри по его постам он на 7 месяцев где то пропал, забухал и теперь выдает это за службуMister_AL: ↑ 08.02.2025 15:30 2. Уважуха.
-
Buldozer.
Member
Это ваше мнение, навязывать его окружающим людям...нуууу, не знаю...Геральт: ↑ 08.02.2025 15:36Ні донати ні відрахування не мають нічого спільного ні з мовою ні з патріотизмом. Відрахування (податки) - нормальна практика для законослухняних в правових державах. Донат - банально вигідно. Бо інвестиція в свою безпеку. Пишатись цим...чи наголошувати...ну, не знаю...Buldozer.: ↑ 08.02.2025 15:22 Остальное чьито- домыслы, и в 2/3 случаев эти люди говорят на правильном языке, но отчислейний и донатов государству сделаи в 2 раза меньше!! отож
Каждый живет как хочет, если он не нарушает закон, как вы не поймете.
А вояка наш с окопа напишет что вы не патриот, если не в окопе и т.д.
-
Volodya811
Member
Свої коментарі у цій темі вище почитайте. Чи вже взагалі "мізки поплили"?VolandInferno: ↑ 08.02.2025 15:34Пруфи будуть, де я захищаю русифікацію, ну, покажіть мені? Тільки не ваші шовіністичні фантазії, а реальні пруфи, де я захищаю русифікацію.Volodya811: ↑ 08.02.2025 15:32Правда, захищаєте русифікацію.
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
О! Деякі починають здогадуватися. Куди я пропав на сім місяців. Служив. Після операцій звільнився. Руки, ноги, очі на місці. Є хлопці, які дуже сильно втратили здоров'я, є такі, що, на жаль "на щиті", є наші і в полоні. Тому, у мене рот не відкривається розповідати усім про те, що, де і як я служив. Я не більше за усіх постраждав.bes: ↑ 08.02.2025 15:37да какая уважуха, с чего ты взял что он где то служил? посмотри по его постам он на 7 месяцев где то пропал, забухал и теперь выдает это за службуMister_AL: ↑ 08.02.2025 15:30 2. Уважуха.
Востаннє редагувалось 08.02.2025 15:44 користувачем Volodya811, всього редагувалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
Я ще раз питаю, покажіть мені де я захищаю русифікацію? Я не захищаю русифікаццію, я відстоюю конституційне право людей спілкуватись на тій мові, на якій їм зручно від ось таких соціальних фашистів як ти, які займаються поділом/розколом суспільства.Volodya811: ↑ 08.02.2025 15:39Свої коментарі у цій темі вище почитайте. Чи вже взагалі "мізки поплили"?
-
Mister_AL
Member
А уж сколько "зищитников мовы" при ближайшем рассмотрении оказываются на европейских айпишниках...Volodya811: ↑ 08.02.2025 15:32 Виникає питання, а чому ці громадяни України, які соромляться української мови, втекли у Польщу, а не на росію? За Україну вони не воювати не хочуть. Українцями себе не вважають. Україні вони нічого не винні, а от "консульські послуги" їм надайте. І паспорт їм треба. А у Польщах та Німеччинах чомусь кричать, що вони українці. Ось такий розрив шаблону.
Речь о том, что если гражданин А донатит и гражданин Б донатит - то какая кому должна быть разница, кто из них на каком языке разговаривает?Геральт: ↑ 08.02.2025 15:36 Ні донати ні відрахування не мають нічого спільного ні з мовою ні з патріотизмом. Відрахування (податки) - нормальна практика для законослухняних в правових державах. Донат - банально вигідно. Бо інвестиція в свою безпеку. Пишатись цим...чи наголошувати...ну, не знаю...
-
VolandInferno
Member
Volodya811: ↑ 08.02.2025 15:43Куди я пропав на сім місяців. Служив. Після операцій звільнився.
-
Геральт
Member
А, я зрозумів. Донат - це така собі вн. "індульгенція". - Ну, я ж типу доначу, що ви ще від мене хочете?Mister_AL: ↑ 08.02.2025 15:45 Речь о том, что если гражданин А донатит и гражданин Б донатит - то какая кому должна быть разница, кто из них на каком языке разговаривает?
Але питання-то в іншому: чому виникла необхідність донатити.
-
s1nedus
Member
Знаюespo: ↑ 08.02.2025 15:20Знав би скільки френдлі фаеру через рузке язикs1nedus: ↑ 08.02.2025 07:10 В ЗСУ довольно много кто говорит на ру, к слову. Вас фарион покусала? Отстаньте от языка.
-
Volodya811
Member
В моїй роті з 90 бійців російською говорили 4-5. В основному, це переселенці з Луганської та Донецької областей. Було у нас в роті два хлопця з Миколаєва - говорили українською. Але, наша бригада формувалася з центральних та південних областей. Якщо бригаду набрали би в Одесі, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, то ситуація могла бути іншою.
Востаннє редагувалось 08.02.2025 16:11 користувачем Volodya811, всього редагувалось 1 раз.
-
Timedemo
Member
Хлопці, не свваріться за мову на сайті, який має дві версіі, українську та російську.
-
dead_rat
Member
Бо наша щиро проукраїнська влада половину просрaла а половину вкрала?Геральт: ↑ 08.02.2025 15:49А, я зрозумів. Донат - це така собі вн. "індульгенція". - Ну, я ж типу доначу, що ви ще від мене хочете?Mister_AL: ↑ 08.02.2025 15:45 Речь о том, что если гражданин А донатит и гражданин Б донатит - то какая кому должна быть разница, кто из них на каком языке разговаривает?
-
Геральт
Member
dead_rat
Бо мудрий народ, якому какая разніца,- обрав Кравчука, замість Чорновола.
Ну, і в нападі винна таки рашка. Влада винна у проваленій підготовці. Але і тому і тому передував ланцюжок "невдалих сюжетних виборів" (як в рпг), за які от розплачуємось. І вибір мови спілкування, - один з таких виборів, імхо.
Ну, і в нападі винна таки рашка. Влада винна у проваленій підготовці. Але і тому і тому передував ланцюжок "невдалих сюжетних виборів" (як в рпг), за які от розплачуємось. І вибір мови спілкування, - один з таких виборів, імхо.
-
Volodya811
Member
Тому, що у нас батальйони та бригади формуються 2-3 місяці (рідше до пів року - рік). Зброї, боєприпасів та майна на усіх не висчатає. Все що є - йде, в першу чергу, тим частинам, що на передовій. В другу чергу тим, хто на другій лінії. Потім тим, хто на умовній "третій" лінії, а вже наостанок тим частинам, що формуються. Додайте сюди бюрократії та совку, то без допомоги волонтерів новоствореним частинам дуже важко. При цьому, невідомо, коли новостворену частину можуть відправити на оборону позицій. Наказ може бути "неочікуваним", бо ситуація складна. І коли у частині не вистачає, накриклад, тих же рацій для бійців - то вже велика проблема. А волонтери, хоч частково, але можуть закрити нагальні потреби. Ми отримували допомогу від фонду Ахметова + місцева влада, підприємства та волонтери місцевого рівня.Геральт: ↑ 08.02.2025 15:49А, я зрозумів. Донат - це така собі вн. "індульгенція". - Ну, я ж типу доначу, що ви ще від мене хочете?Mister_AL: ↑ 08.02.2025 15:45 Речь о том, что если гражданин А донатит и гражданин Б донатит - то какая кому должна быть разница, кто из них на каком языке разговаривает?
-
dead_rat
Member
Яка різниця в мові, коли мудрий нарід обирає щоб паржать? Мадрий нарід з усіх сил хоче засуіцидитися, тому я і поїхав більше десяти років тому.Геральт: ↑ 08.02.2025 16:30 dead_rat
І ні, я не топлю за патріотизм і мову, просто якщо розмовляю українською- росіяни до мене не лізуть, зручно.
-
Volodya811
Member
Не могли обрати Чорновала ніяк. На жаль. У нас після 1991 року залишилася при владі колоніальна московська влада та "червоні" директори. Це майже те саме, що з умовної "ДНР-ЛНР" вивести російські війська, дати їм "псевдо-незалежність" та провести там вибори. Як Ви думаєте, там би обрали когось схожого на Чорновола, якщо в питанні виборів і впливу на народ завжди ключовими є і були "еліти". І які зараз "еліти" в "ДНР-ЛНР"? Дуже схожі у нас були в 1991 році.Геральт: ↑ 08.02.2025 16:30 dead_rat
Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
Народ завжди обирає тих, на кого вказують "еліти". Або тих, кого запропонували "еліти". У всіх країнах суспільство рухають вперед лише 5-10% населення. Якщо москва століттями знищувала наші еліти і надсилала нам представників колоніальної адміністрації та свої еліти (або ставила манкрутів на посади), то що Ви хочете з народу? На формування власних еліт потрібен час та зміна поколінь.dead_rat: ↑ 08.02.2025 16:40
Яка різниця в мові, коли мудрий нарід обирає щоб паржать? Мадрий нарід з усіх сил хоче засуіцидитися, тому я і поїхав більше десяти років тому.
І ні, я не топлю за патріотизм і мову, просто якщо розмовляю українською- росіяни до мене не лізуть, зручно.
Порошенко до влади прийшов на хвилі Майдану і Небесної сотні. Люди хотіли зміни системи, а він не захотів проводити реформи ніде. Навіть в ЗСУ не проведені реформи. Війну зустріли зі совком. Тому, люди і проголосували за Зеленського, який не був людиною системи.
Євген Головаха: Феномен Зеленського – своєрідний "електоральний Майдан" https://www.pravda.com.ua/articles/2019/04/18/7212520/
-
dead_rat
Member
Volodya811
Які еліти?
Обрали тупо блазня що обісцяв зарплати 4000$ і знайти мир в ачкє путіна. Я добре памʼятаю 2019 і як я сказав, що це кінець.
Нарід видкрито вирішив самовбитися. Ато шо, путін нападьот, хаха? Посміялися.
Порох був єдиним за 30 років існування цього шапіто, хто щось таки робив. Але нарід хотів за 5 років отримати Ласвегас і Емірати в одному флаконі, а не працювати.
Які еліти?
Обрали тупо блазня що обісцяв зарплати 4000$ і знайти мир в ачкє путіна. Я добре памʼятаю 2019 і як я сказав, що це кінець.
Порох був єдиним за 30 років існування цього шапіто, хто щось таки робив. Але нарід хотів за 5 років отримати Ласвегас і Емірати в одному флаконі, а не працювати.
-
Геральт
Member
dead_rat
Мова - інструмент пропаганди. Вести пропаганду українською - пекельні борошна.
Ні, це не знімає відповідальності з виборців.
Ні, мова автоматом не гарантує безпеку.
Так, це провалена державна політика всі 30+ років.
Але навіщо полегшувати задачі ворогу зараз?
Мова - інструмент пропаганди. Вести пропаганду українською - пекельні борошна.
Ні, це не знімає відповідальності з виборців.
Ні, мова автоматом не гарантує безпеку.
Так, це провалена державна політика всі 30+ років.
Але навіщо полегшувати задачі ворогу зараз?
-
Volodya811
Member
Я Вам скинув посилання на одного з найавторитетніших наших науковців-соціологів Головаху. Важко почитати? Ви взагалі в Україні не жили в той час. Звідкіля Вам знати настрої людей? Ви в Інтернеті щось там на форумі чи в соцмережах побачили і на базі цього зробили висновки? Цього недостатньо. Адже, у нас в політиків є "бото-ферми" з десятками тисяч ботів. На тому ж ФУПі і Ющенко "вигравав" вибори у 2009 році, і Порошенко "вигравав" вибори у 2019 році. І наче усі були за Ющенка, а потім за Порошенко, але в реаліях це не так. Дуже показовим є те, що Порошенко виграв на закордонних дільницях, а в Україні програв. Тому, що ті українці, які виїхали з України - відірвалися від народу і живуть в реальностях, яку їх створили політтехнологи політиків або і пропагандисти з рф. Як той же Ганапольський, якого Порошенко запросив з москви у 2017 році на канал "Прямий".dead_rat: ↑ 08.02.2025 16:55 Volodya811
Які еліти?
-
VolandInferno
Member
Охлосний лохторат взагалі не палиться, ще й посилання на правду приводить в якості пруфуVolodya811: ↑ 08.02.2025 16:50Євген Головаха: Феномен Зеленського – своєрідний "електоральний Майдан" https://www.pravda.com.ua/articles/2019/04/18/7212520/
Володька, ти, саме ти і тільки ти, як уособлення всієї зеленої наволочі і є причиною війни, це саме ти привів війну в нашу країну. Ти і тільки ти. Скоро травень, можеш вже до шашликів готуватись. Також своєму крашу Гетьманцеву сраку поцілувати можеш. Я ж надіюсь в тебе їх портрети над монітором висять.
Востаннє редагувалось 08.02.2025 17:06 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.