Від власників GeForce RTX 5090 та RTX 5090D надходять скарги на проблеми в роботі нових відеокарт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Від власників GeForce RTX 5090 та RTX 5090D надходять скарги на проблеми в роботі нових відеокарт

Хаха, китайцям відправили правильно урізані карти :laugh:
VolandInferno
Member

Повідомлення

DickPick не піднімається?
Востаннє редагувалось 03.02.2025 15:48 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
StingerYar
HWBOT OC Team

Повідомлення

Та просто увімкніть DLSS4 з усіма фреймгенами одночасно, і все буде працювати ідеально. От тупі шкіряні мішки юзери, навіть не читають інструкцію як "правильно" використовувати нові відеокарти! Ганьба! :gigi: :laugh:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Ніколи такого не було і ось знов :laugh:
Denvys5
Member

Повідомлення

AI enhanced PCI Express випадково потрапив у серію :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

Це стосується абсолютно усіх нових товарів. Треба почекати 4-6 місяців, щоб виробники пофіксили різні косяки і лише тоді купувати.
item2
Member

Повідомлення

Тут оглядач пише, що після тестування 5090D, 5080 та 4090 підгоріли обидва кінці кабелю 12VHPWR:
https://videocardz.com/newz/hong-kong-m ... 5090d-5080
oversteve
Member

Повідомлення

item2: 03.02.2025 16:07 Тут оглядач пише, що після тестування 5090D, 5080 та 4090 підгоріли обидва кінці кабелю 12VHPWR:
https://videocardz.com/newz/hong-kong-m ... 5090d-5080
там вже написали апдейт, що скорше за все проблема в кривих руцях
IronWithin
Member

Повідомлення

О ні, тільки не не треба викликати Hotspur знову, я ще рівень пайки не підтягнув, та фізику не вивчив
Afit
Member

Повідомлення

Я представляю что бы творилось, если бы такая новость касалась видеокарт от AMD :rotate: "Им ещё пилить и пилить дрова... Опять обосрались... Ну как обычно у красных..."
oh_boy
Member

Повідомлення

Це проблема тільки фаундер едішин версій, але прям ціла новина на сайті :rolleyes:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

На цену никто не жалуется :gigi: :lol: :up: (сейчас самая доступная 5090 в Европе стоит 5000 Euro)
DrEvil.jpg
mrigi
Member

Повідомлення

Може вони ще на ній і гратися зібрались. Тю, як малі діти.
Тільки затримують домінацію скайнета.
спойлер
Зображення
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Keyser Soze: 03.02.2025 16:35На цену никто не жалуется :gigi: :lol: :up: (сейчас самая доступная 5090 в Европе стоит 5000 Euro)
По ціні A6000, але значно швидша.
Геральт
Member

Повідомлення

скаржаться на відсутність зображення

Це типу чорний екран чи як? :)
Nekros
Member

Повідомлення

kairo: 03.02.2025 15:59 Це стосується абсолютно усіх нових товарів. Треба почекати 4-6 місяців, щоб виробники пофіксили різні косяки і лише тоді купувати.
100%. На моїй 4070TI першi пів року - рік були моргання в браузері хром і у всіх браузерах на базі хроміуму при включеному ресайз бар у біосі.
Потім нвідія пофіксувала в драйверах, але бiсило дичайше
illyha
Member

Повідомлення

Вот стоило ночевать в очередях что бы стать бета-тестером :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Уявляю як це читає наш камрад, що заказав карту з Данії.
Тримаю кулачки, що працюватиме(чесно, мені буде прикро, якщо будуть проблеми. Я не злорадісний)
Afit
Member

Повідомлення

dead_rat: 03.02.2025 17:04 Уявляю як це читає наш камрад, що заказав карту з Данії.
Тримаю кулачки, що працюватиме(чесно, мені буде прикро, якщо будуть проблеми. Я не злорадісний)
Та это ж явно програмная проблема. Скоро исправят
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 03.02.2025 17:04 Уявляю як це читає наш камрад, що заказав карту з Данії.
Вітаю, все чудово працює. Поки потестив тільки в 3д марку, там приріст x2, в деяких тестах з ОС майже наздогоняє 4090. Гониться карта файно, +415 по ядру і +2000 пам'ять більше неможливо в афтербьорнері (це десь +10-15% продуктивності дивлячись що тестити) дуже холодна, навіть з ос чіп 63, пам'ять 68-70 максимум, з андервольтом там взагалі все холодне. Єдиний мінус, це шнур 12VHPWR (я використовую комплектний з БЖ), але він впирається у вікно корпусу, тому буду замовляти від бікваєт шнур під 90°.
Вкладення
1.png
2.png
Відповісти