Nvidia запевнила, що карти GeForce RTX 50-ї серії позбавлені проблем із роз'ємом живлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
VolandInferno
Member

Повідомлення

Hotspur
В тебе ні каплі не пече, одні аргументи пруть, ніяких емоцій, так дєржать :D
oversteve
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 17:47 а зараз роблять 3. це прекрасно
якщо жор карт почне вилазити за межі 600вт, то колись зроблять нову ревізію, в цьому також нічого дивного немає, це +- так само як спочатку карти живили 6-піновими роз'ємами, а потім з'явились 8-пінові

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Earanak: 22.01.2025 17:50 Hotspur, какой третий, какой четвертый ? Речь в новости идет про тот же что был в 2023 году.
У 4090 был по началу 12VHPWR, в 2023 сделали его обновленную версию 12V-2x6 с укороченными контактами. Такая же будет в 5090.
якийсь час ходила новина про те, що 3 ревізія в розробці, але потім виявилось, що то хтось на бздюнькав
Hotspur
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 17:50Hotspur, какой третий, какой четвертый ?
а ти новини читай, це корисно
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 16:39 термалгрізлі
Це і є фірма дербауера :)
waryag: 22.01.2025 16:31 І, наскільки я пам'ятаю, фірма Дербауера врешті-решт відмовилася від кутових перехідників через неможливість забезпечити повну надійність.
https://www.thermal-grizzly.com/en/wire ... /s-tg-wv-p
Не зовсім.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 18:12 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Earanak
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 18:01а ти новини читай, це корисно
В новости же написано что будет использоваться тот же 12V-2x6 с укороченными контактами который был в 2023 году сделан.
Это вторая версия 12VHPWR, которая уже использовалась в RTX 4000 выпущенных в второй половине 2023.
https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... -5090-use/
Hotspur
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 18:02Об чем речь идет ?
йде/йшла розробка 3 ревізії коннектора
daesz
Member

Повідомлення

Earanak: 22.01.2025 18:02
Hotspur: 22.01.2025 18:01а ти новини читай, це корисно
В новости же написано что будет использоваться тот же 12V-2x6 с укороченными контактами который был в 2023 году сделан.
Это вторая версия 12VHPWR, которая уже использовалась в свежих RTX 4000 видяхах. Об чем речь идет ?
Гніздо не мінялось в жодній з ревізій ртх4000 відях, мінявся конектор на шнурку :)
Earanak
Member

Повідомлення

daesz, не суть.
Hotspur: 22.01.2025 18:05йде/йшла розробка 3 ревізії коннектора
Так это оказалось слухами которые вот и опровергли, oversteve выше писал ведь уже об этом. И собственно эта новость которую мы и обсуждаем подтверждает это. Слухи были в начале 2024, что готовят новый коннектор под 5090, а теперь оказывается что будет та же версия 2023 года, потому что по заявлениям Нвидии с ней нету проблем, в отличии от первой версии.

Ладно. Плевать. Чет душно в этой теме стало, пойду займусь чем то полезным. Всем пока ;)
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:05 Гніздо не мінялось в жодній з ревізій ртх4000 відях, мінявся конектор на шнурку :)
мінялося, бо 12V-2x6 як раз передбачає вкорочені сигнальні піни, які всередині роз'єму-мами на відясі (або на бж)
IronWithin
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 16:53
Earanak: 22.01.2025 16:32 Hotspur, ну так и обращались бы конкретно к людям чьи высказывания вам кажутся некорректными.
А то со стороны будто какой то шиз с пеной у рта ворвался в тему, лишь бы побухтеть :think:
Я то думал вы из погорельцев, с таким то содержимым сообщений...
я з головою дружу щоб таке не купляти. зі сторони люди які не закінчили школу прийшли на технічний форум розказувати як в них не горить конектор по якому проходить 500+ Ватт
Так давайте запитаємо тут у людей, на форумі точно знайдеться пара десятків людей з 4090 які вам скажуть що все в порядку, більш того тут є оверклокери які скажуть вам теж саме, а ще мізками можна ворушити і прийти до виводу що найбільші виробники бп та комплектуючих ЯВНО ж тестують свої вироби.
P.S не дискусія а крінж, горять бо я так захотів, а ви всі неучі… ну і аргументація…
P.S.S ви до речі сперечались з власником цієї карти маючи на руках 5700?, цікаво як в неї працює і не плавиться :facepalm:
Hotspur
Member

Повідомлення

IronWithin: 22.01.2025 18:21Так давайте запитаємо тут у людей, на форумі точно знайдеться пара десятків людей з 4090 які вам скажуть що все в порядку, більш того тут є оверклокери які скажуть вам теж саме, а ще мізками можна ворушити і прийти до виводу що найбільші виробники бп та комплектуючих ЯВНО ж тестують свої вироби.
P.S не дискусія а крінж, горять бо я так захотів, а ви всі неучі… ну і аргументація…
є люди які роблять на замовлення ці кабеля. ти в них краще спитай а не власників 4090 які фанатіють від куртки Хуанга і поки дим з корпуса не піде в них все буде чудово. Їх як раз слухати не треба в принципі
Востаннє редагувалось 22.01.2025 18:30 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

oversteve: 22.01.2025 18:17
daesz: 22.01.2025 18:05 Гніздо не мінялось в жодній з ревізій ртх4000 відях, мінявся конектор на шнурку :)
мінялося, бо 12V-2x6 як раз передбачає вкорочені сигнальні піни, які всередині роз'єму-мами на відясі (або на бж)
Ваша правда :think:
Зі слів корсара - конектор взагалі не мінявся на шнурку https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... r%20supply.
Hotspur
Member

Повідомлення

IronWithin: 22.01.2025 18:21P.S.S ви до речі сперечались з власником цієї карти маючи на руках 5700?
моя карта міняє фізику не планеті ? аргументи закінчились ?
VolandInferno
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 18:29 аргументи закінчились ?
Так від тебе ж чекаємо хоч один внятний аргумент, по суті щоб був. Що саме не так з фізикою? На слушні запитання як від мене, так і від інших учасників - ви не реагуєте. Поки одну жовч я бачу:)
Востаннє редагувалось 22.01.2025 18:34 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

daesz: 22.01.2025 18:29
oversteve: 22.01.2025 18:17
Ваша правда :think:
Зі слів корсара - конектор взагалі не мінявся на шнурку https://www.corsair.com/us/en/explorer/ ... r%20supply.
так і є, єдине що могли почати використовувати термінали з меншим опором, але у більшості нормальних виробників там з самого початку такі були
ну і ось ця нова фішка з 2-колірними роз'ємами, типу бачиш щось жовте/червоне - значить не до кінця засунув
Hotspur
Member

Повідомлення

VolandInferno: 22.01.2025 18:32
Hotspur: 22.01.2025 18:29 аргументи закінчились ?
Так від тебе ж чекаємо хоч один внятний аргумент, по суті щоб був. З розрахунками, все як положено. Поки одну жовч я бачу:)
від тебе аргументів немає в принципі, один фанатизм і віра в дива. див не існує є фізика
VolandInferno
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 18:33від тебе аргументів немає в принцип
Ти знов напився?) Тягар доказів лежить на тому, хто робить ствердження. Що мені треба доводити? Що 12 кабелів 16AWG пропустять через себе 600ват?)
Ти все кажеш про якусь фізику буквально в кожному пості, але не можеш пояснити що саме не так з фізикою конкретно в розрізі цього роз'єму. От так щоб по поличкам.
А поки що, в мене склалось враження, що ти сам тільки обкладинку від книжки по фізиці бачив:) Вмій признавати свою неправоту, тут нічого поганого немає.
Востаннє редагувалось 22.01.2025 18:39 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 3 разів.
IronWithin
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 18:29
IronWithin: 22.01.2025 18:21Так давайте запитаємо тут у людей, на форумі точно знайдеться пара десятків людей з 4090 які вам скажуть що все в порядку, більш того тут є оверклокери які скажуть вам теж саме, а ще мізками можна ворушити і прийти до виводу що найбільші виробники бп та комплектуючих ЯВНО ж тестують свої вироби.
є люди які роблять на замовлення ці кабеля. ти в них краще спитай а не власників 4090 які фанатіють від куртки Хуанга і поки дим з корпуса не піде в них все буде чудово. Їх як раз слухати не треба в принципі
Без питаннь, ось із статті про кастоми -
В конечном итоге CableMod отозвала из продажи угловые адаптеры питания и предложила возместить их стоимость покупателям. Кроме того, компания взяла на себя обязательства возместить ущерб, причинённый видеокартам. Он, согласно анализу, составил порядка $74 тыс.
Інформацію спокійно можете перевірити, і це як раз ваші кастоми від яких і було більше всього проблем

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Hotspur: 22.01.2025 18:29
IronWithin: 22.01.2025 18:21P.S.S ви до речі сперечались з власником цієї карти маючи на руках 5700?
моя карта міняє фізику не планеті ? аргументи закінчились ?
Ви ж жодного аргументу не представили, ба більше тепер зʼявилися сумніви і у вашій обізнаності з фізики :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

IronWithin: 22.01.2025 18:37Ви ж жодного аргументу не представили, ба більше тепер зʼявилися сумніви і у вашій обізнаності з фізики
фанатій далі. твої проблеми
VolandInferno
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.01.2025 18:33один фанатизм і віра в дива
Покажи мій фанатизм і віру в дива? Ну от покажи, щоб не бути балаболкою.

Відправлено через 35 секунд:
Hotspur: 22.01.2025 18:39фанатій далі. твої проблеми
Як ти безпонтово злився) Ех)
Відповісти