Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dreamwalk3r
Junior

Повідомлення

"Людина у високому замку" їх не тіпає а гфл їх тіпає. А здавалось би...
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Прилетіла Е3 Хімеко. Забрав за тікет Е4 для Хімеко, а заодно забрав сігну Фуги і до кінця банеру заберу Е1 для Фуги.
Тільки шкода, що все на хардпіті, витратив сотні три круток, тому пролітаю з Аглаєю та Гертою.
Не хочеться мені, щоб кіцуне була просто черговою тянкою в гаремі, хочеться грати нею. А щоб нею грати, треба інвестувати. Тому скористався вайфу-фактором: Тіньюнь -> Герта -> Аглая.
А ви мабуть всі крутки на Герту кинете?
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
З реліквіями можна краще. Поки що вдягнув, що є.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.12.2024 17:24А ви мабуть всі крутки на Герту кинете?
Ні, фуллскіп 3.0. Мені не подобається дизайн Герти. Наскільки, що аж крутити не буду.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
lewerlin: 25.12.2024 21:35Ні, фуллскіп 3.0. Мені не подобається дизайн Герти. Наскільки, що аж крутити не буду.
У мене справжня Герта завжди асоціювалася з Лізою в Геншині.
Хотів забрати Аглаю та Герту, а в ідеалі ще й Ліншу та Джейд, але з моїми трьома сотнями круток та моєю вдачею на хардпіті там ловити нічого. До того ж пограв сьогодні Фугою і вирішив злити все на неї, бо Е0 вона не дуже цікава, як на мене. Якщо чесно, така велика кількість нових персонажів вже починає трохи втомляти. Без грошових вливань ти не можеш крутити всіх, кого хочеш. І мені здається, що в Зенлессі буде ще більше нових персонажів, до того ж більшість з них будуть жінками. Тобто можливості назбирати крутки буде ще менше, ніж в ХСР, не кажучи вже про Геншин, де багато чоловічих персонажів.
Відповісти