Вийшов релізний трейлер Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NeoWar
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов релізний трейлер Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered

Такого рівня ремастер мав би бути десь у 2010му... Але добре що згадали про серію. В дитинстві дуже її любив.
DiSEqC
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов релізний трейлер Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered
Місцями виглядає як Fortnite, може фанати потім підкорегують освітлення.
А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
Enombre de soberano
Member

Повідомлення

Ленивый ремастер. К оригиналу не притрагивался, в это играть желания нет. С такими играми или римейк, или никак
NeoWar
Member

Повідомлення

Enombre de soberano: 05.12.2024 11:31 Ленивый ремастер. К оригиналу не притрагивался, в это играть желания нет. С такими играми или римейк, или никак
Зараз в оригінал грати боляче, особливо через керування камерою, сподіваюся у ремастері це виправлять)) А сюжетно гра дуже непогана. Вона зайде також тим хто метроідванії любить, бо тут великий світ, до різних локацій якого тільки з отриманням скілів можна добратися. Також дуже харкорний пошук секретів, їх тут безліч, але треба бути уважним. Свого часу гра була дуже не типовою, бо тут заклікати противника, а особливо босів не можна. Треба особливий підхід до кожного боса. А звичайні противники (крім людей) вмирають, або в воді, або на світлі, або якщо їх проштрикнути списом або кинути на шипи, або якщо повне ХП то можна рознести SoulReaverом. Тобто як канонічні вампіри)
vsx
Member

Повідомлення

DiSEqC: 05.12.2024 11:30 А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
ремастер двумерной игры никто делать не будет
MetalistForever
Member

Повідомлення

Только полный Remaster поможет с нуля !
MqM
Member

Повідомлення

vsx: 05.12.2024 13:28
чому? Не рідко бачив навіть такі ремастери.
Недавно було з Warcraft
vsx
Member

Повідомлення

MqM: 05.12.2024 18:32 чому? Не рідко бачив навіть такі ремастери.
Недавно було з Warcraft
а я таке з age of empires бачив, і що?
NeoWar
Member

Повідомлення

vsx: 05.12.2024 13:28
З чого такі висновки? Wacraft 1,2, Starcraft такі ж спрайтові і отримали ремейки.

Отправлено спустя 53 секунды:
vsx: 05.12.2024 22:20
MqM: 05.12.2024 18:32 чому? Не рідко бачив навіть такі ремастери.
Недавно було з Warcraft
а я таке з age of empires бачив, і що?
І то що ви самі собі протиречите...
vsx
Member

Повідомлення

Люди не понимают разницу между ремастером и ремейком, как и разницу между стратегией и экшеном от 3 лица. Только если вы такие умники, почему издатель не делает ремастер Blood Omen? Наверно потому что не такой умный как вы.
spirit678
Member

Повідомлення

чому було не зробити як MediEvil ? Там така ж стара гра консольна з оновленою графікою.
як мільярди викидати на усілякі Concord - так це на ізі взагалі.
NeoWar
Member

Повідомлення

vsx: 07.12.2024 14:41 Люди не понимают разницу между ремастером и ремейком, как и разницу между стратегией и экшеном от 3 лица. Только если вы такие умники, почему издатель не делает ремастер Blood Omen? Наверно потому что не такой умный как вы.
Мова йшла про ремастер, до чого тут ремейк? Ви справді настільки страждаєте від ефекту Данінга-Крюгера що вважаєте всіх інших клінічно хворими на розумову недостатність, яка приводить до нездатності відрізнити RTS від слешера? У чому ж велика різниця для художника у випадку BloodOmen? Це 2Д слешер в ізометрії. Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.
vsx
Member

Повідомлення

NeoWar: 08.12.2024 10:20 Мова йшла про ремастер, до чого тут ремейк? Ви справді настільки страждаєте від ефекту Данінга-Крюгера що вважаєте всіх інших клінічно хворими на розумову недостатність, яка приводить до нездатності відрізнити RTS від слешера? У чому ж велика різниця для художника у випадку BloodOmen? Це 2Д слешер в ізометрії. Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.
Сам написал что Варкрафты и Старкрафт получили ремейки и пишет мне про Даннинга — Крюгера :facepalm:
NeoWar
Member

Повідомлення

vsx: 08.12.2024 11:12
NeoWar: 08.12.2024 10:20 Мова йшла про ремастер, до чого тут ремейк? Ви справді настільки страждаєте від ефекту Данінга-Крюгера що вважаєте всіх інших клінічно хворими на розумову недостатність, яка приводить до нездатності відрізнити RTS від слешера? У чому ж велика різниця для художника у випадку BloodOmen? Це 2Д слешер в ізометрії. Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.
Сам написал что Варкрафты и Старкрафт получили ремейки и пишет мне про Даннинга — Крюгера :facepalm:
Помилився коли писав, так це ремастери. Це основний ваш потужний аргумент? Ви сказали що ніхто не буде робити ремастер 2Д гри, я навів вам приклад ремастерів 2Д ігр. Проблеми?
vsx
Member

Повідомлення

NeoWar: 08.12.2024 12:04 Помилився коли писав, так це ремастери. Це основний ваш потужний аргумент? Ви сказали що ніхто не буде робити ремастер 2Д гри, я навів вам приклад ремастерів 2Д ігр. Проблеми?
Проблемы у вас если вы не понимаете почему никто никогда ремастер blood omen делать не будет. Впрочем, это пустой разговор. Ждите ремастер этой культовой игры. Когда выйдет, тегните меня что я был не прав. Я отвечу.
NeoWar
Member

Повідомлення

vsx: 08.12.2024 13:51
NeoWar: 08.12.2024 12:04 Помилився коли писав, так це ремастери. Це основний ваш потужний аргумент? Ви сказали що ніхто не буде робити ремастер 2Д гри, я навів вам приклад ремастерів 2Д ігр. Проблеми?
Проблемы у вас если вы не понимаете почему никто никогда ремастер blood omen делать не будет. Впрочем, это пустой разговор. Ждите ремастер этой культовой игры. Когда выйдет, тегните меня что я был не прав. Я отвечу.
Тобто сказати нічого, включаємо типаж мудрого не як всі хранителя таємних знань. Зрозуміло. Чому ремастер Blood Omen від сумнівом я і так вище написав. А ви писали взагалі про ремастери 2Д ігор.
vsx
Member

Повідомлення

NeoWar: 08.12.2024 15:30 Чому ремастер Blood Omen від сумнівом я і так вище написав.
Нет, не писали. Это я написал, когда отвечал человеку по поводу ремастера blood omen. И любому адекватному тут должно быть понятно что речь идёт именно об этой игре.
А ви писали взагалі про ремастери 2Д ігор
Нет, не писал. Это вы сами придумали и начали разводить демагогию про ремейки варкрафта.
Я больше скажу, я играл в ремастер игры которая даже старше Блад обмена, c&c red alert называется. Но почему для нее ремастер сделали а для blood omen никогда не сделают, до вас полагаю никогда не дойдет. Хотя чудеса случаются..
NeoWar
Member

Повідомлення

vsx: 08.12.2024 16:22
NeoWar: 08.12.2024 15:30 Чому ремастер Blood Omen від сумнівом я і так вище написав.
Нет, не писали. Это я написал, когда отвечал человеку по поводу ремастера blood omen. И любому адекватному тут должно быть понятно что речь идёт именно об этой игре.
А це що тоді?

Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.

Інколи можна читати із розплющеними очима.
vsx
Member

Повідомлення

NeoWar: 08.12.2024 16:44 Видавника Blood Omen вже давно на світі нема.
при чем тут это вообще?
А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене
А аудитория ремастеров что вышли не та же самая по вашему?
Не делают потому-то ее геймплей еще в 90-х устарел, а сейчас такое и подавно не нужно. Это не Diablo2
Відповісти