Останні статті і огляди
Новини
Вийшов релізний трейлер Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered
-
NeoWar
Member
Предлагаю обсудить Вийшов релізний трейлер Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered
Такого рівня ремастер мав би бути десь у 2010му... Але добре що згадали про серію. В дитинстві дуже її любив.
Такого рівня ремастер мав би бути десь у 2010му... Але добре що згадали про серію. В дитинстві дуже її любив.
-
DiSEqC
Member
Предлагаю обсудить Вийшов релізний трейлер Legacy of Kain Soul Reaver 1 & 2 Remastered
Місцями виглядає як Fortnite, може фанати потім підкорегують освітлення.
А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
Місцями виглядає як Fortnite, може фанати потім підкорегують освітлення.
А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
-
Enombre de soberano
Member
Ленивый ремастер. К оригиналу не притрагивался, в это играть желания нет. С такими играми или римейк, или никак
-
KingpinUA
Member
540грн ?
-
NeoWar
Member
Зараз в оригінал грати боляче, особливо через керування камерою, сподіваюся у ремастері це виправлять)) А сюжетно гра дуже непогана. Вона зайде також тим хто метроідванії любить, бо тут великий світ, до різних локацій якого тільки з отриманням скілів можна добратися. Також дуже харкорний пошук секретів, їх тут безліч, але треба бути уважним. Свого часу гра була дуже не типовою, бо тут заклікати противника, а особливо босів не можна. Треба особливий підхід до кожного боса. А звичайні противники (крім людей) вмирають, або в воді, або на світлі, або якщо їх проштрикнути списом або кинути на шипи, або якщо повне ХП то можна рознести SoulReaverом. Тобто як канонічні вампіри)Enombre de soberano: ↑ 05.12.2024 11:31 Ленивый ремастер. К оригиналу не притрагивался, в это играть желания нет. С такими играми или римейк, или никак
-
vsx
Member
ремастер двумерной игры никто делать не будетDiSEqC: ↑ 05.12.2024 11:30 А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
-
MetalistForever
Member
Только полный Remaster поможет с нуля !
-
MqM
Member
чому? Не рідко бачив навіть такі ремастери.vsx: ↑ 05.12.2024 13:28ремастер двумерной игры никто делать не будетDiSEqC: ↑ 05.12.2024 11:30 А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
Недавно було з Warcraft
-
vsx
Member
а я таке з age of empires бачив, і що?
-
NeoWar
Member
З чого такі висновки? Wacraft 1,2, Starcraft такі ж спрайтові і отримали ремейки.vsx: ↑ 05.12.2024 13:28ремастер двумерной игры никто делать не будетDiSEqC: ↑ 05.12.2024 11:30 А як справи з Blood Omen, чи планують ремастер\ремейк?
Отправлено спустя 53 секунды:
І то що ви самі собі протиречите...
-
vsx
Member
Люди не понимают разницу между ремастером и ремейком, как и разницу между стратегией и экшеном от 3 лица. Только если вы такие умники, почему издатель не делает ремастер Blood Omen? Наверно потому что не такой умный как вы.
-
spirit678
Member
чому було не зробити як MediEvil ? Там така ж стара гра консольна з оновленою графікою.
як мільярди викидати на усілякі Concord - так це на ізі взагалі.
як мільярди викидати на усілякі Concord - так це на ізі взагалі.
-
NeoWar
Member
Мова йшла про ремастер, до чого тут ремейк? Ви справді настільки страждаєте від ефекту Данінга-Крюгера що вважаєте всіх інших клінічно хворими на розумову недостатність, яка приводить до нездатності відрізнити RTS від слешера? У чому ж велика різниця для художника у випадку BloodOmen? Це 2Д слешер в ізометрії. Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.vsx: ↑ 07.12.2024 14:41 Люди не понимают разницу между ремастером и ремейком, как и разницу между стратегией и экшеном от 3 лица. Только если вы такие умники, почему издатель не делает ремастер Blood Omen? Наверно потому что не такой умный как вы.
-
vsx
Member
Сам написал что Варкрафты и Старкрафт получили ремейки и пишет мне про Даннинга — КрюгераNeoWar: ↑ 08.12.2024 10:20 Мова йшла про ремастер, до чого тут ремейк? Ви справді настільки страждаєте від ефекту Данінга-Крюгера що вважаєте всіх інших клінічно хворими на розумову недостатність, яка приводить до нездатності відрізнити RTS від слешера? У чому ж велика різниця для художника у випадку BloodOmen? Це 2Д слешер в ізометрії. Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.
-
NeoWar
Member
Помилився коли писав, так це ремастери. Це основний ваш потужний аргумент? Ви сказали що ніхто не буде робити ремастер 2Д гри, я навів вам приклад ремастерів 2Д ігр. Проблеми?vsx: ↑ 08.12.2024 11:12Сам написал что Варкрафты и Старкрафт получили ремейки и пишет мне про Даннинга — КрюгераNeoWar: ↑ 08.12.2024 10:20 Мова йшла про ремастер, до чого тут ремейк? Ви справді настільки страждаєте від ефекту Данінга-Крюгера що вважаєте всіх інших клінічно хворими на розумову недостатність, яка приводить до нездатності відрізнити RTS від слешера? У чому ж велика різниця для художника у випадку BloodOmen? Це 2Д слешер в ізометрії. Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.
-
vsx
Member
Проблемы у вас если вы не понимаете почему никто никогда ремастер blood omen делать не будет. Впрочем, это пустой разговор. Ждите ремастер этой культовой игры. Когда выйдет, тегните меня что я был не прав. Я отвечу.NeoWar: ↑ 08.12.2024 12:04 Помилився коли писав, так це ремастери. Це основний ваш потужний аргумент? Ви сказали що ніхто не буде робити ремастер 2Д гри, я навів вам приклад ремастерів 2Д ігр. Проблеми?
-
NeoWar
Member
Тобто сказати нічого, включаємо типаж мудрого не як всі хранителя таємних знань. Зрозуміло. Чому ремастер Blood Omen від сумнівом я і так вище написав. А ви писали взагалі про ремастери 2Д ігор.vsx: ↑ 08.12.2024 13:51Проблемы у вас если вы не понимаете почему никто никогда ремастер blood omen делать не будет. Впрочем, это пустой разговор. Ждите ремастер этой культовой игры. Когда выйдет, тегните меня что я был не прав. Я отвечу.NeoWar: ↑ 08.12.2024 12:04 Помилився коли писав, так це ремастери. Це основний ваш потужний аргумент? Ви сказали що ніхто не буде робити ремастер 2Д гри, я навів вам приклад ремастерів 2Д ігр. Проблеми?
-
vsx
Member
Нет, не писали. Это я написал, когда отвечал человеку по поводу ремастера blood omen. И любому адекватному тут должно быть понятно что речь идёт именно об этой игре.NeoWar: ↑ 08.12.2024 15:30 Чому ремастер Blood Omen від сумнівом я і так вище написав.
Нет, не писал. Это вы сами придумали и начали разводить демагогию про ремейки варкрафта.А ви писали взагалі про ремастери 2Д ігор
Я больше скажу, я играл в ремастер игры которая даже старше Блад обмена, c&c red alert называется. Но почему для нее ремастер сделали а для blood omen никогда не сделают, до вас полагаю никогда не дойдет. Хотя чудеса случаются..
-
NeoWar
Member
А це що тоді?vsx: ↑ 08.12.2024 16:22Нет, не писали. Это я написал, когда отвечал человеку по поводу ремастера blood omen. И любому адекватному тут должно быть понятно что речь идёт именно об этой игре.NeoWar: ↑ 08.12.2024 15:30 Чому ремастер Blood Omen від сумнівом я і так вище написав.
Видавника Blood Omen вже давно на світі нема. А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене, чого неможна сказати про ігри Blizzard. А може і код оригінальний вже втрачено.
Інколи можна читати із розплющеними очима.
-
vsx
Member
при чем тут это вообще?NeoWar: ↑ 08.12.2024 16:44 Видавника Blood Omen вже давно на світі нема.
А аудитория ремастеров что вышли не та же самая по вашему?А не роблять можливо тому, що аудиторія не така велика і є шанс не окупити вкладене
Не делают потому-то ее геймплей еще в 90-х устарел, а сейчас такое и подавно не нужно. Это не Diablo2