Багато тексту, але я так і не зрозумів, при чому тут розробник до ОСОБИСТО ВАШИХ очікувань?Zealoth: ↑ 08.11.2024 12:42То може справа в тому, що мова йду про різних людей, та не про ремастер а про гру в якій є цифра "2"? Коли студія профессійних розробників на повний робочий день, багато разів переносить свій проект, та відмовляеться від власного рушія на користь UE5, чекаешь від них набагато більшого, а ніж від ентузістів які на базі іх старого рушія та гри випускають дуже якісні так комплексні модифікації, як в плані графічному так и геймплейному.GreenMile: ↑ 08.11.2024 11:41 Цікаве спостереження, в сусідніх тема люди ссуться окропом від ремастеру старих ігор (навіть, якшо від такий собі по типу РДР), а коли антураж нової гри схожий на попередню - то їм не так
При чому, якщо гра не схожа на попередню, то ниють, що зламали всю серію, ацтой, це вже не %назва гри%, а якщо схожа - що за ацтой, нічим не відрізняється від попередніх
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
-
GreenMile
Member
-
BoKl
Member
А що ви саме чекали від сталкеру 2? Що він буде не схожий на сталкер? Як фаркрай чи блекопс 6? Це ж продовження гри на тих же локаціях з подібною атмосферою, до якої і намагались наблизитись розробники. Що з графікою то не так, бачу суцільне ниття у інтернеті? Напевно тренд з боліт пішов, а наші люди і раді підхопити. Не розумію як можна гарніше намалювати совкові панельки, от у вікно глянув, все таке саме сіре і униле, ну може закопані на дитячому майданчику шини гарніші, бо пенсіонери вийшли у цьому році на суботник і їх пофарбували. Про перехід на новий рушій, їм що треба ото старе глючне залишити, чи на юніті перейти...Zealoth: ↑ 08.11.2024 12:42 То може справа в тому, що мова йду про різних людей, та не про ремастер а про гру в якій є цифра "2"? Коли студія профессійних розробників на повний робочий день, багато разів переносить свій проект, та відмовляеться від власного рушія на користь UE5, чекаешь від них набагато більшого, а ніж від ентузістів які на базі іх старого рушія та гри випускають дуже якісні так комплексні модифікації, як в плані графічному так и геймплейному.
Єдине, на що є побоювання, так це ШІ, погано у трейлерах виглядає, але вже не довго до релізу залишилось.
-
Zealoth
Member
Ну то подивіться що вам демонстрували у перших трейлерах декілька років назад і до чого прийшли в останьому. В мене наприклад предмети відкидали нові тіні під світлом ліхтаря ще в doom 3 в середині нульових. Звісно ящко хтось критикує та вказує на недоліки святої контори Григоровічей, то все з болот, по іншому бути не може.BoKl: ↑ 08.11.2024 13:50 Це ж продовження гри на тих же локаціях з подібною атмосферою, до якої і намагались наблизитись розробники. Що з графікою то не так, бачу суцільне ниття у інтернеті? Напевно тренд з боліт пішов, а наші люди і раді підхопити. Не розумію як можна гарніше намалювати совкові панельки, от у вікно глянув, все таке саме сіре і униле, ну може закопані на дитячому майданчику шини гарніші, бо пенсіонери вийшли у цьому році на суботник і їх пофарбували.
До того ж до чого ОСОБИСТО ВАШІ форумні спостереження.GreenMile: ↑ 08.11.2024 12:53 Багато тексту, але я так і не зрозумів, при чому тут розробник до ОСОБИСТО ВАШИХ очікувань?
-
cypherspy
Member
Майстри будуть раді удосконалити ваше спорядження, але не безкоштовно... Сподіваюсь хоча б з рейками пікатінні можна буде обладнувати зброю без чиїсь допомоги. На тлі королівських ігор та всяких Тапків це виглядало б дивно.
-
The_Rusik
Member
Беру свои слова назад, что куплю на распродаже за 100 грн.
Даже даром играть не буду.
Пусть сами играю в мод первого сталкера.
Мухи схавают, они любят такое с лопаты.
-
Zealoth
Member
Я чекаю від сталкера 2 в 2024 році того що це не буде гра 2007 року. Якщо це буде знову простий шутан с з тими самими локаціями, ворогами,з тим самим UI, з черговим А-life 2.0, який так само будет набором елеменарних скриптів, коли один мутант нападає на іншого чи сталкера, то в мене виникає питання, а на це точно потрібно було витрачати 6 років та хизуватись при кожному інтерв'ю шо ми тут робимо ревулюційну гру?BoKl: ↑ 08.11.2024 13:50 А що ви саме чекали від сталкеру 2? Що він буде не схожий на сталкер? Як фаркрай чи блекопс 6?
-
konb999
Member
Я понимаю, что не зря сделал возврат после прошлогоднего переноса. Будет именно то что я и думал. Главное наклеечек всяких и прочего хлама выпустить в теме, а сама игра - такое! Кому она вообще интересна!
-
Shkryab
Member
Якось мені Survival нагадує
-
destructX
Member
Головне побільше тексту про те наскільки вона тобі нецікаваkonb999: ↑ 08.11.2024 14:34 Я понимаю, что не зря сделал возврат после прошлогоднего переноса. Будет именно то что я и думал. Главное наклеечек всяких и прочего хлама выпустить в теме, а сама игра - такое! Кому она вообще интересна!
-
MAKKACIN
Member
Схоже запустилася компанія булінгу п8888ських ботів з приводу гри, я не куплю, я верну кошти, я то я сьо....
Якось дивно виглядає... Типу ваше повідомлення зміне думку фанів серії?
Зрозуміло шо очікуються всі ідеальну гру за 15 років, тому завищині очікування в багатьох, але ж Сталкер в першу чергу атмосферою бере гравця а не пікселем, діалоги цікаві, антуражик
Якось дивно виглядає... Типу ваше повідомлення зміне думку фанів серії?
Зрозуміло шо очікуються всі ідеальну гру за 15 років, тому завищині очікування в багатьох, але ж Сталкер в першу чергу атмосферою бере гравця а не пікселем, діалоги цікаві, антуражик
-
destructX
Member
Ще одна нетакуся сидітиме в одних з перших сідерів на трекерахThe_Rusik: ↑ 08.11.2024 14:21 Беру свои слова назад, что куплю на распродаже за 100 грн.
-
cypherspy
Member
Хвилиночку... Може персонаж вдягнутий у вкраденого з поля безкоштовний сет опудала з Dying Light 2, в якому немає таких досягнень цивілізації як кишені:DiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
- Сет пілігріма-бомжа
До того ж як ви збираєтесь у цю снарягу пхати білесенький унітаз з пральною машиною, які помістяться лише у без-секційний моно-мішок совкової армії?! Це ж не серьйозно...
- Ось це слюнава цукерочка
Востаннє редагувалось 08.11.2024 15:09 користувачем cypherspy, всього редагувалось 1 раз.
-
DiaGnosteek
Member
Любой современный экстракшн шутер, к примеру брейкаут арена, или delta force и все остальные, даже в старом пабге это выглядело лучше, чем в сталкере 20 лет спустя. Я даже не знаю как можно было сделать такое убожество на 5 анриале. Я ранее даже немного расстроился что не купил его по старой цене, но ходу скидки начнутся уже на Новый год))Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 10:01Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласкаDiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
-
Shkrabaliuk
Member
DiaGnosteek
а до чого тут екстракшн шутери?
Відгукніться кому тут ще обіцяли копію гімняного Таркова?
-
DiaGnosteek
Member
Ні до чого, як і твоє запитання
-
cypherspy
Member
Трохи з запорошеної, древньої історії шутерів: ARMA, DayZ, Brendan Greene, PUBG... Наш світ уже ніколи не буде таким, як ранішеShkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 15:08 DiaGnosteek
Щось не в те місто GSC переїхали, Bohemia Interactive у Брно, а не в Празі
-
Shkrabaliuk
Member
Хочеться думати, що ви під метадоном і завтра навіть не згадаєте яку дурню пишете, особливо боляче читати горе-авторів, які пишуть українською
-
Telcontar
Member
Зображення предметів у інвентарі дійсно трохи вбогеньке, але це дрібниці та й з часом модороби намалюють гарні. А підтримку модів нам обіцяли.
-
dmytro
Member
зробив сьогодні в Epic Store предзамовлення на STALKER 2 в максимальній версії. Чекаю 20 числа
-
maxafon
Member
графон дійсно ніби з 2018 але може це і навпаки краще бо мені вже набрид сучасний відполірований треш