Голлівуд, туди ж адже холлівуд, від слова holly - святийDuckRider: ↑ 29.10.2024 12:10 Горрор, гелловін. Крінж
Останні статті і огляди
Новини
У Steam стартував розпродаж ігор у жанрі жахів
-
Edelveys
Member
-
daesz
Member
Святий пишеться через одне L, а голівуд через дваEdelveys: ↑ 29.10.2024 16:31Голлівуд, туди ж адже холлівуд, від слова holly - святийDuckRider: ↑ 29.10.2024 12:10 Горрор, гелловін. Крінж
-
DuckRider
Member
Голі щітEdelveys: ↑ 29.10.2024 16:31Голлівуд, туди ж адже холлівуд, від слова holly - святийDuckRider: ↑ 29.10.2024 12:10 Горрор, гелловін. Крінж
-
Геральт
Member
mult
Та чого...он, наприклад, Days Gone 250грн. Нормальна в принципі ціна.
Та чого...он, наприклад, Days Gone 250грн. Нормальна в принципі ціна.
-
Volodya811
Member
Ось і Вам і АМД. А я попереджав про фрізи в іграх. Цікаво, що буде з чіплетними Арроу Лайками. Може бути те саме.Джон_Иваныч: ↑ 29.10.2024 14:21 І Дед спейс, і калісто купляв на релізі - гроші викинуті на вітер, обидві гри статтерили шо капець. Нещодавно встановив їх знову: дед спейс лагає як і лагав, калісто трохи підтягнули оптимізон, вже можна грати.
-
Геральт
Member
Volodya811
Спокійно діда пройшов. Темна коридорка, що там статерити може? Хіба що денува
Спокійно діда пройшов. Темна коридорка, що там статерити може? Хіба що денува
-
borninsolar
Member
holly -Падуб, рід дерев та чагарників.
-
daesz
Member
Holly - також жіноче ім'я
Хоча в цьому випадку паки падуб, але точно не святий.
-
mult
Member
Геральт
Дайс гон у мене є і недавно пройшов сюжет дуже зацепив,буду пізніше перепроходити ще, та і геймплей хороший, проходив на максимальній складності і це в перший раз Але з середини гра стає легкою. Дививсь моди на нексусі нічого толкового немає щоб більш збалансувати її.
Яб хотів Лас оф ас пройти, але жаба давить 1000 віддавать
І ще багато ігор в бажаному і всі як не 1.5 тищі дак більше і це зі знижками, все дороге капець.
Дайс гон у мене є і недавно пройшов сюжет дуже зацепив,буду пізніше перепроходити ще, та і геймплей хороший, проходив на максимальній складності і це в перший раз Але з середини гра стає легкою. Дививсь моди на нексусі нічого толкового немає щоб більш збалансувати її.
Яб хотів Лас оф ас пройти, але жаба давить 1000 віддавать
І ще багато ігор в бажаному і всі як не 1.5 тищі дак більше і це зі знижками, все дороге капець.
-
Ramzes82
Member
Все чекаю нормальну знижку на Дед Айленд 2 а не ось це ось усе.
-
dead_rat
Member
Oh, here we go again…
Чому Гелловін?! Окей, ми вже посралися за Г. Так би мовити, з Г все ясно.
Але ж в великій і магучій мові не має бути подвоєння літер ЛЛ?
Чому Гелловін?! Окей, ми вже посралися за Г. Так би мовити, з Г все ясно.
Але ж в великій і магучій мові не має бути подвоєння літер ЛЛ?
-
Геральт
Member
dead_rat
Подвоєні приголосні в іншомовних словах
Подвоєння букв на позначення приголосних зберігаємо у власних назвах та в похідних від них.
Приклад:
Андорра, Ахіллес, Білл, Боттічеллі, Марокко, Міссурі, Мекка, Ніцца, Яффа; Бетті, Джонні, Мюллер, Руссо, Теннессі; андоррець, марокканець.
Чому російськомовних так бомбить від укр. правопису? Це якісь дитячі травми чи що?
Подвоєні приголосні в іншомовних словах
Подвоєння букв на позначення приголосних зберігаємо у власних назвах та в похідних від них.
Приклад:
Андорра, Ахіллес, Білл, Боттічеллі, Марокко, Міссурі, Мекка, Ніцца, Яффа; Бетті, Джонні, Мюллер, Руссо, Теннессі; андоррець, марокканець.
Чому російськомовних так бомбить від укр. правопису? Це якісь дитячі травми чи що?
-
Джон_Иваныч
Member
Volodya811: ↑ 29.10.2024 18:12Ось і Вам і АМД. А я попереджав про фрізи в іграх. Цікаво, що буде з чіплетними Арроу Лайками. Може бути те саме.Джон_Иваныч: ↑ 29.10.2024 14:21 І Дед спейс, і калісто купляв на релізі - гроші викинуті на вітер, обидві гри статтерили шо капець. Нещодавно встановив їх знову: дед спейс лагає як і лагав, калісто трохи підтягнули оптимізон, вже можна грати.
-
FeelGoodInc
Junior
Нещодавно я перевстановив Dead Space, і так, заїкання. Увімкнуто накладення матриці, і мікропереміщення залишилося на 12% або вище. Коли відбувається дія і ви опинитеся біля коридору, він зачепиться, коли ви ввійдете. Зупиніться на одну-дві секунди, заходячи у великі кімнати, і вороги з’являються позаду вас, щоб налякати. Кілька місяців тому трохи звик до цього, але повернення і сама гра знову тепер мене дратує.Джон_Иваныч: ↑ 30.10.2024 15:57Volodya811: ↑ 29.10.2024 18:12
Ось і Вам і АМД. А я попереджав про фрізи в іграх. Цікаво, що буде з чіплетними Арроу Лайками. Може бути те саме.
-
daesz
Member
Таке враження що комент писав АІFeelGoodInc: ↑ 30.10.2024 16:16Нещодавно я перевстановив Dead Space, і так, заїкання. Увімкнуто накладення матриці, і мікропереміщення залишилося на 12% або вище. Коли відбувається дія і ви опинитеся біля коридору, він зачепиться, коли ви ввійдете. Зупиніться на одну-дві секунди, заходячи у великі кімнати, і вороги з’являються позаду вас, щоб налякати. Кілька місяців тому трохи звик до цього, але повернення і сама гра знову тепер мене дратує.
-
MaxZema
Member
Взяв по знижкам Death's Door , Vigil: The Longest Night , Death's Gambit: Afterlife. Буду лікувати свою ігрову імпотенцію
-
FeelGoodInc
Junior
То в мене трохи погано вдаэться висловлювати думку на українськійdaesz: ↑ 30.10.2024 17:00 Таке враження що комент писав АІ
-
nochnik89
Member
зачем платить еще за это, если можно просто выйти на улицу ?