Останні статті і огляди
Новини
Rockstar оцінила Red Dead Redemption на PC у 50 доларів
-
7mindfields
Member
Олдскули зводить, але не від ностальгії
-
Wolfstein
Junior
Купил по фул прайсу по курсу 42 молодец, вам в КИЕВЕ там и зарплаты побольше и КАБЫ на голову не падают, тебе Вася говорят что цены умножают на курс, а ты всеравно кукарекаешь про старую цену по курсу 42. Даже старая цена необоснована, как и все остальные цены. Так что если тебя что то не устраивает можешь набрать в рот гомна и плююююююнуть мне в лицо.bigmonstr666: ↑ 11.10.2024 12:37що ти ниєш? хотів купити сталкер2 дешевше, була можливість до підвищення цін. всі писали про підвищення. Окей, не встиг або не хочеш платити до релізу, ну візьми у геймпас, можеш навіть тріалку геймпас взяти і грати майже нашару. У тебе є/було декілька можливостей взяти гру дешевше, а тобі все не так. Я майдже впевнений, якщо б ціна сталкер2 залишилась старою, тобі б всеодно було не так)Wolfstein: ↑ 11.10.2024 12:06 Про региональные цены )))
До 14 года в году так 10-11 цены в рашке были намного ниже чем в Украине, еще тогда у них цены были на 40-60% ниже наших. Многие покупали через их магазины, кто то переводил деньги через вебмани и получал гифты. У нас просто 50 баксов за туже калду просто умножали на курс долара и получалось 600-1000 грн, когда в рашке по их ценам можно было купить за 100-200 грн.
Потом гейб придумал запрет на активацию ключей из зоны СНГ. потому что даже буржуи стали скупать игры пачками.
Шел 2024 в нашей стране война, повышение налогов, повешение тарифов, отключение света, воды, газа. Но Гейб просто перемножает цены по курсу и не парится. Даже ухилянты разработчики из польшы нам передали привет на сталкер 2к вы серьезно??? Вы продвигаете Украинскую игру - сделайте для своих сограждан демократическую цену, подержите своих людей хоть чем то, но вам плевать вы сидите в Польще сытые, не боитесь что вам на голову КАБ упадет или Искандер и просто рубите бабки.
Такие подарки я не буду покупать и-за принцыпа, я их скачаю с торента и пройду 1 раз. потом может заберу на распродаже за бесценок как батлу 3 по 95% скидке. Очень грустно в первую очередь за наших (польских) игроделов а потом уже и главного Сальтисона.
-
7mindfields
Member
Ігри по 150гб з дисків встановлювати?The_Rusik: ↑ 11.10.2024 11:59 mult
Правильно. Я за это и топлю. Нужно возвращать игры на носителях, и чтобы запускались без всяких лаунчеров.
-
MetalistForever
Member
Бесплатную флешку в подарок и на ней игра7mindfields: ↑ 11.10.2024 12:55Ігри по 150гб з дисків встановлювати?The_Rusik: ↑ 11.10.2024 11:59 mult
Правильно. Я за это и топлю. Нужно возвращать игры на носителях, и чтобы запускались без всяких лаунчеров.
-
Prescott
Member
Программисты разучились в алгоритмы и сжатие. Увы.7mindfields: ↑ 11.10.2024 12:55Ігри по 150гб з дисків встановлювати?
-
7mindfields
Member
Тобто за рахунок «безкоштовної» флеш з usb 3.0 гра буде дорожче ще баксів на 20, гарна ідея
Ігри на носіях це якись архаїзм, хочеш зберегти інсталер гри - купуй копію в gog.Prescott: ↑ 11.10.2024 13:24Программисты разучились в алгоритмы и сжатие. Увы.7mindfields: ↑ 11.10.2024 12:55Ігри по 150гб з дисків встановлювати?
-
bigmonstr666
Member
ну ти і клоун тобі може ще ціни по курсу 5 зробити? ти в магазині теж влаштовуеш істерику чому ціни не по курсу 5?Wolfstein: ↑ 11.10.2024 12:54Купил по фул прайсу по курсу 42 молодец, вам в КИЕВЕ там и зарплаты побольше и КАБЫ на голову не падают, тебе Вася говорят что цены умножают на курс, а ты всеравно кукарекаешь про старую цену по курсу 42. Даже старая цена необоснована, как и все остальные цены. Так что если тебя что то не устраивает можешь набрать в рот гомна и плююююююнуть мне в лицо.bigmonstr666: ↑ 11.10.2024 12:37
що ти ниєш? хотів купити сталкер2 дешевше, була можливість до підвищення цін. всі писали про підвищення. Окей, не встиг або не хочеш платити до релізу, ну візьми у геймпас, можеш навіть тріалку геймпас взяти і грати майже нашару. У тебе є/було декілька можливостей взяти гру дешевше, а тобі все не так. Я майдже впевнений, якщо б ціна сталкер2 залишилась старою, тобі б всеодно було не так)
-
7mindfields
Member
Чергове виправдання для поціновувача торентівThe_Rusik: ↑ 11.10.2024 11:59 Нужно возвращать игры на носителях, и чтобы запускались без всяких лаунчеров.
-
SleepNeep
Junior
Гравці в багнюку втопчуть, якщо гра буде тормозити при розпаковці ресурсів(підвантажуванні на локаціях) в іграх з відкритим світом.Prescott: ↑ 11.10.2024 13:24 Программисты разучились в алгоритмы и сжатие. Увы.
-
Gelonyrum
Member
Так ігри на анріалі вже давно ніби як випускаютьSleepNeep: ↑ 11.10.2024 14:00Гравці в багнюку втопчуть, якщо гра буде тормозити при розпаковці ресурсів(підвантажуванні на локаціях) в іграх з відкритим світом.Prescott: ↑ 11.10.2024 13:24 Программисты разучились в алгоритмы и сжатие. Увы.
-
yupi
Member
Этот кал и бесплатно не интересен
-
big_bang
Member
йохохо і бутилка рому)))
-
pelia
Member
Насправді у цьому є сенс. Тому що ігри в лаунчерах тобі не належать за договором. Та і сьогодні лаунчер є, а завтра його немає. І якщо стім це гігант якого важко потопити у найближчому майбутньому, то всілякі видавці можуть зникнути легко, і тоді твоя гра, навіть куплена у стімі, перетвориться у тикву.7mindfields: ↑ 11.10.2024 14:00Чергове виправдання для поціновувача торентівThe_Rusik: ↑ 11.10.2024 11:59 Нужно возвращать игры на носителях, и чтобы запускались без всяких лаунчеров.
-
SleepNeep
Junior
Десь 10-20% стиснення, якщо я не помиляюсь.Gelonyrum: ↑ 11.10.2024 14:02 Так ігри на анріалі вже давно ніби як випускають
Так були б ігри по 200Гб )
-
Muttabor
Member
а толку?The_Rusik: ↑ 11.10.2024 11:59Нужно возвращать игры на носителях, и чтобы запускались без всяких лаунчеров.
допустим, есть у меня одна игра "на носителе"...
- спойлер
-
GreenMile
Member
Омг, рокстар наркомани Продавати порт лінивого рімейка за такі гроші це цікаве рішення
Нє, ну може фанатів серії, у кого нетерплячка, потрусять на бабло, а далі знизять ціну, але особисто я почекаю розпродажів. Я РДР2 кпив за 450 грн у 22 році, ця теж почекає свого часу, значить, грати є в шо і без РДР
Нє, ну може фанатів серії, у кого нетерплячка, потрусять на бабло, а далі знизять ціну, але особисто я почекаю розпродажів. Я РДР2 кпив за 450 грн у 22 році, ця теж почекає свого часу, значить, грати є в шо і без РДР
-
The_Rusik
Member
Muttabor
Читать не пробовали что я написал?
Чтобы игры запускались БЕЗ лаунчера.
То есть, купил, установил и играешь, без всяких лаунчеров, ключей, доступа к интернету и прочего.
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
7mindfields
Извилин как у рыбки. Кроме дисков есть флешки. И я прям вижу как сони и майки в минус работают, продавая игры на носителе.
И как раньше выживали когда на диске игры были. Они просто не заинтересованы в этом.
Читать не пробовали что я написал?
Чтобы игры запускались БЕЗ лаунчера.
То есть, купил, установил и играешь, без всяких лаунчеров, ключей, доступа к интернету и прочего.
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
7mindfields
Извилин как у рыбки. Кроме дисков есть флешки. И я прям вижу как сони и майки в минус работают, продавая игры на носителе.
И как раньше выживали когда на диске игры были. Они просто не заинтересованы в этом.
-
already_over
Member
мда, даже и не знаю что хуже, то что издатель считает Украину за миллионеров, или то что харьковчанин? считает что киеву в войне все отлично, и мы баллистические ракеты не ловим, не воюем, и ваще у нас все классно.Wolfstein: ↑ 11.10.2024 12:54 вам в КИЕВЕ там и зарплаты побольше и КАБЫ на голову не падают
-
tcpdump
Member
pelia
або видавець може закрити свій сервіс, як було з Games For Windows - Live, і всі підуть до біса з своїми купленими іграми)
або видавець може закрити свій сервіс, як було з Games For Windows - Live, і всі підуть до біса з своїми купленими іграми)
-
The_Rusik
Member
Когда перешли с дисков в стим, что-то цены ниже не стали. И игры лучше не стали, а наоборот. А если делать на носителе и без лаунчеров, то нужно попотеть и сделать хорошо. А то не купят или будет много возвратов. А так бери и потом жди патч. И мы тебе дадим в аренду без каких-то гарантий поиграть за 70 евро.