Дослідження показало, що 53% гравців віддають перевагу однокористувацьким іграм

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
man1242
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Захар Беркут: 06.10.2024 06:19 man1242
Я по Доті питав, і Дотер би питання зрозумів...
Адже ви матусін фантазер, зрозуміло.
Та у меня только 5к было в 2015-2016 :lol: думал про титан квест вопрос :-/ Щас вроде было последние 4к, ну я ещё с 2021 года калибровку не проходил, только турбо+ обычка
Захар Беркут
Member
Аватар користувача

Повідомлення

А що стосується ПоЕ, не зрозумів - у чому там залежність?
Гра цікава з нової ліги, зазвичай ну максимум тиждень на 4 місяці, щоб зібрати увесь гір. Ви зовсім не розумієте що пишете.
man1242
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Захар Беркут: 06.10.2024 06:23 А що стосується ПоЕ, не зрозумів - у чому там залежність?
Гра цікава з нової ліги, зазвичай ну максимум тиждень на у 4 місяці, щоб зібрати увесь гір. Ви зовсім не розумієте що пишете.
Ну знаю определенный круг знакомых что покидают наш мир на недели две + кажду новую лигу не выходя из дома :lol: Уже лучше сесионка чем такое "чудо"
Захар Беркут
Member
Аватар користувача

Повідомлення

man1242
Ігри з залежністю це скоріше до донатних фекалій, от там люди мізки втрачають якщо не вистачає свідомості.


man1242
Ну тиждень раз на 4 місяці можливо по 4-5 годин так, а далі ти все закриваєш за цей час.
man1242
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Захар Беркут: 06.10.2024 06:26 man1242
Ігри з залежністю це скоріше до донатних фекалій, от там люди мізки втрачають якщо не вистачає свідомості.
Ну тут согласен, в поисках китов как говорится. Видел одного такого, покупал драгон догму один за 32т $ фул пак и всеми донатами :laugh: а если такой условно в хартстоун новый зайдет и встретит терпящего молодого человека что честно собирает колоду ?)
Востаннє редагувалось 06.10.2024 06:29 користувачем man1242, всього редагувалось 1 раз.
Захар Беркут
Member
Аватар користувача

Повідомлення

А відкрийте стату КСрів чи Дотерів, чи тих самих Лінейджів. Там люди день на місяць не в грі, але то ПоЕ погане, головне не переплутати.

man1242
От тут не знаю вибачаюсь, мені чомусь взагалі настільні не заходять, чути чув але грати не можу.
Prescott
Member
Аватар користувача
Звідки: Dnipro

Повідомлення

Тоже люблю хорошие сингловые игры, в том числе и различное интерактивное кино. Мультик как класс уже с каждым годом всё менее и менее интересен, пока "засели" с товарищем в Hunt: Showdown 1896, как раз в силу своей тактической составляющей и более-менее размеренного геймплея. И не то чтобы у меня нехватает реакции (БФник со стажем), просто уже не так затягивает и игра превращается в какое-то тупое набивание статы, а на это после 30+ уже время не особо хочется тратить, уже никому, ничего доказывать нет желания, тем более в такой манере. :rolleyes:
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

Hemul: 05.10.2024 18:45
GreenMile: 05.10.2024 12:26 Ну, цілком логічно, що до ~25 років купа вільного часу і на першому місці стоять друзі, спілкування, туци і кам'юніті, а далі вільний час скорочується і прогресує мізантропія :gigi: Зібрати паті з 35+, щоб зіграти катку на 40хв - то вже щось на межі неможливого :laugh: Тож краще відкрити пивка і пограти БГ3 :D
Але і цікавий той факт, що платоспроможність росте з віком, бо в 20 років платити за якусь хрінь, коли ті гроші краще витратити на пьянки і гуляки - таке собі.
Сподіваюсь, що на мій вік гарних синглів ще вистачить :rotate:
*Хвилинка підстаркуватого бряжчання завершилась* :)
Нет. Дело в том что ваши привычки, стиль жизни и много чего еще закладывается в молодости, пока мозг еще развивается. И потом вы уже катитесь по рельсам с полученным багажом. Потому и старперы не хотят играть в мультиплеер, они не играли в него в молодости, не будут играть и в старости. Старперы помоложе уже иногда под писк модема мультиплеером баловались, потому не прочь и сейчас таким заняться.
Пхах, ви дууууже помиляєтесь. Я грав в УО (та, мабуть, жив у ній, коли в 2 години ночі збираєтесь в таверні, щоб відмітити чийсь ДН і "бухаєте" до ранку, а вам на пари о 7 прокидатись :D ) і паралельно в старкрафт по мережі/батленту, потім була Л2 (перші хроніки) у режимі 24/7, трохи ГВ, пробував ВОВ але не зайшло, і "3 коридори" -> Дота -> Дота 2. Так шо молодість була як раз дуже "насичена" в цьому плані.
Просто у якийсь момент ви розумієте, що соціальна складова мультиплеєру вже не дає нічого нового і не дасть, а залишається лише сама гра, як повинна чіпляти. Ще й ї грати з психованими підлітками у яких гормони грають, з яких на 90% складається клан - це особливий вид задоволення, ага :gigi: І якщо раніше навіть погану гру витягувала саме соціальна складова (пофіг шо гра - задротське гівно, тут же купа друзів, спілкування і весело!), то з часом розумієте що не будете витрачати безцінний час на лайно :)
От і виходить, що мультиплеєр не потрібний і гарний сингл дає набагато більше задоволення. Виключення звісно є, це щосбь типу ГВ/доти/БГ3 де ви можете пограти лоббі зі своїми друзями-стпарперами, а не з рандомами :)

Відправлено через 11 хвилин 38 секунд:
Hemul: 05.10.2024 18:45 А для современной молодежи мультиплеер это норма и обыденность, потому и в старости они будут в него играть, и ественно будут отказываться играть во всякую фигню что придумает за это время новая молодежь.
Я не хотів це казати, але все ж скажу. Сучасна молодь тупіє просто на очах - це видно саме по іграх. Знайти сучасну гру без маркера квесту і прокладеного шляху "іди от прямісінько сюди оцим от шляхом і підбери секретну річ он у тому ящику під столом" майже неможливо, а якщо такі є то "молодь" їх хейтить, бо їм, бачте, занадто складно. І згадаємо старі ігри, де треба було десь з тиждень лазити і задовбувати НПС різних, читати книжки, щоб хоч трохи зрозуміти куди вам іти, де та локація взагалі і що саме шукати.
От і маємо, що для сучасної молоді клепають або тупі "пищь-пищь" слешери, або 100% коридорні ігри, або щось наче цікаве, але з купою підказок, де взагалі ні думати, ні вивчати світ не потрібно - маркери ведуть прямо до цілі :dontknow:
fantomrulezz
Member
Аватар користувача
Звідки: Дніпро

Повідомлення

Hemul: 05.10.2024 18:45Нет. Дело в том что ваши привычки, стиль жизни и много чего еще закладывается в молодости, пока мозг еще развивается. И потом вы уже катитесь по рельсам с полученным багажом. Потому и старперы не хотят играть в мультиплеер, они не играли в него в молодости, не будут играть и в старости. Старперы помоложе уже иногда под писк модема мультиплеером баловались, потому не прочь и сейчас таким заняться. А для современной молодежи мультиплеер это норма и обыденность, потому и в старости они будут в него играть, и ественно будут отказываться играть во всякую фигню что придумает за это время новая молодежь.
В мене це зовсім не так.
В шкільно-студентські часи грав в мультіплеєр дуже багато, спочатку в клубах, далі в будинковій локалці, потім по інтернету.
Грали в КС, старкрафт, варкрафт 3, в героїв і по мережі і на хотсіті збирались.
Звісно і сінглові ігри також проходив, вільного часу в мене школостудентоти було предостатньо.
З появою же стабільної роботи і сім'ї часу на мультиплеєр стало все менше.
У друзів так само з'явилась робота, жінки, діти і купа інших справ, зібрати команду на пару годин пограти в мультик стало майже нереально, а грати з рандомними людьми якось не те.
Тому геймінг це все ще одне з основних хобі (та і у друзів також), але всі перейшли на сінгл, бо можем пограти, коли вільна годинка з'явилась та в будь-який момент можеш на паузу поставити, коли якісь сімейні справи вилізли чи по роботі подзвонили.
Archer
Member
Аватар користувача
Звідки: Шахтарськ Україна

Повідомлення

MetalistForever: 05.10.2024 15:35 С детства за сюжет и однопользовательские игры , уже 31 год, но игры типо WoW, DOTA 2, Fortnite,APEX просто не переношу ! Единственный раз когда понравилась онлайн игрушка это Evolve 2015 года
То есть игрьі в которьіе играют миллионьі людей и годами(а в случае дотьі и WoW то уже десятилетиями) вьі не переносите, но вот нахрен никому ненужная evolve которая загнулась за пару месяцев вам понравилось...Честно единственньій минус мультика как уже писал один из форумчан здесь, это понижение интереса или полное его отсутствие к синглу.
Геральт
Member
Аватар користувача
Звідки: з Рівії

Повідомлення

Archer: 06.10.2024 12:22 Честно единственньій минус мультика как уже писал один из форумчан здесь, это понижение интереса или полное его отсутствие к синглу.
Мінусів там значно більше. Відсутність фінальних титрів, наприклад. Це як перегляд серіалу який ніколи не закінчиться. Немає змісту. Хтось може уявити настолку на 4х гравців, наприклад, яка не має кінцевої мети? Ну, типу, граємо, аби грати. Ото ж бо.
doc-oc
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Хоть и мало, но приятно знать, что 53% геймеров гетеросексуалы :beer:
Archer
Member
Аватар користувача
Звідки: Шахтарськ Україна

Повідомлення

Мінусів там значно більше. Відсутність фінальних титрів, наприклад. Це як перегляд серіалу який ніколи не закінчиться. Немає змісту. Хтось може уявити настолку на 4х гравців, наприклад, яка не має кінцевої мети? Ну, типу, граємо, аби грати. Ото ж бо.


Мінуси буквально висмоктані з пальця, поїхали: 1. відсутність фінальних титрів,а нащо вони в мульт сесіонках напевно відомо тільки вам(там взагалі то є підсумки того як ви зіграли) 2. серіал який ніколи не закінчується, ну так зіграв катку в доту, пабг або переміг або програв, і от як би вам і серіал закінчився 3. немає змісту ну авжеж зміст в іграх це найголовніше, нащо там якийсь геймплєй. Загалом ви мені нагадуєте людину яка не грає в ігри а більше піше в інтернеті про те що тільки вона знає що в іграх добре а що погане. На мене це не спрацює, тому що я багато награв як в мульт так і в сінгл, і можу більш менш об'єктивно виразити свої думки на відмину від вас.

Відправлено через 17 хвилин 15 секунд:
doc-oc: 06.10.2024 15:00 Хоть и мало, но приятно знать, что 53% геймеров гетеросексуалы :beer:
Про гетеросексуалов расскажешь своим двум отцам)0))0)))
Відповісти