поэтому будем делать игры сервисы

Бо з віком також втрачається і швидкість реакції, та й змагатися зі школярами/студентами, у яких купа вільного часу для прокачки скілу, стає дуже важко.Lekrs: ↑ 05.10.2024 12:32 Приблизно років до 25 отримував задоволення від пвп, а тепер більш цікавіший сюжет і ігрові механіки. Судячи по статистиці, у багатьох так.
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
KimRomik
10 - 15 років тому, я був тим самим токсіком, було весело![]()
після появи GPT звичайні люди не цікавіmult: ↑ 05.10.2024 12:59 Мені теж не цікаво грати в pvp ігри, просто бігать чи їздить по одних і тих же локах і стрілять один в одного без сюжету не цікаво.
Пробував і танки і інші, пару днів і вже скукота, немає сенсу.
Я навіть в сингл іграх не беру напарників, типу фаллоут 4 і тд. Цікаво тільки самому.
Пройшов всі дарк соулси багато раз, в інтернеті не грав, мені просто не цікаво мірятись з якимись рандомами піськами![]()
Мені людей і в житті вистачає, ще і в інтернеті з ними грати чи спілкуватись це вже занадто![]()
Теж дивна статистика, з одного боку 20 мільйонів копій і це вражаюча кількість, але додаємо у вираз % який купили китайці та вже на фоні мільярдного населення цифра у 20 лямів не вражає, а якщо порівняти з китайськими онлайн іграми то зовсім смішно буде.При цьому однокористувацькі ігри все ще здатні демонструвати рекордні продажі. Наприклад продажі Black Myth: Wukong перевищили 20 мільйонів копій.
ну не знаю, я почав грати в кс після 25років, і тих хто після 20ти ще грає також багато. Є також і 30+, навіть є тіп який деколи з нами грає, йому 55. Після роботи вечірком кинути пару каток якраз супер. Плюсом якраз те що всі з ким граю в такому віці, в них вже є нормальний комп, мікрофон і моніторGreenMile: ↑ 05.10.2024 12:26 Ну, цілком логічно, що до ~25 років купа вільного часу і на першому місці стоять друзі, спілкування, туци і кам'юніті, а далі вільний час скорочується і прогресує мізантропіяЗібрати паті з 35+, щоб зіграти катку на 40хв - то вже щось на межі неможливого
Тож краще відкрити пивка і пограти БГ3
![]()
Але і цікавий той факт, що платоспроможність росте з віком, бо в 20 років платити за якусь хрінь, коли ті гроші краще витратити на пьянки і гуляки - таке собі.
Сподіваюсь, що на мій вік гарних синглів ще вистачить![]()
*Хвилинка підстаркуватого бряжчання завершилась*![]()
Тут ще є фактор того що виділити ~годину на катку щоб ніхто гарантовано не заважав може бути проблемою. Тому я давно не граю в ігри без паузи.GreenMile: ↑ 05.10.2024 12:26Зібрати паті з 35+, щоб зіграти катку на 40хв - то вже щось на межі неможливого