Корейські компанії у сфері ШІ відмовляються від напівпровідникового виробництва Samsung на користь TSMC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Stamb
Ти мені оті байки не розповідай. Сюди сам Баффет пять раз приїжджав, ризикуючи своєю власною шкуркою, щоб домовлятись про інвестиції в перших рядах. Оце показник, а не скиглення чергового не осилившого з купленого на всі 146% сайту. Мультимільярдери доволі дорого оцінюють своє житя щоб просто так шаритись в воюючі країни.
Stamb
Member

Повідомлення

Scoffer
Ну як Баффет приїжджав то все, +100 до капіталізму.
ImperiumAeternum
Member

Повідомлення

У корейців є уявлення про права робітників
Kashtan
Scoffer
В Корее пашут даже больше чем на Тайване.
спойлер
Зображення
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.10.2024 23:05 Stamb
Бред. В Україні ніяким совком і не пахне. Тут капіталізм.
В військоматі, універі, лікарні чи інших держ установах давно бували?) :gigi: В мене крім совка асоціацій жодних не з'являлось коли там бував.
ender
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.10.2024 23:05Бред. В Україні ніяким совком і не пахне. Тут капіталізм.
те що все можна купити, не значить що тут капіталізм.

які взагалі розмови про капіталізм у країні де нема права власності?

Банальний приклад про землі:
Нецільове використання землі може бути підставою для припинення в судовому порядку як права власності, так і користування нею
Право власності не є безумовним, на цьому усі дискусії про капіталізм у країні можна закінчити.
А це я ще не згадував право власності над власним тілом та життям громадян.
Кпіталізм... аж смішно :lol:
unlnu
Member

Повідомлення

скоріш за все, самсунг після початку співпраці уже всіх задовбав підкорив і поглинув, що правило "підтримай власного виробника" вже не працює...
Захар Беркут
Member

Повідомлення

ImperiumAeternum: 05.10.2024 00:41
У корейців є уявлення про права робітників
Kashtan
Scoffer
В Корее пашут даже больше чем на Тайване.
спойлер
Зображення
Ви які речовини вживаєте?
Ну щось дуже важке як бачу, бо давати приклад статистики де росія одна з лідерів, ну це на кшталт просто нажертись лайном і запропонувати усім навколо.
І мені брехати не треба, що росіяни це такі працьовиті, завзяті хлопці ууу.

О так так, там ще і Греція у лідерах, ох зараз лусну з сміху.
О я працював з Греками у 2007, вони фору ще і росіянам по байдикам дадуть.

І так невігласам, мрійникам та просто корисним ідіотам поясню - немає в Азії прям такого примусу та нелюдських умов на праці, це міф.
А є в Азії своєрідний нацизм, до садизму іншим представникам людства крім Азіатів.
Те що зараз відбувається у США це просто саботаж, щоб не почалось виробництво, бо тоді не дуже то і Тайвань потрібен, щоб його захищати від Китаю, Тайвань це розуміє тому і чинить саботаж, так що раджу не жити у казках з Азії, і не бути дикими, волохатими, білими мавпами - яким легко брехати і вони вірять.
neonglaу
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 04.10.2024 12:29 Пропоную обговорити Корейські компанії у сфері ШІ відмовляються від напівпровідникового виробництва Samsung на користь TSMC

ну так нанометри у кожного свої. 5нм тсмс краще 5нм самсунг от і все
Скоріше дешевші.
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Інтел, де ти?
KingofgamE
Member

Повідомлення

Kashtan: 04.10.2024 17:00
IvanCh: 04.10.2024 14:47 В корейців проблеми з менеджентом
У корейців є уявлення про права робітників, за що розплачуються.
Не так там солодко

Отправлено спустя 54 секунды:
Хлопаки за 5 хвилин до монополії ринку. Нажаль, в цю галузь тяжко вкотитись комусь.
Може погано закінчитись
Відповісти