Останні статті і огляди
Новини
Вийшов документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
unlnu
Member
Як на мене, відео варте уваги - досить чуттєве і місцями хвилююче. Хоча від відповідей декількох членів команди складеться не дуже приємне враження. Детально розписувати не буду, кому цікаво - передивіться. А загалом думати, цінувати, рятувати власний персонал, їх сім'ї, передислоковувати підприємтсво - це велика відповідальність і неабиякий клопіт. Не кожен власник на подібний хід погодився. Це заслуговує на повагу! Не існує нічого неможливого - усі перешкоди долаються. Було б тільки бажання. Хтось зауважить, що і можливість ще потрібна. ЇЇ можна знайти, прийнявши лише правильне рішення.
До речі, вони ні словом не обмовились про волонтерство від сталкер2, лише раз хтось з команди згадав про це, як з власної ініціативи. А могли ж хайпонуть, показавши які вони молодці, які вони патріоти, так?! Скільки тепляків, радейок, ребів, дронів, різної дороговартісної амуніції, окрім транспорту вони передали. Скажіть, чи маркетологи тут не прорахувались?
До чого це я?! - хочеться деяким нагадати, що інколи краще мовчки жувати, а не писати нісенітниці. Не цікаво - не дивись! Не знаєш - не видумуй і не пиши! Розумію, якби передивившись відео щось не сподобалось, написав змістовні зауваження, так ні - пишуть свої здогадки і фантазії.
До речі, вони ні словом не обмовились про волонтерство від сталкер2, лише раз хтось з команди згадав про це, як з власної ініціативи. А могли ж хайпонуть, показавши які вони молодці, які вони патріоти, так?! Скільки тепляків, радейок, ребів, дронів, різної дороговартісної амуніції, окрім транспорту вони передали. Скажіть, чи маркетологи тут не прорахувались?
До чого це я?! - хочеться деяким нагадати, що інколи краще мовчки жувати, а не писати нісенітниці. Не цікаво - не дивись! Не знаєш - не видумуй і не пиши! Розумію, якби передивившись відео щось не сподобалось, написав змістовні зауваження, так ні - пишуть свої здогадки і фантазії.
-
Guest003
Member
Я правильно розумію, людина з 13900К та 4090 тремтить над 1300грн щоб купити гру у стімі і планує брати трілку геймпаса щоб зекономити?Earanak: ↑ 03.10.2024 20:52 Lekrs, у меня там нету аккаунта. Вот с CoD:BO6 и Сталкером 2 думаю попробую его.
Остальные игры все которые мне интересны куплены на других площадках.
Из игр больше ничего интересного в Геймпассе для себя не нашел.
Зря только потратил пол часа что бы пролистать весь список из 450 стухших игр.
-
bigmonstr666
Member
сильне відео вийшло. перша частина про розробку, друга про повномасштабну. моя повага. треба користуватися всіма можливостями щоб показати і нагадати світу, що кацапські свинособаки роблять в Україні.
думаю хто тут пише - не цікаво,то скажу, що цей фільм більше для вестернів ніж для нас, бо щось згадувати 24 лютого не дуже хотілось.
думаю хто тут пише - не цікаво,то скажу, що цей фільм більше для вестернів ніж для нас, бо щось згадувати 24 лютого не дуже хотілось.
-
den55den
Member
Не зрозумів що за еджі така де її скачати?)daesz: ↑ 03.10.2024 19:11Я тепер аудіо книги слухаю через додаток в еджі який читає мобі/педеефи, доролі зручно, хоча голоси/інтонації не такі "живі" як у аудіокнигахLekrs: ↑ 03.10.2024 18:55
Кінцевий продукт цікавий, буду грати. До документалок завжди був байдужий, скучно... Вільного часу й так на всі ігри, фільми, книги не вистачає, хоч в мене його не мало.
-
Sanьka
Member
Як ухилянти покидали країну і дуже страждали закордоном , браво!
Всі, хто лишились повинні поспівчувати їм
-
wolf359
Junior
Скоріш за все, мається на увазі браузер Microsoft Edge.den55den: ↑ 04.10.2024 09:47Не зрозумів що за еджі така де її скачати?)daesz: ↑ 03.10.2024 19:11
Я тепер аудіо книги слухаю через додаток в еджі який читає мобі/педеефи, доролі зручно, хоча голоси/інтонації не такі "живі" як у аудіокнигах
-
Dilfin
Member
Підігрівають потенційних покупців перед продажами, реклама рухає торгівлю.oh_boy: ↑ 03.10.2024 17:50 Шось дуже багато новин за одиницю часу про цей сталкер
-
FurryGentleman
Junior
90% видео о том как им тяжело было за границей переживать за людей под обстрелами - не вижу в этом ничего интересногоmiroslav_mm: ↑ 03.10.2024 22:48 Перед тим як писати коменти, подивіться відео. Коментатори бісові.
-
Ijachok
Member
Хейтерам важливіше хейтити. Навіть з приводу відео, яке нам всім корисне (ну, українцям), ймовірно, без його переглядуbigmonstr666: ↑ 04.10.2024 01:21 сильне відео вийшло. перша частина про розробку, друга про повномасштабну. моя повага. треба користуватися всіма можливостями щоб показати і нагадати світу, що кацапські свинособаки роблять в Україні.
-
Геральт
Member
Хто б там що не писав, відео цікаве. Не без пафосу, не без ляпів, але то ж ITники а не спічрайтери.
Ну і ще один майданчик донесення правди про війну. Гру чекаю, на релізі візьму в стімі.
Палаючі точки узкіх через відсутню язику, - потішні
Ну і ще один майданчик донесення правди про війну. Гру чекаю, на релізі візьму в стімі.
Палаючі точки узкіх через відсутню язику, - потішні
-
Ostin
Member
Маркетолохи сплять і бачать, як заходять на оркоринок для "харошіх руськіх". А з таким хайпом потім "невдобно" буде туди йти...unlnu: ↑ 04.10.2024 00:29До речі, вони ні словом не обмовились про волонтерство від сталкер2, лише раз хтось з команди згадав про це, як з власної ініціативи. А могли ж хайпонуть, показавши які вони молодці, які вони патріоти, так?! Скільки тепляків, радейок, ребів, дронів, різної дороговартісної амуніції, окрім транспорту вони передали. Скажіть, чи маркетологи тут не прорахувались?
Відправлено через 34 секунди:
Sanьka: ↑ 04.10.2024 09:50 Як ухилянти покидали країну і дуже страждали закордоном , браво!
Відео я ще не дивився, але сподіваюсь, що ВСІ орки названі злом, пуйло - *уйлом, а русня має вмерти. Бо відосики про страждання під час війни наразі дуже вторинні для тих, хто щодня це бачить на власні очі. І страждання переселенців можуть лише посмішку викликати від тих, хто залишився. Потрібна конкретика з тицянням пальцем щодо того, хто винен і кого треба вбивати.
Ввечері обов'язково подивлюсь
-
fantomrulezz
Member
Не всі ж драпанули.Sanьka: ↑ 04.10.2024 09:50Як ухилянти покидали країну і дуже страждали закордоном , браво!
Релокейтнулись в основному жінки.
Половина розробників в Україні залишилась, деякі мобілізувались (в відео показані їх співробітники, які є діючими військовослужбовцями), а один, на жаль, загинув.
Позиція компанії адекватна, ніхто не говорить про "хароших русськіх" і "війну путіна".
Не бачу тут особливих причин хейтити компанію чи їх продукт.
-
daesz
Member
Microsoft Edge, ставите будь-який плагін, який дозволить відкривати ваш формат е-книжок у вкладках (у мене .mobi формат), потім права кпопка на сторінці - "прочитати" чи щось такеden55den: ↑ 04.10.2024 09:47Не зрозумів що за еджі така де її скачати?)daesz: ↑ 03.10.2024 19:11
Я тепер аудіо книги слухаю через додаток в еджі який читає мобі/педеефи, доролі зручно, хоча голоси/інтонації не такі "живі" як у аудіокнигах
-
AlexWest
Junior
Фільм дуже цікавий і щирий. Видно, що всі відповідали доволі правдиво й не виставляли себе в кращому світлі, навіть зізналися про напівлегальний перетин кордону.
Сталкер — це історична подія для України, тому максимально дико читати коментарі, що вони так звані ухилянти, "які мусять іти воювати всі до одного" (а гру хай доробляє жінка Григоровича разом з чехами). І навіть те, що частина команди пішла воювати — це ні разу не аргумент(?). І велика грошова й матеріальна допомога від студії для ЗСУ — це теж не аргумент(?)... "Тільки воювати, тільки в окоп, а Сталкер 2 нікому не треба"(?). І те, що влада України не вважає їх ухилянтами і нелегальними мігрантами — це теж не аргумент(?). Та якби всі, хто це пише, писали це з окопів, то ще було б пів біди. Але реалії такі, що в Києві триває нормальне життя, чоловіки гуляють собі вулицями, сидять в кав'ярнях, а багато сіл тим часом наповнені самими лише жінками. Хоча це вже легке відхилення від теми. А по темі, цей фільм надзвичайно важливо побачити саме західній аудиторії, бо він несе в собі не тільки ігровий посил і рекламу, а й пояснює їм історичний контекст української історії в цілому і нашу відмінність від росіян.
Сталкер — це історична подія для України, тому максимально дико читати коментарі, що вони так звані ухилянти, "які мусять іти воювати всі до одного" (а гру хай доробляє жінка Григоровича разом з чехами). І навіть те, що частина команди пішла воювати — це ні разу не аргумент(?). І велика грошова й матеріальна допомога від студії для ЗСУ — це теж не аргумент(?)... "Тільки воювати, тільки в окоп, а Сталкер 2 нікому не треба"(?). І те, що влада України не вважає їх ухилянтами і нелегальними мігрантами — це теж не аргумент(?). Та якби всі, хто це пише, писали це з окопів, то ще було б пів біди. Але реалії такі, що в Києві триває нормальне життя, чоловіки гуляють собі вулицями, сидять в кав'ярнях, а багато сіл тим часом наповнені самими лише жінками. Хоча це вже легке відхилення від теми. А по темі, цей фільм надзвичайно важливо побачити саме західній аудиторії, бо він несе в собі не тільки ігровий посил і рекламу, а й пояснює їм історичний контекст української історії в цілому і нашу відмінність від росіян.
-
MSiAventador
Member
Кіно знято для аудиторії UNITED24 , а не для тих хто під бомбардуваннями щоночі.
-
toto
Member
а яка послідовність була? документалка до продукту чи після? здається тут послідовність порушенаdaesz: ↑ 03.10.2024 18:47Напевно заледить від зацікавлення кінцевим продуктом.Lekrs: ↑ 03.10.2024 18:39 Ну не знаю, таке дивитись не цікаво...
Для прикладу - мені було цікаво дивитись "disney gallery : the mandalorian" (серіал про створення першого та другого сезону "мандалорця", в основному постановочні діалоги між режисерами/продюсерами/композитором/тощо, доволі дивний формат але вотева).
https://www.imdb.com/title/tt12162902/
Але якщо кінцевий продукт не цікавий - то відповідно й документалки про їх створення не зацікавлять
-
daesz
Member
Я, чесно кажучи, незнаю в якому порядку вони виходили, але я дивився після того як по другому колу глянув перші 2 сезони (випадково дізнався, що є "документалка")toto: ↑ 04.10.2024 22:02а яка послідовність була? документалка до продукту чи після? здається тут послідовність порушенаdaesz: ↑ 03.10.2024 18:47
Напевно заледить від зацікавлення кінцевим продуктом.
Для прикладу - мені було цікаво дивитись "disney gallery : the mandalorian" (серіал про створення першого та другого сезону "мандалорця", в основному постановочні діалоги між режисерами/продюсерами/композитором/тощо, доволі дивний формат але вотева).
https://www.imdb.com/title/tt12162902/
Але якщо кінцевий продукт не цікавий - то відповідно й документалки про їх створення не зацікавлять
-
yariksom
Member
Передислокувалися туди звідки в армію не заберуть, а про всяку доброчинність дійсно краще мовчати, будь який благодійний фонд, яких зараз тисячі, абсолютно законно забирає собі 20 копійок з кожної гривні яку ти задонатив, і це ще самі чесні.unlnu: ↑ 04.10.2024 00:29 Як на мене, відео варте уваги - досить чуттєве і місцями хвилююче. Хоча від відповідей декількох членів команди складеться не дуже приємне враження. Детально розписувати не буду, кому цікаво - передивіться. А загалом думати, цінувати, рятувати власний персонал, їх сім'ї, передислоковувати підприємтсво - це велика відповідальність і неабиякий клопіт. Не кожен власник на подібний хід погодився. Це заслуговує на повагу! Не існує нічого неможливого - усі перешкоди долаються. Було б тільки бажання. Хтось зауважить, що і можливість ще потрібна. ЇЇ можна знайти, прийнявши лише правильне рішення.
-
bes
Member
ну так по этому у него есть деньги на 13900 и 4090Guest003: ↑ 04.10.2024 00:47Я правильно розумію, людина з 13900К та 4090 тремтить над 1300грн щоб купити гру у стімі і планує брати трілку геймпаса щоб зекономити?Earanak: ↑ 03.10.2024 20:52 Lekrs, у меня там нету аккаунта. Вот с CoD:BO6 и Сталкером 2 думаю попробую его.
Остальные игры все которые мне интересны куплены на других площадках.
Из игр больше ничего интересного в Геймпассе для себя не нашел.
Зря только потратил пол часа что бы пролистать весь список из 450 стухших игр.
-
Romko888
Member
В тебе якась шиза, челLekrs: ↑ 04.10.2024 00:27Обов'язково, а в наступний раз як буду їсти хліб, подивлюсь документалку як його пекли, це ж так цікаво...miroslav_mm: ↑ 03.10.2024 22:48 Перед тим як писати коменти, подивіться відео. Коментатори бісові.