Останні статті і огляди
Новини
Оголошено системні вимоги Sid Meier's Civilization VII: від Core i3 та GeForce GTX 1050
-
LordTornado
Member
Предлагаю обсудить Оголошено системні вимоги Sid Meier's Civilization VII: від Core i3 та GeForce GTX 1050
32 гига оперативы на ультра в 4к при 20 гигах места на ССД ? Они всю игру в оперативе держать собираются?
32 гига оперативы на ультра в 4к при 20 гигах места на ССД ? Они всю игру в оперативе держать собираются?
-
Евгений King
Member
Та ні пане, вся гра в 32Гб не влізеLordTornado: ↑ 04.10.2024 08:20 32 гига оперативы на ультра в 4к при 20 гигах места на ССД ? Они всю игру в оперативе держать собираются?
На диску вона може бути стиснена, плюс все залежить від коду і пряморукості розробників, є гарні приклади простих ігор, котрі при 32кб вазі гри в оперативній пам'яті вижруть всі 200М та ще й якусь прийнятну графіку покажуть)
Ось погугліть Kkrieger - 96кб гра, а в ОЗП жере 400Мб )
-
Alex646
Member
Та нє, лєсом. Я люблю циву, але платити 75 баксів, це уже дехто просто ох...в. Іноземці, доречі, ціною теж незадоволені.
-
Gleb1986
Member
Ну на фоне 6той - на 7мую большие надежды.
В 5 до сих пор играю переодически. Самая крутая часть
-
Devianne
Member
3тис грн наводять думки про один сайт .....
-
CrypteX
Member
Хотел зайти и написать что ждем перепись адептов недовольных "оптимизацией" по причине 32ГБ рам для максималок, но только открыл обсуждение и увидел что первый же коммент уже на месте
-
AssayMAS
Member
ну хотя бы три пака текстур родят... ведь родят?
-
zmax
Member
це ви мабуть в мобільні грінділки не грали, там за 50 баксів можно купити .... ровно нічого., там без пару сотен баксів в магазині робити нічого і то цього хватить на один гарний заїзд
-
Alex646
Member
Я в мобільну парашу не граю, так що ні, я не знаю як там.zmax: ↑ 04.10.2024 11:42
це ви мабуть в мобільні грінділки не грали, там за 50 баксів можно купити .... ровно нічого., там без пару сотен баксів в магазині робити нічого і то цього хватить на один гарний заїзд
-
stakanctl
Member
Эх, снова оптимизацию не завезли...LordTornado: ↑ 04.10.2024 08:20 32 гига оперативы на ультра в 4к при 20 гигах места на ССД ? Они всю игру в оперативе держать собираются?
-
Alex646
Member
А чого ви думаєте, що оптимізації не буде? Я не знаю, як на релізі, але щас цива 6 майже на "відрах" літає.
-
stakanctl
Member
Так і сьома буде літати на народних ПК, бо там в мінімалках 1050 з 8 RAM і i3. Це ж не Cities Skylines 2 де під капотом детально моделювалась навіть щелепа для кожного пішохода.Alex646: ↑ 04.10.2024 12:24 А чого ви думаєте, що оптимізації не буде? Я не знаю, як на релізі, але щас цива 6 майже на "відрах" літає.
Просто на форумі особливо чутлива тема "оптимізації" зі своїми адептами
-
taras_cs
Member
Якщо глянути узагальнений рейтинг проців в іграх для 4К, то між Ryzen 9 5950x та i7-14700K ще з 20 проців є.
- спойлер
-
Kassatka
Member
Хай ідуть в дупу з Денувою та на додачу з додатковою реєстрацією: 2K Account for Online Interactions. Точно не буду купувати. І шосту циву теж після цього коли-небудь по знижці купувати бажання відпадає.
-
kairo
Member
Сьома Цива вийде на Свічі, що автоматично гарантує їй нормальну роботу навіть на допотопному залізі.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Обидві хороші. Шоста, одна із найпопулярніших ігор в Стім по онлайну.Gleb1986: ↑ 04.10.2024 09:48 Ну на фоне 6той - на 7мую большие надежды.
-
daesz
Member
Я пам'ятаю регнув 2к акк, коли вийшла борда 3, бо там раз в тиждень давали 5 ключиків для гача-сундука через той аккKassatka: ↑ 04.10.2024 15:02 Хай ідуть в дупу з Денувою та на додачу з додатковою реєстрацією: 2K Account for Online Interactions. Точно не буду купувати. І шосту циву теж після цього коли-небудь по знижці купувати бажання відпадає.
-
AssayMAS
Member
так такие "непредвиденные" косяки у всех игроделов бывают - вот в ранней линейке у всех была куча 20лвл персов и всё из за квеста что 1 раз в день (или до ребута сервера) даёт "кусок" что можно на рандомный свиток улудшения брони или оружия обменять. Но в последующих версиях игры пофиксили - убрав квест.daesz: ↑ 04.10.2024 23:14давали 5 ключиків для гача-сундука через той акк
Но опять админам сервера плюс - типо куча людей играет "в статистику", людям дешевые точки, ... все довольны, кроме новичков что вопрошают - "а где все люди?". А там из 1000 онлайна дай бог 100 живых и из них половина в уZZкий не умеет.
-
daesz
Member
Найгірше було те, що ті ключики взагалі нікуди "не впирались", бо дроп з тих гача-сундуків був рандомний; і ніж надіятись, що отримаєш щось нормальне - простіше було погуглити де фармиться ітем, який тобі потрібен і вифармити його з мобів.AssayMAS: ↑ 05.10.2024 02:42так такие "непредвиденные" косяки у всех игроделов бывают - вот в ранней линейке у всех была куча 20лвл персов и всё из за квеста что 1 раз в день (или до ребута сервера) даёт "кусок" что можно на рандомный свиток улудшения брони или оружия обменять. Но в последующих версиях игры пофиксили - убрав квест.daesz: ↑ 04.10.2024 23:14давали 5 ключиків для гача-сундука через той акк
Но опять админам сервера плюс - типо куча людей играет "в статистику", людям дешевые точки, ... все довольны, кроме новичков что вопрошают - "а где все люди?". А там из 1000 онлайна дай бог 100 живых и из них половина в уZZкий не умеет.
Але знатно так забайтили, щоб зарегатись в їхній екосистемі
-
VovaVMS
Member
Одне сподівання що швидкість ходів копьютера на великій мапі із модами та багатьма AI-ігроками буде не по 5 хв, а бажано менше однієї.
А графіка тут , вже після геймплею та інших аспектів тощо...
А графіка тут , вже після геймплею та інших аспектів тощо...