Останні статті і огляди
Новини
MSI готує GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2. Покупці отримають копію гри
-
Ijachok
Member
Пропоную обговорити MSI готує GeForce RTX 4070 Ti Super для фанатів S.T.A.L.K.E.R. 2. Покупці отримають копію гри
Чекаю на перепис тих, хто відмінив передзамовлення, буде піратити і взагалі...
Чекаю на перепис тих, хто відмінив передзамовлення, буде піратити і взагалі...
-
Pokidok
Member
Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі...
-
Eduard1980
Member
Стільки всього навколо Сталкера, дуже схоже на старфілд. Щоб не сталося те саме що з ним. Хоча мені головне, щоб атмосфера збереглася.
-
jumanji
Member
Интересно, сколько времени у рандомного юзера займёт наклеить наклейки, по аналогии.
-
Mike88
Member
a Gaming Slim - це шо? 2,5 слоти товщина замість 2,75?
-
nochnik89
Member
перед зимой 2024го у людей реально важная проблема - это какой-то там сталкер
-
n+gibat[]r
Member
Ждалкер 2 ещё неизвестно когда выйдет а фанаты уже есть?
Как можно фанатеть от игры в которую даже не играл?
Как можно фанатеть от игры в которую даже не играл?
-
nochnik89
Member
пойду в магазин, украду колбасу. Мне магаз не нравится. Это я в таком стиле вижу Ваш коммент и тех полудурков что это лайкнули.Pokidok: ↑ 03.10.2024 10:26Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі...
Україна - це Європа
не нравится продукт - не покупай
-
kalakawa
Member
Йти доведеться зі сканером. Інакше як ти отримаєш копію ковбаси?nochnik89: ↑ 03.10.2024 11:06пойду в магазин, украду колбасу.
-
Lekrs
Member
щоб виробити і доставити в магазин ковбасу, потрібно потратитись на інгрідієнти, виробництво, логістику. Для створення копії цифрового товару, цього не потрібно. Порівняння не компетентне.nochnik89: ↑ 03.10.2024 11:06пойду в магазин, украду колбасу. Мне магаз не нравится. Это я в таком стиле вижу Ваш коммент и тех полудурков что это лайкнули.Pokidok: ↑ 03.10.2024 10:26Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі...
Україна - це Європа
На рахунок європи, як будуть європейські зарплати, певно можна буде цим докоряти, а зараз це таке собі порівняння...
Востаннє редагувалось 03.10.2024 11:31 користувачем Lekrs, всього редагувалось 1 раз.
-
kairo
Member
Я вас здивую, але створення гри треба кошти та час. В кожній цифровій копії закладена собівартість та очікуваний прибуток.Lekrs: ↑ 03.10.2024 11:21щоб виробити і доставити в магазин ковбасу, потрібно потратитись на інгрідієнти, виробництво, логістику. Для створення копії цифрового товару, цього не потрібно. Порівняння не компетентне.nochnik89: ↑ 03.10.2024 11:06
пойду в магазин, украду колбасу. Мне магаз не нравится. Это я в таком стиле вижу Ваш коммент и тех полудурков что это лайкнули.
Україна - це Європа
-
Lekrs
Member
більшість з тих хто качають з торрентів все рівно би цей продукт не купили. Відповідно компанія нічого не втрачає, а люди з маленьким рівнем доходів можуть насолодитися грою. Що в цему поганого?kairo: ↑ 03.10.2024 11:28Я вас здивую, але створення гри треба кошти та час. В кожній цифровій копії закладена собівартість та очікуваний прибуток.Lekrs: ↑ 03.10.2024 11:21 щоб виробити і доставити в магазин ковбасу, потрібно потратитись на інгрідієнти, виробництво, логістику. Для створення копії цифрового товару, цього не потрібно. Порівняння не компетентне.
-
Telcontar
Member
Як же добре, що софт з'являється сам по собі і на його розробку не витрачаються мільйони доларів.Lekrs: ↑ 03.10.2024 11:21 Порівняння не компетентне.
На рахунок європи, як будуть європейські зарплати, певно можна буде цим докоряти, а зараз це таке собі порівняння...
Все робиться для того, щоб чергова "доросла дитина" з RTX4090 скачала копію з торентів і пишалася цим в інтернеті.
-
Ghody
Member
зачем предзаказывать игры? это только ухудшает итоговое качествоPokidok: ↑ 03.10.2024 10:26 Відмінив передзамовлення, буду піратити і взагалі...
-
kairo
Member
Якби не було можливість скачати гру з торрента, більшість би цей продукт купили.більшість з тих хто качають з торрентів все рівно би цей продукт не купили.
Я бачу черги людей із маленьким рівнем доходів в чергах за розливним пивом на кожному розі. Ігри в наш час коштують копійки, якщо не ганятись за свіжими ААА релізами, які все одно виходять напівсирими та потребують пів року-рік на допилювання.а люди з маленьким рівнем доходів можуть насолодитися грою.
Те, що людина краде результат чужої праці.Що в цему поганого?
Востаннє редагувалось 03.10.2024 11:48 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
The_Rusik
Member
Lekrs
Согласен.
kairo
Работа айтишников, разработчиков переоценена. И да, копия игры стоит ноль. Это не настоящий товар. Ладно там полноценная копия на носителе, и вы будете владельцем.
Согласен.
kairo
Работа айтишников, разработчиков переоценена. И да, копия игры стоит ноль. Это не настоящий товар. Ладно там полноценная копия на носителе, и вы будете владельцем.
-
kairo
Member
Це на основі чого такий висновок?Работа айтишников, разработчиков переоценена.
Вона не може коштувати нуль, адже на створення гри були витрачені кошти.И да, копия игры стоит ноль.
-
Lekrs
Member
Зніми розові окуляри! Всі в нас мають 4090, авжеж так...Telcontar: ↑ 03.10.2024 11:38Як же добре, що софт з'являється сам по собі і на його розробку не витрачаються мільйони доларів.Lekrs: ↑ 03.10.2024 11:21 Порівняння не компетентне.
Все робиться для того, щоб чергова "доросла дитина" з RTX4090 скачала копію з торентів і пишалася цим в інтернеті.
Переважна більшість геймерів з країн по типу нашої, сидить на лоу сегменті, а також бу 2-4 поколінь давності...
-
Andy07
Junior
kairo
Ви звісно праві!
Але це все прораховується на етапі розробки гри маркетологами.
І вираховується що припустим необхідно продати 1млн копій для покриття витрат, 1,2 для отримання певного прибутку. І далі вже більші прибутки.
Отже виробництво гри покриває 1млн. копій, 1,2 з невеликим прибутком.
А далі вже немає собівартості як такої!
Отже після 1,2 млн. аналогії з ковбасою вже нема!
І по суті далі виробник може роздавати гру безкоштовно!
Але звісно чим більше виробник заробить тим більший шанс що гра отримає продовження. + Це наш виробник якого потрібно (хто хоче і може) підтримати.
Хоча певно податки з цього всього заплатяться не в Україні!
Ви звісно праві!
Але це все прораховується на етапі розробки гри маркетологами.
І вираховується що припустим необхідно продати 1млн копій для покриття витрат, 1,2 для отримання певного прибутку. І далі вже більші прибутки.
Отже виробництво гри покриває 1млн. копій, 1,2 з невеликим прибутком.
А далі вже немає собівартості як такої!
Отже після 1,2 млн. аналогії з ковбасою вже нема!
І по суті далі виробник може роздавати гру безкоштовно!
Але звісно чим більше виробник заробить тим більший шанс що гра отримає продовження. + Це наш виробник якого потрібно (хто хоче і може) підтримати.
Хоча певно податки з цього всього заплатяться не в Україні!
-
Lekrs
Member
Якщо б купили, то через пяток літ по мегаскидоньчику, відповідно компанія отримала би копійки... У людей з низьким рівнем доходів, є більш нагальні розтрати чим ігрулькиkairo: ↑ 03.10.2024 11:42Якби не було можливість скачати гру з торрента, більшість би цей продукт купили.більшість з тих хто качають з торрентів все рівно би цей продукт не купили.Я бачу черги людей із маленьким рівнем доходів за розливним пивом на кожному розі. Ігри в наш час коштують копійки, якщо не ганятись за свіжими ААА релізами, які все одно виходять напівсирими та потребують пів року-рік на допилювання.а люди з маленьким рівнем доходів можуть насолодитися грою.Те, що людина краде результат чужої праці.Що в цему поганого?