Star Wars Outlaws отримає важливе оновлення перед релізом у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Scoffer: 30.09.2024 02:18 kairo
Бо там взагалі нікого немає. Є тільки три з половиною фракції людей нуднуватих людей, у котрих сім п'ятниць на тиждень, бо самого веселого замочили в другому сезоні, і протомолекула, котра щось там незрозуміле і насправді не дуже важливе для загального сюжету робить. От якщо прибрати протомолекулу і її портали, то це це можна було б вписати в тверду наукову фантастику. З нею - ні, в жодному разі, це чистої води чаклунство одного рівня з мідіхлоріанами.
Таке відчуття, що ви серіал до середини додивились. Із протомолекулою там все зрозуміло.

Більше того, я кажу в першу чергу за книги.
man1242
Member

Повідомлення

Я так понял скоро релиз на ПК, помню за такой пост что если не в Стиме значит на ПК не вышла словил 8дизов :lol:
MqM
Member

Повідомлення

Lekrs: 29.09.2024 19:23 не знаю як хто, а я очікую на смачну скидочку, щоб придбати, люблю такі ігри.
Глянь підбірку відео на ютубі, не знаю за якою знижкою треба таке купувати

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
konb999: 30.09.2024 01:02 А я играю и впринципе довольно бодро. Но как для юбисофт неплохо. Далеко не шедевр но и не такое уг как все рассказывают. Баги есть конечно, добивания действително всратые. Но. Думаю пофиксят. Сейчас как раз финальную миссию пошел
І тупняк косооких ботів на найвищому рівні складності, які не бачать перед собою за метр :) Можна вирубити поряд їхнього спвльника, а вони ходитимуть шукатимуть хто ж це зробив :lol:
Lekrs
Member

Повідомлення

MqM: 30.09.2024 13:57
Lekrs: 29.09.2024 19:23 не знаю як хто, а я очікую на смачну скидочку, щоб придбати, люблю такі ігри.
Глянь підбірку відео на ютубі, не знаю за якою знижкою треба таке купувати

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
konb999: 30.09.2024 01:02 А я играю и впринципе довольно бодро. Но как для юбисофт неплохо. Далеко не шедевр но и не такое уг как все рассказывают. Баги есть конечно, добивания действително всратые. Но. Думаю пофиксят. Сейчас как раз финальную миссию пошел
І тупняк косооких ботів на найвищому рівні складності, які не бачать перед собою за метр :) Можна вирубити поряд їхнього спвльника, а вони ходитимуть шукатимуть хто ж це зробив :lol:
Дивився, буду грати :-P
daesz
Member

Повідомлення

Нде
Зображення

Схоже, що нічого не пропустив. Візьму за -80% чи нижче :D
Відповісти