Шутер Witchfire вийшов у Steam та отримує хороші відгуки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
WorthyWizard
Member

Повідомлення

AFU_power: 26.09.2024 19:20
WorthyWizard: 26.09.2024 13:41

Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
Бо чукча нечітатєль і не зміг прочитати під плашкою ранній доступ, що вони ще мають ідеї по зміні дизайну, геймплею і до кінця цього періоду гра може кардинально змінитись? Хто тут тоді тугодоходящий, що після двох порад прочитати відповідь на своє питання задає його знову та агриться
Боже, ему с очередного раза не дошел смысл моего сообщение. Иди проспись, "чукча нечітатєль"
AFU_power
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 27.09.2024 12:39
AFU_power: 26.09.2024 19:20
Бо чукча нечітатєль і не зміг прочитати під плашкою ранній доступ, що вони ще мають ідеї по зміні дизайну, геймплею і до кінця цього періоду гра може кардинально змінитись? Хто тут тоді тугодоходящий, що після двох порад прочитати відповідь на своє питання задає його знову та агриться
Боже, ему с очередного раза не дошел смысл моего сообщение. Иди проспись, "чукча нечітатєль"
:lol: ти питаєш - чому гра досі в дочасному доступі після релізу в стім будучи рік в егс. Я тобі вже третій раз раджу під плашкою дочасного доступу прочитати , причому там прям ясно для самих тугодумів "Чому дочасний доступ?" :rotate:
Screenshot_20240927_124129_Steam.png
Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
WorthyWizard якщо не вмієш читати текст, то кажу в двох словах - розробники додаватимуть біоми, босів, ворогів, зброю, закінчувати сюжетну лінію і дивитись як реагуватиме спільнота та прибиратиме якщо ідеї будуть невдалі.
WorthyWizard
Member

Повідомлення

AFU_power: 27.09.2024 12:47
Я не имею навыков чтения, не умею пользоваться сайтом и мышкой чтобы долистать до сообщения и не имею возможности понимать. Скинь еще раз сообщение
Держи
WorthyWizard: 26.09.2024 13:41 Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
Я уже не знаю как еще сказать тугодуму что он тугодум
AFU_power
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 27.09.2024 15:24
AFU_power: 27.09.2024 12:47
Я не имею навыков чтения, не умею пользоваться сайтом и мышкой чтобы долистать до сообщения и не имею возможности понимать. Скинь еще раз сообщение
Держи
WorthyWizard: 26.09.2024 13:41 Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AFU_power: 27.09.2024 15:56
WorthyWizard: 27.09.2024 15:24

Держи

Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.
як же це ігрова індустрія існувала до "дочасного доступу"
AFU_power
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.09.2024 21:20
AFU_power: 27.09.2024 15:56

як же це ігрова індустрія існувала до "дочасного доступу"
Вона існувала без інді ігор та без маленьких студій-розробників.
Відповісти