Боже, ему с очередного раза не дошел смысл моего сообщение. Иди проспись, "чукча нечітатєль"AFU_power: ↑ 26.09.2024 19:20Бо чукча нечітатєль і не зміг прочитати під плашкою ранній доступ, що вони ще мають ідеї по зміні дизайну, геймплею і до кінця цього періоду гра може кардинально змінитись? Хто тут тоді тугодоходящий, що після двох порад прочитати відповідь на своє питання задає його знову та агритьсяWorthyWizard: ↑ 26.09.2024 13:41
Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
Останні статті і огляди
Новини
Шутер Witchfire вийшов у Steam та отримує хороші відгуки
-
WorthyWizard
Member
-
AFU_power
Member
WorthyWizard: ↑ 27.09.2024 12:39Боже, ему с очередного раза не дошел смысл моего сообщение. Иди проспись, "чукча нечітатєль"AFU_power: ↑ 26.09.2024 19:20
Бо чукча нечітатєль і не зміг прочитати під плашкою ранній доступ, що вони ще мають ідеї по зміні дизайну, геймплею і до кінця цього періоду гра може кардинально змінитись? Хто тут тоді тугодоходящий, що після двох порад прочитати відповідь на своє питання задає його знову та агриться
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
WorthyWizard якщо не вмієш читати текст, то кажу в двох словах - розробники додаватимуть біоми, босів, ворогів, зброю, закінчувати сюжетну лінію і дивитись як реагуватиме спільнота та прибиратиме якщо ідеї будуть невдалі.
-
WorthyWizard
Member
ДержиAFU_power: ↑ 27.09.2024 12:47
Я не имею навыков чтения, не умею пользоваться сайтом и мышкой чтобы долистать до сообщения и не имею возможности понимать. Скинь еще раз сообщение
Я уже не знаю как еще сказать тугодуму что он тугодумWorthyWizard: ↑ 26.09.2024 13:41 Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
-
AFU_power
Member
Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.WorthyWizard: ↑ 27.09.2024 15:24ДержиAFU_power: ↑ 27.09.2024 12:47
Я не имею навыков чтения, не умею пользоваться сайтом и мышкой чтобы долистать до сообщения и не имею возможности понимать. Скинь еще раз сообщение
Я уже не знаю как еще сказать тугодуму что он тугодумWorthyWizard: ↑ 26.09.2024 13:41 Еще раз объясняю, для тугодоходящих - мне не интересны причины, мне интересно с какого хрена для них нормально выкладывать игру "в раннем доступе" спустя год после релиза в другом магазе. Так понятнее?
-
Enjthesilence
Member
як же це ігрова індустрія існувала до "дочасного доступу"AFU_power: ↑ 27.09.2024 15:56Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.
-
AFU_power
Member
Вона існувала без інді ігор та без маленьких студій-розробників.Enjthesilence: ↑ 27.09.2024 21:20як же це ігрова індустрія існувала до "дочасного доступу"AFU_power: ↑ 27.09.2024 15:56
Але ти смішний жесть. Не всі ігрові студії мають офігенно великі штати супернавчених розробників, не всі можуть собі дозволити викласти недороблену гру як юбісофт чи СД проджект в реліз. Вони знають, що їх гра ще буде дороблятись і ймовірно мінятись. Тому вони виклали навіть після року релізу в іншому магазині в дочасний доступ і спеціально для тугодумів пояснили під цією плашкою чому.