Останні статті і огляди
Новини
На підході Horizon Zero Dawn Remastered для ПК і PlayStation 5
-
PhoenixKiller
Junior
гарний привід зібрати кеш з фанатів вдруге
-
n+gibat[]r
Member
Отличная игра, что первая Horizon Zero Dawn что вторая часть Horizon Forbidden West проходится на ура, в отличие от того же коридорного God of War который забросил на полпути.
Ей ремастер по сути сильно и не нужен, и так нормально играется, разве что волосню добавят на лицо Элой да бодипозитивной и ЛГБТ повесточки добавят, чтобы получить одобрямс от глобалистов из Sweet Baby Inc.
А то в первой части Элой оскорбляет чувства бодипозитивных толстушек тем что она худая и чувства негров тем что она белая
Ей ремастер по сути сильно и не нужен, и так нормально играется, разве что волосню добавят на лицо Элой да бодипозитивной и ЛГБТ повесточки добавят, чтобы получить одобрямс от глобалистов из Sweet Baby Inc.
А то в первой части Элой оскорбляет чувства бодипозитивных толстушек тем что она худая и чувства негров тем что она белая
-
Piter Cantrope
Member
О, це для таких як я, які ще оригінал не грали
-
Alligator
Member
Та чесно кажучи оригінал на ПК Horizon Zero Dawn виглядає на рівні, а декуди на голову більше від конвейеру сучасних асасінів з фаркараєм.Piter Cantrope: ↑ 18.09.2024 17:20 О, це для таких як я, які ще оригінал не грали
-
Cirax
Member
Не оставят. Оно оскорбляет чувства свиноматок боди позитивных.Frost-Nick: ↑ 18.09.2024 14:09 Пропоную обговорити На підході Horizon Zero Dawn Remastered для ПК і PlayStation 5Нехай обличчя Елой залишать з першої частини.плани Sony випустити ремастер гри, додавши поліпшену систему освітлення, оновлені текстури, покращену анімацію і нові моделі персонажів
-
block_stupid
Member
Новина нагадала про гру, пішов знову глянув що по модам на скіни.
Ось тільки в цьому році з'явилось пару нормальних. Мабуть можна вже купувати та грати)
А ремастери чомусь часто виходять такі собі, буває ще й навпаки псують графіку (але суб'єктивна оцінка).
Ось тільки в цьому році з'явилось пару нормальних. Мабуть можна вже купувати та грати)
А ремастери чомусь часто виходять такі собі, буває ще й навпаки псують графіку (але суб'єктивна оцінка).
-
VirusikZloy
Member
делать нефиг сони , лучше бы last of us 2 портировали
-
KudzoSt
Member
Первую часть проходил с 10400 + RTX3070, практически всю графику на макс - 70-90 фпс. В 3х местах, в котлах с охулиардом огней и пара, просадка до 15фпс.
Вторая часть на том же пк и с аналогичными настройками уже 50-80 фпс.
Сейчас продолжаю на тех же настройках Burning shores и фпс 15-30! Да, листья, лава, волосья, но чтоб настолько просел фпс...
Вторая часть на том же пк и с аналогичными настройками уже 50-80 фпс.
Сейчас продолжаю на тех же настройках Burning shores и фпс 15-30! Да, листья, лава, волосья, но чтоб настолько просел фпс...
- спойлер
-
Nutbar
Member
Попробуйте объёмные облака выключить, если они выключаются вообще. Это одно из самых существенных графических изменений в дополнении. В базовой игре простые облака были.KudzoSt: ↑ 18.09.2024 18:38 Burning shores и фпс 15-30!
-
KudzoSt
Member
Облака стояли на среднем уровне. Поставил на низкий - 40-60 фпс! Ради эксперимента вернул средний - облака снова объёмные, но фпс не изменился, те же 40-60 остались.Nutbar: ↑ 18.09.2024 18:43 Попробуйте объёмные облака выключить
Диво дивное.
Спасибо тебе, добрый человек, за подсказку!
-
Hemul
Member
Судя по комментам начали блочить прнохаб уже?
-
tracktoroff
Junior
Bloodborne такий, "Ну так, пішов я наhеr"
-
waryag
Member
И ее тоже вылечат портируют!VirusikZloy: ↑ 18.09.2024 18:00делать нефиг сони , лучше бы last of us 2 портировали
-
Reinmar
Member
Випустять після анонсу через півроку на пс5про и пк. Які че 2-3 роки після анонсу ремастеру? Звідки ці припущення?Dr_Werdenhoff: ↑ 18.09.2024 17:06Ну, оф. анонсу поки нема. З анонсу до релізу на PS пройде ще роки два, а на PC ще через рік. Отже, раніше 2027-го я б не чекав, а то вже буде 10 років від оригіналу.Nutbar: ↑ 18.09.2024 15:05
Да и выглядит она до сих пор актуально, не совсем понятно зачем так рано ремастер делать. Разве что подоить лишний раз, если он как отдельный тайтл будет.
-
Dr_Werdenhoff
Member
Reinmar
Це не припущення, це факти. Horizon Zero Dawn - реліз 2017 на PS4, реліз на ПК 2020. Horizon Forbidden West - реліз 2020 на PS4|5, реліз на ПК 2024.
Стосовно анонс/реліз то звісно навмання, бо не пам'ятаю вже.
Це не припущення, це факти. Horizon Zero Dawn - реліз 2017 на PS4, реліз на ПК 2020. Horizon Forbidden West - реліз 2020 на PS4|5, реліз на ПК 2024.
Стосовно анонс/реліз то звісно навмання, бо не пам'ятаю вже.
- оце припущення.Випустять після анонсу через півроку на пс5про и пк.
-
leo925
Member
Выпустить патч? Нет!
Выпустить ремастер 7-летней игры? Да
Выпустить ремастер 7-летней игры? Да
-
Alligator
Member
2027... Ремастер Horizon Zero Dawn вийде на PlayStation 5 і PC у жовтніDr_Werdenhoff: ↑ 18.09.2024 17:06Ну, оф. анонсу поки нема. З анонсу до релізу на PS пройде ще роки два, а на PC ще через рік. Отже, раніше 2027-го я б не чекав, а то вже буде 10 років від оригіналу.Nutbar: ↑ 18.09.2024 15:05
Да и выглядит она до сих пор актуально, не совсем понятно зачем так рано ремастер делать. Разве что подоить лишний раз, если он как отдельный тайтл будет.
-
Dr_Werdenhoff
Member
Alligator
Ога, я відверто здивований.
Ога, я відверто здивований.