Атмосферна Японія в новому трейлері Assassin's Creed Shadows

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kashtan
Member

Повідомлення

Vlaad13: 13.09.2024 13:52 Такая атмосферная - что на них японские историки в суд подали :lol:
наверное от восторга :laugh:
атмосферная с самураем негром :facepalm:
Зараз фани негросамураїв напишуть що рахувати дизлайки на ютюбі неможливо технічно, як мені у свій час, і то все фікція.
taras_cs
Member

Повідомлення

Vlaad13: 13.09.2024 13:52 Такая атмосферная - что на них японские историки в суд подали :lol:
Що, рілі? Щось не можу знайти посилання, крім цих руснявих Японские реконструкторы могут подать в суд на Ubisoft

Зображення
ImperiumAeternum
Member

Повідомлення

Плавать все ещё нельзя? В игре про окружённую со всех сторон океанами островную страну
daesz
Member

Повідомлення

А юбі не хоче розказати про те, що інвестори вимагають звільнення СЕО після провалу аутлос та скандалу з цим же шедоус? А про падіння акцій на 40% за останній місяць та 80%+ за 2024 рік? :D

Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
taras_cs: 13.09.2024 14:34 Що, рілі? Щось не можу знайти посилання, крім цих руснявих Японские реконструкторы могут подать в суд на Ubisoft

Кидав ще позаминулого тижня. Лінь викопувати твіттер лінки з відео, самі зможете, якщо захочете.
angry_machine
Member

Повідомлення

"Що цей нігер собі дозволяе ? " :rotate:
unclevrm
Member

Повідомлення

Негры-самураи не дают оснований сомневаться в исторической достоверности игры
Vlaad13
Member

Повідомлення

unclevrm: 13.09.2024 15:10 Негры-самураи не дают оснований сомневаться в исторической достоверности игры
согласен :beer:
:lol: :lol: :lol:
эх были бы они еще геями - пожалуй была бы идеальная игра :weep:
ну ничего - у Юбиков еще все в переди(или позади)
tablestikus
Member

Повідомлення

Нема гейш та сепуки - неатмосферно!
Lekrs
Member

Повідомлення

Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
daesz
Member

Повідомлення

Lekrs: 13.09.2024 17:17 Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw. Зевафля і вся ця українська "вишивата(с)" закидувала би на пропелер в декілька разів гірше. От і японцям не подобається, що єдине що у юбітреша знайшлось сказати про їхню країну - це якусь придуману історію, яка навіть немає відношення до реальності.
Lekrs
Member

Повідомлення

daesz: 13.09.2024 17:27
Lekrs: 13.09.2024 17:17 Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw. Зевафля і вся ця українська "вишивата(с)" закидувала би на пропелер в декілька разів гірше. От і японцям не подобається, що єдине що у юбітреша знайшлось сказати про їхню країну - це якусь придуману історію, яка навіть немає відношення до реальності.
Чесно, якби гра була цікава, мені було б байдуже хто гг, хоть єнот в шароварах...
Vlaad13
Member

Повідомлення

Давайте сделаем игру про средневековую Японию и засунем туда - офицеров Вермахта, Римских легионеров и ковбоев, на основании - потому что это игра и мы можем :gigi:
Геральт
Member

Повідомлення

daesz: 13.09.2024 17:27 Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw.
Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 13.09.2024 20:02
daesz: 13.09.2024 17:27 Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw.
Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?
А японці тут при чому? :)
Японці хейтять на оцоціна, західні також (правда, дещо за інших причин :D ).
Геральт
Member

Повідомлення

daesz: 13.09.2024 20:04 А японці тут при чому? :)
Так власне. Японці хейтять те, що зачіпає їх.
daesz
Member

Повідомлення

Геральт: 13.09.2024 20:07
daesz: 13.09.2024 20:04 А японці тут при чому? :)
Так власне. Японці хейтять те, що зачіпає їх.
Ну так а я про що? Приклад з козаком-татарином був для демонстрації того, що й українці б хейпили with passion, якщо б це їх зачіпало.
taras_cs
Member

Повідомлення

Геральт: 13.09.2024 20:02Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?
Цілком можливо, бо русня не вміє робити ігри.
Навіть якщо скіпнути їх останній псевдоісторичний "шидевр", Atomic Heart має оцінку гравців на metacritic "6.9" (для порівняння S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat має там 8.5).
King's Bounty 2 - повна лажа, оцінка 5.1
В перших King's Bounty оцінка набагато вища (грабельно), але там всраті сюжет та діалоги.
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 13.09.2024 20:40
Геральт: 13.09.2024 20:02Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?
Цілком можливо, бо русня не вміє робити ігри.
Навіть якщо скіпнути їх останній псевдоісторичний "шидевр", Atomic Heart має оцінку гравців на metacritic "6.9" (для порівняння S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat має там 8.5).
King's Bounty 2 - повна лажа, оцінка 5.1
В перших King's Bounty оцінка набагато вища (грабельно), але там всраті сюжет та діалоги.
Я пам'ятаю в свій час коли русні дали робити disciples 3 (друга на той час була моя улюблена покрокова стратегія d2>heroes3 btw), а потім це лайно релізнулось, я пограв 1 вечір, а на другий ранок встав > видалив те лайно з компа і більне не знадував про його існування.
Там ще недавно у них якась рпг релізнулась (вбивця відьмака і тд, ну ви поняли, Eranak мав би пам'ятати назву, бо він в одній з тем про неї згадував), то вона настільки крива що навіть болотяні її матюкали :D
Востаннє редагувалось 13.09.2024 21:12 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
pelia
Member

Повідомлення

Kashtan: 13.09.2024 14:14
Зараз фани негросамураїв напишуть що рахувати дизлайки на ютюбі неможливо технічно, як мені у свій час, і то все фікція.
я аж ніяк не фанат негросамураїв, але це правда, їх порахувати неможливо, а результати с плагіну базуються на статистиці користувачів плагіну і можуть взагалі не відповідати дійсності
Lekrs
Member

Повідомлення

Vlaad13: 13.09.2024 17:49
Давайте сделаем игру про средневековую Японию и засунем туда - офицеров Вермахта, Римских легионеров и ковбоев, на основании - потому что это игра и мы можем :gigi:
Я би в таке пограв :D
Відповісти