Усі смартфони лінійки iPhone 16 дають змогу грати в AAA-ігри

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

AFU_power: 11.09.2024 08:37 Доб'ю всі коменти, які жаліються на якість графіки ітд

Покажіть мені інший конкуруючий телефон на Андроїд, який запускає ті самі ігри
Як показало тестування, дані ігри неграбельні на Айфонах. Хіба для вас постійні фрізи довжиною в секунду, це норма.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Взагалі не зрозумів цього ниття.
Те, що залізо мобілки в принципі дозволяє запускати повноцінні сучасні ААА ігри, нехай і з низькими налаштуваннями в низькій роздільній здатності в 30 фпс - це круто.
Хоч я і не граю в мобільні ігри (хоча брешу - в преферанс в літаку грав коли перельоти ще існували) але це все одно вражає.
Це фактично показує , що старі ігри 10+ річної давнини можна запускати з непорізаною графікою в 60 фпс.
Мільйони людей грають на свічі чи на стім деку в ті самі низькі налаштування і 30 фпс а тут цей функціонал вже вбудований в мобілку яка і так завжди в кармані.
Якщо ж цей функціонал не потрібен - ну просто не користуйтесь.
Ціна телефона від цього не виросла, як коштував флагман кілобакс, так і коштує.
Конкуруючі бренди за таку саму ціну таких можливостей не надають, на СГСі за кілобакс ААА ігор не існує.
AFU_power
Member

Повідомлення

kairo: 11.09.2024 11:17
AFU_power: 11.09.2024 08:37 Доб'ю всі коменти, які жаліються на якість графіки ітд

Покажіть мені інший конкуруючий телефон на Андроїд, який запускає ті самі ігри
Як показало тестування, дані ігри неграбельні на Айфонах. Хіба для вас постійні фрізи довжиною в секунду, це норма.
Я все ще очікую відповіді на своє запитання, тут 70% коментів наводять снапдрегони, андроїди в цілому, але начебто жоден Андроїд телефон цих ігор поки не запускав
kairo
Member

Повідомлення

AFU_power: 11.09.2024 13:23
kairo: 11.09.2024 11:17
Я все ще очікую відповіді на своє запитання, тут 70% коментів наводять снапдрегони, андроїди в цілому, але начебто жоден Андроїд телефон цих ігор поки не запускав
Не один існуючий Андроїд смартфон не тягне ААА ігри. Так само як і Айфони.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

kairo: 11.09.2024 13:39Не один існуючий Андроїд смартфон не тягне ААА ігри. Так само як і Айфони.
На жодному існуючому андроід смартфоні немає навіть можливості запустити ААА ігри. Там можна грати хіба що в антуту.
На айфоні є ААА ігри, якісь гарно оптимізовані, якісь - ні.
Тест Digital Foundry показує, що 15 про видає при однаковій графіці більший фпс за нінтендо свіч.
Для компактної мобілки набагато меншого розміру продуктивність реально вражає.
kairo
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 11.09.2024 14:13
kairo: 11.09.2024 13:39Не один існуючий Андроїд смартфон не тягне ААА ігри. Так само як і Айфони.
На жодному існуючому андроід смартфоні немає навіть можливості запустити ААА ігри. Там можна грати хіба що в антуту.
На айфоні є ААА ігри, якісь гарно оптимізовані, якісь - ні.
Тест Digital Foundry показує, що 15 про видає при однаковій графіці більший фпс за нінтендо свіч.
Для компактної мобілки набагато меншого розміру продуктивність реально вражає.
Запуск ААА ігор, які видають 20 фпс та фрізи тривалістю в секунду, це бутафорія. Це вже не кажучи про те, що там такий лютий апскейлинг, що все зображення перетворюється на кашу із пікселів. На даному етапі, це все булшіт, обман людей, які не розбираються в питанні. Але враховуючи те, що продажі ААА портів на iOS просто сміхотворні(Міраж 3к копій, ЛОЛ), нікому воно і не треба.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

В відеотесті Digital Foundry є ігри зі стабільними 30 фпс, є ігри в 60 фпс з рідкими просадками до 58.
Оптимізація - це питання до розробників, а не до платформи.
В середньому фпс краще ніж на свічі, на якому якось грають.
І на 16 про, відповідно, продуктивність буде вище.

Те, що воно мало кому потрібно, імовірно, правда.
Я слабо уявляю, як грати в повноцінну велику гру з керуванням віртуальними кнопками на маленькому екранчику.
zaqik
Member

Повідомлення

Если окажется, что это кому-нибудь надо, то графика станет ещё хуже (ааа станет такое, чтоб ипхонэ тянул), как и оптимизация (будут жы с эппла на сосноли портировать, а потом делать порт порта на пеку).
pushpop
Junior

Повідомлення

О так, дайте мені можливість пограти у апскейл 260p з віртуальними стіками на екрані у асасін крід/резік де на екрані буде суцільний блюр (С) Ніхто так не казав і ніколи не скаже.
big_bang
Member

Повідомлення

Buldozer.: 11.09.2024 09:55
AFU_power: 10.09.2024 11:59 >компанія додає якусь нову функцію, потужність, можливості
>Овери всеодно бухтять що можна було краще
а тут всегда так ,заметил?

новое сделали-это жуть и никому не надо.

новые видеокарты вышли-все что дороже 100 баксов фигня опять наживаються )

тут будут довольны,когда трава опять будет зеленая,и топы по 150у.е. будут стоить, и т.д.

сборище дедов у подьезда,шо поделать )
згадав срачі з приводу rtx :laugh:
Відповісти