Як показало тестування, дані ігри неграбельні на Айфонах. Хіба для вас постійні фрізи довжиною в секунду, це норма.AFU_power: ↑ 11.09.2024 08:37 Доб'ю всі коменти, які жаліються на якість графіки ітд
Покажіть мені інший конкуруючий телефон на Андроїд, який запускає ті самі ігри
Останні статті і огляди
Новини
Усі смартфони лінійки iPhone 16 дають змогу грати в AAA-ігри
-
kairo
Member
-
fantomrulezz
Member
Взагалі не зрозумів цього ниття.
Те, що залізо мобілки в принципі дозволяє запускати повноцінні сучасні ААА ігри, нехай і з низькими налаштуваннями в низькій роздільній здатності в 30 фпс - це круто.
Хоч я і не граю в мобільні ігри (хоча брешу - в преферанс в літаку грав коли перельоти ще існували) але це все одно вражає.
Це фактично показує , що старі ігри 10+ річної давнини можна запускати з непорізаною графікою в 60 фпс.
Мільйони людей грають на свічі чи на стім деку в ті самі низькі налаштування і 30 фпс а тут цей функціонал вже вбудований в мобілку яка і так завжди в кармані.
Якщо ж цей функціонал не потрібен - ну просто не користуйтесь.
Ціна телефона від цього не виросла, як коштував флагман кілобакс, так і коштує.
Конкуруючі бренди за таку саму ціну таких можливостей не надають, на СГСі за кілобакс ААА ігор не існує.
Те, що залізо мобілки в принципі дозволяє запускати повноцінні сучасні ААА ігри, нехай і з низькими налаштуваннями в низькій роздільній здатності в 30 фпс - це круто.
Хоч я і не граю в мобільні ігри (хоча брешу - в преферанс в літаку грав коли перельоти ще існували) але це все одно вражає.
Це фактично показує , що старі ігри 10+ річної давнини можна запускати з непорізаною графікою в 60 фпс.
Мільйони людей грають на свічі чи на стім деку в ті самі низькі налаштування і 30 фпс а тут цей функціонал вже вбудований в мобілку яка і так завжди в кармані.
Якщо ж цей функціонал не потрібен - ну просто не користуйтесь.
Ціна телефона від цього не виросла, як коштував флагман кілобакс, так і коштує.
Конкуруючі бренди за таку саму ціну таких можливостей не надають, на СГСі за кілобакс ААА ігор не існує.
-
AFU_power
Member
Я все ще очікую відповіді на своє запитання, тут 70% коментів наводять снапдрегони, андроїди в цілому, але начебто жоден Андроїд телефон цих ігор поки не запускавkairo: ↑ 11.09.2024 11:17Як показало тестування, дані ігри неграбельні на Айфонах. Хіба для вас постійні фрізи довжиною в секунду, це норма.AFU_power: ↑ 11.09.2024 08:37 Доб'ю всі коменти, які жаліються на якість графіки ітд
Покажіть мені інший конкуруючий телефон на Андроїд, який запускає ті самі ігри
-
kairo
Member
Не один існуючий Андроїд смартфон не тягне ААА ігри. Так само як і Айфони.AFU_power: ↑ 11.09.2024 13:23Я все ще очікую відповіді на своє запитання, тут 70% коментів наводять снапдрегони, андроїди в цілому, але начебто жоден Андроїд телефон цих ігор поки не запускавkairo: ↑ 11.09.2024 11:17
Як показало тестування, дані ігри неграбельні на Айфонах. Хіба для вас постійні фрізи довжиною в секунду, це норма.
-
fantomrulezz
Member
На жодному існуючому андроід смартфоні немає навіть можливості запустити ААА ігри. Там можна грати хіба що в антуту.kairo: ↑ 11.09.2024 13:39Не один існуючий Андроїд смартфон не тягне ААА ігри. Так само як і Айфони.
На айфоні є ААА ігри, якісь гарно оптимізовані, якісь - ні.
Тест Digital Foundry показує, що 15 про видає при однаковій графіці більший фпс за нінтендо свіч.
Для компактної мобілки набагато меншого розміру продуктивність реально вражає.
-
kairo
Member
Запуск ААА ігор, які видають 20 фпс та фрізи тривалістю в секунду, це бутафорія. Це вже не кажучи про те, що там такий лютий апскейлинг, що все зображення перетворюється на кашу із пікселів. На даному етапі, це все булшіт, обман людей, які не розбираються в питанні. Але враховуючи те, що продажі ААА портів на iOS просто сміхотворні(Міраж 3к копій, ЛОЛ), нікому воно і не треба.fantomrulezz: ↑ 11.09.2024 14:13На жодному існуючому андроід смартфоні немає навіть можливості запустити ААА ігри. Там можна грати хіба що в антуту.kairo: ↑ 11.09.2024 13:39Не один існуючий Андроїд смартфон не тягне ААА ігри. Так само як і Айфони.
На айфоні є ААА ігри, якісь гарно оптимізовані, якісь - ні.
Тест Digital Foundry показує, що 15 про видає при однаковій графіці більший фпс за нінтендо свіч.
Для компактної мобілки набагато меншого розміру продуктивність реально вражає.
-
fantomrulezz
Member
В відеотесті Digital Foundry є ігри зі стабільними 30 фпс, є ігри в 60 фпс з рідкими просадками до 58.
Оптимізація - це питання до розробників, а не до платформи.
В середньому фпс краще ніж на свічі, на якому якось грають.
І на 16 про, відповідно, продуктивність буде вище.
Те, що воно мало кому потрібно, імовірно, правда.
Я слабо уявляю, як грати в повноцінну велику гру з керуванням віртуальними кнопками на маленькому екранчику.
Оптимізація - це питання до розробників, а не до платформи.
В середньому фпс краще ніж на свічі, на якому якось грають.
І на 16 про, відповідно, продуктивність буде вище.
Те, що воно мало кому потрібно, імовірно, правда.
Я слабо уявляю, як грати в повноцінну велику гру з керуванням віртуальними кнопками на маленькому екранчику.
-
zaqik
Member
Если окажется, что это кому-нибудь надо, то графика станет ещё хуже (ааа станет такое, чтоб ипхонэ тянул), как и оптимизация (будут жы с эппла на сосноли портировать, а потом делать порт порта на пеку).
-
pushpop
Junior
О так, дайте мені можливість пограти у апскейл 260p з віртуальними стіками на екрані у асасін крід/резік де на екрані буде суцільний блюр (С) Ніхто так не казав і ніколи не скаже.
-
big_bang
Member
згадав срачі з приводу rtxBuldozer.: ↑ 11.09.2024 09:55а тут всегда так ,заметил?AFU_power: ↑ 10.09.2024 11:59 >компанія додає якусь нову функцію, потужність, можливості
>Овери всеодно бухтять що можна було краще
новое сделали-это жуть и никому не надо.
новые видеокарты вышли-все что дороже 100 баксов фигня опять наживаються )
тут будут довольны,когда трава опять будет зеленая,и топы по 150у.е. будут стоить, и т.д.
сборище дедов у подьезда,шо поделать )