Останні статті і огляди
Новини
Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно
-
Zzzz
Member
Предлагаю обсудить Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно
Це якийсь прикол, 800 євро, без привода та підставки
Хом'ячкам напарили новий ГПУ за 800 євро
-
byaka
Member
А якщо у мене колекцiя iграшок на дисках?Менi що купувати знову?Zzzz: ↑ 10.09.2024 18:43 Предлагаю обсудить Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно
Нагадайте ps 4 pro коштувала 400 євро?
Востаннє редагувалось 10.09.2024 18:51 користувачем byaka, всього редагувалось 2 разів.
-
Zzzz
Member
нє, привод окремо за ~120 євроbyaka: ↑ 10.09.2024 18:48А якщо у мене колекцiя iграшок на дисках?Менi що купувати знову?Zzzz: ↑ 10.09.2024 18:43 Предлагаю обсудить Ігрову консоль PlayStation 5 Pro представлено офіційно
-
AFU_power
Member
byaka
Окремо докупиш
Окремо докупиш
-
kalakawa
Member
сподіваюсь це натяк на появу людського fsr в rdna4У новій консолі також дебютує технологія масштабування PlayStation Spectral Super Resolution, в основу якої лягли алгоритми машинного навчання
-
Selyk_s
Junior
Ціна якась не демократична взагалі, думаю обновить свою пс5, а тепер навіть не знаю, чо воно мені потрібно.
-
kalakawa
Member
1120$ with the readerbyaka: ↑ 10.09.2024 18:48А якщо у мене колекцiя iграшок на дисках?Менi що купувати знову?
-
dret09
Member
Ось і дешевий консолегеймінг))) Але хом'яки все-одно будуть мільйонами купувати та зроблять дефіцит+подорожчання на старті.
Цікаво, як там власники фізичних копій себе почувають...
-
vmsolver
Member
Восемьсот евро? Сколько там по мнению Хуанга должна стоить средняя видеокарта?
Таак, надо усиленно верить в чередование цен по поколениям, Амперы были дешевые, Лавлейсы дорогие, Блэквеллы должны быть дешевыми...
Блэквеллы должны быть дешевыми. Кто нибудь, сделайте картинку, где мелкий из Симпсонов пишет эту фразу на доске 100 раз, вдруг сработает, а то с такими новостями )))
з.ы. И закинуть в паблик Nvidia
Таак, надо усиленно верить в чередование цен по поколениям, Амперы были дешевые, Лавлейсы дорогие, Блэквеллы должны быть дешевыми...
Блэквеллы должны быть дешевыми. Кто нибудь, сделайте картинку, где мелкий из Симпсонов пишет эту фразу на доске 100 раз, вдруг сработает, а то с такими новостями )))
з.ы. И закинуть в паблик Nvidia
-
Telcontar
Member
Цікаво, чому на 100 євро у ціні додали у порівнянні з іншими західними валютами
-
Nemo4k
Member
за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
-
yariksom
Member
Або на неї впадуть ціни, або сильно зменшиться кількість продажів, або така ціна щоб дефіциту не було як при запуску 5тої моделі а через рік впадуть.
-
Polyaan
Member
Да нормально все будет с продажами, по крайней мере в ЕС и США.
Дефицита нет, просто под чёрную пятницу и праздники новая консоль.
Учитывая, что до сих пор в ЕС спокойно продаются ноуты по 400+ евро на целеронах и прочей чуши, то и по такой цене купят.
Дефицита нет, просто под чёрную пятницу и праздники новая консоль.
Учитывая, что до сих пор в ЕС спокойно продаются ноуты по 400+ евро на целеронах и прочей чуши, то и по такой цене купят.
-
WorthyWizard
Member
Евро самое лысое что ли? Почему сотка сверху? Это теперь эмэйзинг экспириенс плойки будет около косаря после налогов и наглости барыг стоить?The PS5 Pro console will be available this holiday at a manufacturer’s suggested retail price (MSRP) of $699.99 USD, £699.99 GBP, €799.99 EUR
-
taras_cs
Member
Хіба що 1080рNemo4k: ↑ 10.09.2024 19:18 за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
А PlayStation 5 Pro - це 8K в деяких тайтлах, 30 к/с та лоу.
-
Mike88
Member
WorthyWizard
бо доларові ціни - без податку вказані, а єврові - вже з VAT
бо доларові ціни - без податку вказані, а єврові - вже з VAT
-
taras_cs
Member
То були доковідні 400 євро, міцні та здорові.byaka: ↑ 10.09.2024 18:48Нагадайте ps 4 pro коштувала 400 євро?
А ці 800 євро вже перехворіли, вони і близько не такі цінні
-
Misteri
Member
Одни хомяки будут покупать приставки за 800 евро, другие хомяки будут покупать геймерские видеокарты типа 4070+ за 600+ и пк за 1500+ в целом, третьи хомяки будут покупать пк с 1650 за пару сотен и рассказывать друзяшкам как у них всё на ультрах летает и только нищие не будут ничего покупать и играть в ждуна на пк который когда то купили им родители для учебыdret09: ↑ 10.09.2024 19:13 Ось і дешевий консолегеймінг))) Але хом'яки все-одно будуть мільйонами купувати та зроблять дефіцит+подорожчання на старті.
-
Tetronga
Member
8K з апскейлом із 900р хіба щоtaras_cs: ↑ 10.09.2024 19:39Хіба що 1080рNemo4k: ↑ 10.09.2024 19:18 за 800 Євро я собі пк супер зберу для 1080р
А PlayStation 5 Pro - це 8K в деяких тайтлах, 30 к/с та лоу.
-
Олексій
Junior
Чого так дешево??!! Я хочу ще доплатити! Мені гроші дівати нема куди!