AMD підтвердила, що компанія зосередиться на відеокартах середнього рівня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити AMD підтвердила, що компанія зосередиться на відеокартах середнього рівня

Сразу вопрос цены "среднего" бюджета, если условная 4070с по 400$ тогда смысл есть
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Народка кішко-відеокарта в кожний дім!
Yalg
Member

Повідомлення

man1242
Средний класс нынче это до $1000
Pride91
Member

Повідомлення

А вони з середнього і не вилазили, жодного дійсно ТОП продукту так і не випустили, але середнячки непогані, конкурентні, хоча теж з обмовочками, зате дешевше і це плюс. Фанати не погодяться, але на те вони й фанати.
tcpdump
Member

Повідомлення

Люди які купують Порше не купують топові відеокарти) діскасс)
Melofon
Member

Повідомлення

man1242: 09.09.2024 07:55 Пропоную обговорити AMD підтвердила, що компанія зосередиться на відеокартах середнього рівня

Сразу вопрос цены "среднего" бюджета, если условная 4070с по 400$ тогда смысл есть
В следующем году уровень 4070с за 400$ уже не очень комильфо будет если условная 5060ти будет того же уровня и стоить будет столько же, АМД этого уровня тогда должна стоить дешевле чем инвидия чтобы конкурировать, иначе это будет провал когда инвидия за ту же цену даст ту же производительность при том что у неё длсс и с лучами сильно лучше.
mrigi
Member

Повідомлення

Цікаво шо зараз по надійності GPU.
Бо кілька років тому ремонтники казали краще брати зелені.
Але час іде.
AFU_power
Member

Повідомлення

mrigi: 09.09.2024 10:15 Цікаво шо зараз по надійності GPU.
Бо кілька років тому ремонтники казали краще брати зелені.
Але час іде.
Зараз залежить від вендора, а не відеочіпа
kengupich
Junior

Повідомлення

Я собі як раз теж тільки взяв 6700 xt. Справа не скільки в грошах, скільки у виділенні велетенської кількості тепла. Я не хочу брати 6900 і мати пічку з робочою температурою 70 градусів. Тим паче що її продуктивність теж не "безальтернативний топ"
man1242
Member

Повідомлення

Melofon: 09.09.2024 10:02
man1242: 09.09.2024 07:55 Пропоную обговорити AMD підтвердила, що компанія зосередиться на відеокартах середнього рівня

В следующем году уровень 4070с за 400$ уже не очень комильфо будет если условная 5060ти будет того же уровня и стоить будет столько же, АМД этого уровня тогда должна стоить дешевле чем инвидия чтобы конкурировать, иначе это будет провал когда инвидия за ту же цену даст ту же производительность при том что у неё длсс и с лучами сильно лучше.
Ну тут сомнение что 5060ти будет того же уровня что и 4070, 5% Стима терпит на 60й линейке не думаю что такой кусок с барского плеча по 400$ раздавать будут. Вангую теже 5-10% + софтная плюшка и ценик +100$ чтоб знали кто монополист в доме.
mrigi
Member

Повідомлення

AFU_power: 09.09.2024 10:17Зараз залежить від вендора, а не відеочіпа
Це все зрозуміло шо є кореляція з виробником нереференсів, але вона є і у зелених.
І розмова не про це, а про ніжність і деградацію самих чипів.
AFU_power
Member

Повідомлення

mrigi: 09.09.2024 10:50
AFU_power: 09.09.2024 10:17Зараз залежить від вендора, а не відеочіпа
Це все зрозуміло шо є кореляція з виробником нереференсів, але вона є і у зелених.
І розмова не про це, а про ніжність і деградацію самих чипів.
Це було 12-14 років назад актуально у відеочіпів, деградація, отвал, зараз актуально як певний вендор зробив певну модифікацію. Є карти з заводським розгоном, з двома біосами, з великими і маленькими радіаторами, з достатньою і недостатньою кількістю фаз, які спричиняють чи не спричиняєть прогар на платі. Уже не актуально чи нвідія, чи амд, чи Інтел, актуально чи рог стрікс, чи туф геймінг, чи реф, чи вентус, чи віндфорс ітд
Gleb1986
Member

Повідомлення

Чи я старий вже стаю. Але для мене зараз важливе споживання / результат. Навіть моє старе та не дуже міцне залізо гріє повітря так що взимку можна опалювання не включати. Топ залізо взагалі брати не охота.
taras_cs
Member

Повідомлення

kengupich: 09.09.2024 10:20Я собі як раз теж тільки взяв 6700 xt. Справа не скільки в грошах, скільки у виділенні велетенської кількості тепла. Я не хочу брати 6900 і мати пічку
Гадаю, що ви поквапилися.
Взимку 6900 може опалювати невеличкий будинок.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

Тут трохи не повна інформація, читав оригінал, а не переказ його слів і там він міркував про частку ринку кожного сегмента зсилаючись також на статистику і сюрвеї стіма, де майже 80% відеокарт користувачів це відеокарти потужністю як у нвіжії до 70 серії включно. Він також казав шо гра в короля гори має тільки сенс коли у вас є велика частина ринку і потрібна "іміджева перемога", але коли в тебе 10-15% це ні до чого і тільки витратра ресурсів до того ж він казав шо далеко не все залежить від заліза як такого, якщо не буде бази лояльних розробників, які будуть оптимізувати застосунки і ігри під твоє залізо - то все це не має сенсу, а розробники теж дивляться на частину ринку і якщо у нвідії умовні 70% то вони будуть витрачати ресурси для оптимізації логічно в першу чергу Нвідії.
taras_cs
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 09.09.2024 11:03розробники теж дивляться на частину ринку і якщо у нвідії умовні 70% то вони будуть витрачати ресурси для оптимізації логічно в першу чергу Нвідії.
Тут треба згадати, що PS5 та XBSX на RDNA, що теж відіграє важливу роль в оптимізації під конкретні архитектури.
man1242
Member

Повідомлення

lostsoulforever: 09.09.2024 11:03 Тут трохи не повна інформація, читав оригінал, а не переказ його слів і там він міркував про частку ринку кожного сегмента зсилаючись також на статистику і сюрвеї стіма, де майже 80% відеокарт користувачів це відеокарти потужністю як у нвіжії до 70 серії включно. Він також казав шо гра в короля гори має тільки сенс коли у вас є велика частина ринку і потрібна "іміджева перемога", але коли в тебе 10-15% це ні до чого і тільки витратра ресурсів до того ж він казав шо далеко не все залежить від заліза як такого, якщо не буде бази лояльних розробників, які будуть оптимізувати застосунки і ігри під твоє залізо - то все це не має сенсу, а розробники теж дивляться на частину ринку і якщо у нвідії умовні 70% то вони будуть витрачати ресурси для оптимізації логічно в першу чергу Нвідії.
Ну все порты сони на ПК имеют заметный отрыв от зелёных, хотя на далёкую дистанцию у красных перспективы побольше. Я просто уверен что на условную 5060ти тыкнут 8гб врам :laugh:
Usagi
Member

Повідомлення

Pride91: 09.09.2024 09:55 А вони з середнього і не вилазили, жодного дійсно ТОП продукту так і не випустили
Не знаю, в мене зараз топ 2 відеокарта світу і це відеокарта амд)
Hells Angels
Member

Повідомлення

taras_cs: 09.09.2024 11:02Взимку 6900 може опалювати невеличкий будинок.
ну і бонусом ті хто опалюють житлову площу е/е мають право на тариф 2+грн за кВт :gigi:
AssayMAS
Member

Повідомлення

я на примере rx6400 вижу что АМД ну никак не умеет в лоу енд... может в будущей воображаемой rx 7400 7300 исправят и добавят поддержку линий писи хотя бы Х8, что бы на шине писи 2,0 (древние процы) было не сильно мало ФПС. Да и памяти сейчас играм надо как минимум 6-8ГБ, но опять шину то явно меньше 128бит поставят - что пагубно... но может кэш вывезет.
Но на одних сайтах пишут что 7300 7400 не будет, а на других "Вихід новинок очікується в першому кварталі 2025 року." АМД не признается уже как пару месяцев чем занята...
Відповісти