Опубліковано системні вимоги Test Drive Unlimited Solar Crown

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Junior

Повідомлення

Підозріло що не написали про Дірект Стораж підтримку.
Мабуть завезуть на Різдво разом з Ібіцою.
Tetronga
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.09.2024 23:11 форза вдома
Це та форза, що повністю скопіювала ідеї Test Drive Unlimited? :lol:
В ТДУ хоча б на машини треба було самому заробляти, від чого був стимул вигравати в гонках. В форзах найтупіша річ це те, що там сотні мусорних авто і дають їх за кожен чих і пук, чим повністю обесцінюють емоції від перемоги в гонках та від покупки нової лакшері машинки. Фу, крінж.
Грайте в гран турізмо і форзу моторспорт, а не хорайзони оці :lamer:
avuremybe
Member

Повідомлення

MetalistForever: 04.09.2024 21:04
Prescott: 04.09.2024 11:40 Предлагаю обсудить Опубліковано системні вимоги Test Drive Unlimited Solar Crown

Выглядит как игра из прошлого десятилетия, какое-то всё пластиковое. :-/
Вот вам https://www.youtube.com/watch?v=v-4msZsoe18 12 летний Need For Speed , графика похуже
Та нідфоспіди навіть 20 річної давнини не мали такого убогого графічного дизайну як у сабжа. В пошуках схожості треба перебирати моди на вайс сіті
Dremjke
Member

Повідомлення

Tetronga: 05.09.2024 08:55Грайте в гран турізмо і форзу моторспорт, а не хорайзони оці
Навіщо ГТ і ФМ порівнювати с Хорайзоном? Щоби що?
Чи ти на серйозних щах вважаєш, що сабж краще Холрайзену?
Так, Хорайзен по суті скопіювала ідеї TDU і зробила це досить якісно і в неї хочеться грати, на відміну від сабжа.
7mindfields
Member

Повідомлення

Nehrk: 04.09.2024 21:11 Я бы поиграл.. Но 60 баксов втф? Как только пройду диск с Forza Motorsport 4 за 4 бакса с ebay, обязательно гляну +- в 2077 xD
Форза 4 також до появи в стімі в сторі у майків коштувала більше 1000грн зі знижкою в 50%
Так для мінімальних потрібен 7700к чи 1800х :lol:
Востаннє редагувалось 05.09.2024 09:24 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
Tetronga
Member

Повідомлення

Dremjke: 05.09.2024 09:16
Tetronga: 05.09.2024 08:55Грайте в гран турізмо і форзу моторспорт, а не хорайзони оці
Навіщо ГТ і ФМ порівнювати с Хорайзоном? Щоби що?
Чи ти на серйозних щах вважаєш, що сабж краще Холрайзену?
Так, Хорайзен по суті скопіювала ідеї TDU і зробила це досить якісно і в неї хочеться грати, на відміну від сабжа.
Я не те щоб порівнюю, а скоріше підсказую більш якісну альтернативу. Мені грати не хочеться ні в хорайзони, ні в сабж та це не відміняє ніяк моєї думки. :lamer:
unique-neon
Member

Повідомлення

Tetronga: 05.09.2024 08:55В форзах найтупіша річ це те, що там сотні мусорних авто
А якщо їх потюнути то раптом і не мусорні стають. А чимало лакшері машин коватють пилюку тоді навіть після тюну.
Відповісти