Ото зайдеш як раз в півроку в офіс по вашому архівізу, а поруч будуть якісь консалтери сидіти. А тут бах сбу, а кіберпол їх накриває і вас заодно бо поруч сидите, ніхто не розбиратиметься. Забирає заліло, дивиться аналізує і бачить що ви то не та компашка, але гроші тоже водяться. Отримує доступ ще до ваших внутрішніх інструментів корпоративних, і шантажує чимсь, шоб ділилилсь.
Тут ніхто не захищається супер секретних відділ під керуванням АНБ, ФБР, МІ6, все значно простіше.
Відправлено через 6 хвилин 48 секунд:
А нащо з неї вилазити? Якщо вилізу то моє життя покращиться, заплата виросте, влада в країні стане краще?
Ні, я просто отримаю купу сексу з лінукс та втрату часу. Бо лінукс не робить того що проповідують євангелісти.
Питання тільки в бажанні адаптуватися до нових рішень, а не в тому, що їх немає.
Я постійно щось нове пробую, і в тому ж лінуксі з убунтой, міндом, дебіаном, арчем, з кедами та гнутим. Різний софт, налаштування.
І дуже часто евангелісти кажуть ще не треба машину перезавантажувати, все можна і так пофіксити. Але от нюас, шо не перезавантажувати треба день промудохатись, або ж 30 сек на перезавантаження, що також скидає робочий прогрес, коли купа всього відкрито. І все ще є проблеми з сном і гібернацією, які на вінді чудово працюють, я точніше гібернацію використовую, коли яка є тяжка інтеграція, купа всього відкрито, то гладу в глибокий сон до завтра і потім відкриваю на тому чому зупинився.
Купа опенсорсного Г перетестив, і воно дійсно Г, що офісні пакети, що графічні редактри, та купа інших утиліт по роботі. Бо там немає нормального стандарту, та на філософію самі проповідники та розробники плюють і гнуть шо хочуть.
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Назви мені аналоги фотошопу та офісного пакету.
Саме аналоги, а не лагуче, гомеопатичне Г без пловини функціоналу та з купою порушень UX
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Не розумію сильного невдоволення від цієї функції.
Окрім того що воно по дефолту включене, і може десь в хмару по дефолту грузити.
А так пам'ятаю багато хто і я хотів такого функціоналу "історії" як в браузері. Де можна подивитись що я так натикав. Або для підтримки буде корисно у ситуаціях "я нічого не робив воно само"