Пропоную обговорити Nvidia дарує копію Star Wars Outlaws покупцям відеоадаптерів GeForce RTX 40-ї серії
Власників 4060/4060ті нвідія, традиційно, за людей не вважає
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia дарує копію Star Wars Outlaws покупцям відеоадаптерів GeForce RTX 40-ї серії
-
daesz
Member
-
Kravan
Member
Ну вот, только задумался про покупку карты зеленых. Но брать не буду, пусть в эту повестку европейские гомогеи играют.
-
Геральт
Member
Не потягнуть гру. Сенсу немає дарувати )daesz: ↑ 21.08.2024 15:40 Власників 4060/4060ті нвідія, традиційно, за людей не вважає
-
daesz
Member
Геральт: ↑ 21.08.2024 16:11Не потягнуть гру. Сенсу немає дарувати )daesz: ↑ 21.08.2024 15:40 Власників 4060/4060ті нвідія, традиційно, за людей не вважає
Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Перейму це тягар повістки у вас за безплатно і постараюсь щоб нікому іншому вона не дісталасьKravan: ↑ 21.08.2024 15:50 Ну вот, только задумался про покупку карты зеленых. Но брать не буду, пусть в эту повестку европейские гомогеи играют.
-
Bukakanga
Member
после прошлогоднего впаривания Старфилда с амудэшными карточками, я с какой-то настороженностью стал посматривать на игры, которые дают в нагрузку с ГПУ.
-
yariksom
Member
Вони завжди поруч в кімнаті?Kravan: ↑ 21.08.2024 15:50 Ну вот, только задумался про покупку карты зеленых. Но брать не буду, пусть в эту повестку европейские гомогеи играют.
-
olegwatch
Member
Із задоволенням візьму в дар код на гру, якщо кому не цікава буде гра після покупки відеокарти
-
_nic
Member
Я правильно зрозумів - що це проаван має покласти папірець з кодом у коробку ?
-
olegwatch
Member
Зазвичай на пошту надсилають код_nic: ↑ 21.08.2024 17:32 Я правильно зрозумів - що це проаван має покласти папірець з кодом у коробку ?
-
LordTornado
Member
Когда-то я получил код с игрой Колин Мак-Рей ралли при покупке видеокарты. Когда руки дошли поиграть, оказалось, что срок действия кода истёк...
-
n6407
Member
ASS - stabilnostdaesz: ↑ 21.08.2024 15:40 Пропоную обговорити Nvidia дарує копію Star Wars Outlaws покупцям відеоадаптерів GeForce RTX 40-ї серії
Власників 4060/4060ті нвідія, традиційно, за людей не вважає
-
Spiryt
Member
Все познается в сравнение, мне например подарали код на RedfallBukakanga: ↑ 21.08.2024 16:21 после прошлогоднего впаривания Старфилда с амудэшными карточками, я с какой-то настороженностью стал посматривать на игры, которые дают в нагрузку с ГПУ.
-
zaqik
Member
Лучше, когда коды кошелька steam дарят - больше свободы, так сказать...