про єто еще в 2007-м говорили
Останні статті і огляди
Новини
На Gamescom 2024 показали демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Gorezilla
Junior
-
Telcontar
Member
Вітаю у підключенням!Afit: ↑ 22.08.2024 10:43Перший раз чую. Сумніваюсь що наприклад розробники Таркова платять за автентичний вигляд зброї у їх грі. І ще безліч інших інді студій такожXAMCTBO: ↑ 22.08.2024 10:17
Неточності по зброї роблять навмисно, щоб не відстьогувати бабло виробникам зброї і нічого із ними не согласовувати.
Розробники Таркова - русня, у них зараз піратство і "паралельний імпорт" - це державна політика.
-
Afit
Member
Вас не бентежить пробіли в пропагандистській призмі, що в грі вигляд/назви брендів змінені? Хоч формально, але вони перенесли студію в Європу, тому змушені дотримуватись правил, щоб залишатись на західному ринку, який є їх основним пріорітетом. Очевидно, що автентичний вигляд зброї не має ніякого відношення до притензій збоку виробникаTelcontar: ↑ 22.08.2024 11:09Вітаю у підключенням!Afit: ↑ 22.08.2024 10:43
Перший раз чую. Сумніваюсь що наприклад розробники Таркова платять за автентичний вигляд зброї у їх грі. І ще безліч інших інді студій також
Розробники Таркова - русня, у них зараз піратство і "паралельний імпорт" - це державна політика.
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Вони казали, що прагнули не до реалізму, а до більш ефектного вигляду. Робота затвора покращувала вигляд, тому й зробили так
-
ramm
Member
Afit
Претензії від виробника є, називаються вони в даному випадку - роялті.
Претензії від виробника є, називаються вони в даному випадку - роялті.
-
Telcontar
Member
Чому мене мають бентежити факти, які відомі на загал вже більше 20 років всім, хто цікавиться темою геймдизайну? Існують сотні проектів, у яких розробники вносять зміни у конструкцію або назву реальних зразків зброї щоб не мати проблем з правовласниками. Не всі види зброї захищені жорсткими патентами, а деякі розробники домовляються з правовласниками про використання їхньої зброї у грі.Afit: ↑ 22.08.2024 11:23 Вас не бентежить пробіли в пропагандистській призмі, що в грі вигляд/назви брендів змінені? Хоч формально, але вони перенесли студію в Європу, тому змушені дотримуватись правил, щоб залишатись на західному ринку, який є їх основним пріорітетом. Очевидно, що автентичний вигляд зброї не має ніякого відношення до притензій збоку виробника
Точно не знаю як з цим справи у русні з Таркову, можливо в цьому плані у них є ліцензії. Але я про це і знати не хочу, бо в першу чергу - це руснявий проект, більшість розробників сидить на расєї і вони колабляться з терористами і військовими злочинцями, що зараз воюють проти нас. Пояснювати це українцям на третій рік повномасштабної війни - ще той крінж
-
kolio
Member
Якщо русня тут бикує - значить гра буде гарною. Чують падли нутром, тому і скиглють.
-
IronAngel72
Member
Тільки одні ноги ...
-
avuremybe
Member
Переслухав і перечитав уже чимало тих, кому вдалося пограти в демо. В середньому по палаті:
У всих абсолютно одинакові події: три бандита підбігають після вибуху, кровосос спавниться після підняття артефакту в кислотній аномалії і т.д.
Тотальна свобода заскриптованість.
Хочеться вірити, що це зроблено навмисне для демо, щоб дати потрібний експіріенс оглядачам і АLife таки на місці і таки працює.
Враження від стрільби у людей переважно негативне.
Особисто для мене не важливий фактор, я не зaдр шутанів.
АІ ботів-людей надзвичайно тупий. Власне, це і по відео з презентації видно.
Хвалять фпс на коробоксі і пристойну картинку.
У всих абсолютно одинакові події: три бандита підбігають після вибуху, кровосос спавниться після підняття артефакту в кислотній аномалії і т.д.
Тотальна свобода заскриптованість.
Хочеться вірити, що це зроблено навмисне для демо, щоб дати потрібний експіріенс оглядачам і АLife таки на місці і таки працює.
Враження від стрільби у людей переважно негативне.
Особисто для мене не важливий фактор, я не зaдр шутанів.
АІ ботів-людей надзвичайно тупий. Власне, це і по відео з презентації видно.
Хвалять фпс на коробоксі і пристойну картинку.
-
noth1ng_matters
Member
Так а яке взагалі може бути враження від стрільби на консолі? Я підключав геймпад до пк і просто з ботами намагався той же батлфілд грати - ну це збочення, взагалі не розумію нащо в шутери так грати. Стосовно аі ботів - гадаю що просто найнижча складність же ввімкнена. Хоча в минулих частинах вона впливала лише на те чи накидають тобі 10 гранат під ноги, чи лише одну
-
avuremybe
Member
З відео-презентації - вони тупо біжать до гравця.noth1ng_matters: ↑ 22.08.2024 14:39Стосовно аі ботів - гадаю що просто найнижча складність же ввімкнена. Хоча в минулих частинах вона впливала лише на те чи накидають тобі 10 гранат під ноги, чи лише одну
Не присідають, не ховаються за укриттями, а відкрито оббігають з боків.
Не вірю, що це питання обраної складності.
-
Барбарис
Member
avuremybe, однакові події мабуть тому, що це початок - проникнення в Зону\зав'язка сюжету.
-
GreenMile
Member
Враховуючи, скільки чувак в себе аптечок вколов лише в першому бою з "тупими" ботами, я думаю, що більш складна поведінка ботів взагалі б шансів не залишила і проходження закінчилось би так і не почавшисьavuremybe: ↑ 22.08.2024 14:45З відео-презентації - вони тупо біжать до гравця.noth1ng_matters: ↑ 22.08.2024 14:39Стосовно аі ботів - гадаю що просто найнижча складність же ввімкнена. Хоча в минулих частинах вона впливала лише на те чи накидають тобі 10 гранат під ноги, чи лише одну
Не присідають, не ховаються за укриттями, а відкрито оббігають з боків.
Не вірю, що це питання обраної складності.
Це може бути цілком звичайною практикою для нових гравців, рівень складності і тупості буде змінюватися в залежності від просування і левелів.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
О, смачно в тебе бомбить, продовжуйAlision: ↑ 22.08.2024 01:04 А холопи та бидло (так сприймають розробники свій ж український народ) схаває висер вЯлікіх GSC
Демо своїм же у стімі не дали, але іноземцям та навіть китайцям дали. А геймплей кричать що усе ідеально, хоча якщо не брати у рахунок графіку то механік взагалі немає. Це навіть не гірше аномалі, це нічого. Буквально нічого. Вкусили ногу, бинтуй руку
Вони навіть не зробили купу СВОЇХ топових ідей з 2011 року.
Незграби та бездарі. А Григорович молодший загубив гру по серії свого ж брата.
Але патріоти зжеруть)
P.S: я ІПСО, гра ще не вийшла і взагалі цей коментар проплачен кремльом
-
nochnik89
Member
Скоро все карты на стол выложат, ждать осталось недолго, наверное . Пара месяцев и посмотрим что там разрабы замутили. Нет смысла спорить
-
Wireless
Member
Просто хочется отвлечься и поиграть в сталкер.
Даже если это не шедевр, то мне все равно, ведь это свое, родное, выстраданное..
Ну и если честно выглядит все неплохо
Даже если это не шедевр, то мне все равно, ведь это свое, родное, выстраданное..
Ну и если честно выглядит все неплохо
-
avuremybe
Member
Нє, ну то він же і бігав від каменя до каменя під обстрілом трьох противників, так само як і ті ботиGreenMile: ↑ 22.08.2024 15:25Враховуючи, скільки чувак в себе аптечок вколов лише в першому бою з "тупими" ботами, я думаю, що більш складна поведінка ботів взагалі б шансів не залишила і проходження закінчилось би так і не почавшись
-
GreenMile
Member
avuremybe: ↑ 22.08.2024 16:09Нє, ну то він же і бігав від каменя до каменя під обстрілом трьох противників, так само як і ті ботиGreenMile: ↑ 22.08.2024 15:25Враховуючи, скільки чувак в себе аптечок вколов лише в першому бою з "тупими" ботами, я думаю, що більш складна поведінка ботів взагалі б шансів не залишила і проходження закінчилось би так і не почавшись
-
MqM
Member
Ні, це у вас просто склероз)avuremybe: ↑ 22.08.2024 07:24Я так розумію, оригінальну трилогію ти на ютубі проходив?MqM: ↑ 22.08.2024 03:33Механіки нові є порівняно з оригіналом, навіть голод та сон ні на що не натякає. Механіка, як мінімум споживання їжі в процесі геймплею це точно нове, а не зазирати в інвентар аби поїсти.Так вона ж була в модахMqM: ↑ 22.08.2024 03:33Вони мають всі фанатські можи вивчати, а потім позичати ідеї, а потім такі як ви кричатимуть іншу зраду про те, що вкрали механіки і нічого не можуть придумати свого.
І наскільки сказали буде якась механіка паркуру.
-
avuremybe
Member
Я, як раз таки, пам'ятаю, що спрага/голод там від самого ТЧ, нормальний сон допілили в ПП, а клітинки швидкого доступу були від самого релізу.MqM: ↑ 22.08.2024 16:36Ні, це у вас просто склероз)avuremybe: ↑ 22.08.2024 07:24
Я так розумію, оригінальну трилогію ти на ютубі проходив?
Так вона ж була в модах
Відправлено через 6 хвилин 44 секунди:
Ааааа, нарешті я допер.
Ти Євген Григорович і намагаєшся видавати старі механіки за інновації?
-
Inqizitor2022
Member
Почему сразу высер? Обычный Ждалкер как он есть. Бродилка для подпивасников.Alision: ↑ 22.08.2024 01:04схаває висер вЯлікіх GSC
И так схавают же.Alision: ↑ 22.08.2024 01:04Демо своїм же у стімі не дали
Какие механики в сталкере? Ходишь, кидаешь болты, отжимаешь артефакты, покупаешь лучшую снарягу, выполняешь унылые квесты. Симулятор гопника-бандюги-лесника-геолога.Alision: ↑ 22.08.2024 01:04механік взагалі немає
Метро Исход пройди, там всё есть - и красота и сюжет и геймплей шикарный и интересная.Alision: ↑ 22.08.2024 01:04Вони навіть не зробили купу СВОЇХ топових ідей з 2011 року.
А когда были по-другому. Серия Метро развивалась, серия про Ждалкера - даже не деградировала - просто оставалась в начале 2000-х.Alision: ↑ 22.08.2024 01:04Незграби та бездарі. А Григорович молодший загубив гру по серії свого ж брата. Але патріоти зжеруть)
-
MqM
Member
"спрага/голод там від самого ТЧ" Та невже? а ну загугли смерті від голоду (гляну відео) Спрага там взагалі відсутня була як явище. Їжою по суті лікувалися. Ви просто переграли модівavuremybe: ↑ 22.08.2024 18:04Я, як раз таки, пам'ятаю, що спрага/голод там від самого ТЧ, нормальний сон допілили в ПП, а клітинки швидкого доступу були від самого релізу.
Відправлено через 6 хвилин 44 секунди:
Ааааа, нарешті я допер.
Ти Євген Григорович і намагаєшся видавати старі механіки за інновації?