avuremybe: ↑
14.08.2024 09:09
Мене це все засмучує ще й через бекграунд розробника. Оцей тіп в зеленій футболці - ' брат Сергія Григоровича, Євген. Якось він прийшов до нього, попросив права на козаків і сказав шо буде робити нову частину.
Наобіцяв людям розвитку, сучасної гри з новими можливостями і т.д. Хто зна скільки років її мучив, на виході викатив ремастер першої частини, який ще кілька років доводив до робочого стану.
Потім знов прийшов до брата і попросив права на сталкера - сказав буде робити другу частину.
Чимало вже років її мучить (і невідомо скільки ще попереду), і ось тепер викатує пів години геймплею, в якому тупо ремастер попередньої частини.
Це трохи позчаровує, бо розповідали про зовсім інше.
Попри те, що Козаки ІІ мені навіть більше подобались, порівняно з першою частиною, Козаки 3 виявились грою, яка затягнула чи найбільше за останні роки. Вони дали саме те, що було потрібно. І це я навіть кампанії не почав проходити
Загалом, дуже дивно, скільки від форумчан негативу стосовно гри, яка ще навіть не вийшла. І так чи не під кожною новиною про неї. В мене навіть стосовно нетфліксівського Відьмака стільки токсичності не назбирувалось
А це просто ідеальний генератор болю в тому самому місці
Але найсмішніше, це величезні полотна хейту з приплітанням української мови і т.п., які навіть мало хто захоче дочитувати до кінця
Ото мабуть, складно жити там, де стільки української мови навколо, живої мови, яка не обов'язково має відповідати запитам людини, яка юзає класичний російський прийом - вставку "смішних" українських слів у свій прекрасний російський текст. Як на мене, мовлення людини, яка старається опанувати мою рідну мов - приємніша, ніж ось ці ображені тексти