GSC Game World показала геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Delorian
Member
Аватар користувача
Звідки: Киев

Повідомлення

Igoretc: 13.08.2024 07:02
Delorian: 13.08.2024 02:07Люблю когда человек гордо несёт своё знамя
Зі всього цього хейтерського спічу можна зробити висновки про автора, який гордо, але тупо-вперто, несе свій улюблений триколор, хоч це і не допомагає йому позбавитись хворобливої потреби самоствердження через тотольний хейт всього що його оточує. Іншими словами - проблеми з психікою (хоч зараз у багатьох ці проблеми, бо ракети і бомби...)
Як на мою думку, то значно краще навіть скористатись гуглперекладачем ніж корчити з себе принципового уськоротого, який скоріше собі насре в кишеню ніж спробує зробити хоч щось щоб перейти з псячої на українську.
Заметь, я давал оценку невнятному изложению мысли в промо-ролике рассчитанном на широкую аудиторию который явно могли сделать лучше. А то это всё выглядит как плохая обертка для продукта, который должен создавать положительное впечатление...а ты перешел на личности, дав оценку моей психике, упустив как раз защиту грамотного украинского языка которого почти нет и который они позорят, плюс оценил мою любовь к триколору (кстати, какому из?). Ну и в целом мне и даже совет дал, когда я не просил. Если для тебя приемлемо кусать за штанину прохожих - окей, тебе тоже дам оценку, зеркало, ведь я же не буду давать тебе право что-то про меня утверждать, верно? Так вот: представь собачку, которая умственно и физически слабая так как имеет слабые гены, плохую дрессировку так как с виду доходяга и в целом отсутствие породы сводит на нет развитее в ней каких-то навыков требующих вложения ресурсов от хозяев. Да и вообще её рождение - это чисто случайность, когда две дворовые собачки рандомно за неимением лучшей пары решили выполнить свою биологическую функцию. По косвенным признакам собачка это ощущает, взрослея, и деформируясь под гнётом внешних обстоятельств - эта собачка находит себе место в углу, под лавочкой, и гавкает в спину на тех, кто прошел её и не заметил - показывая, что она таки что-то может! на своей, безопасной, территории. А если развернутся прохожие на неё и пойдут, грозно топая - она забьётся под лавочку и будет корчить из себя жертву, скуля, чтобы кто-то её спас. Мне почему-то ты напомнил эту собачку.

Я легко могу балансировать на грани в разных ситуациях. Многие же забитые и слабые считывают это как проявление агрессии ("собираю хэйт", или как ты сказал?) и это ранит их (хотя для тебя проще будет слово "ранит" заменить на "цепляет", т.к. ты не на столько глубоко копаешь). Таким в глаза минуту смотришь - они под себя ходят, я знаю таких, таких много. Они в итоге сбиваются в стадо - так нет персональной ответственности и индивидуальной уязвимости, и коллективно, допустим как в этом случае, накидывают 20-30-50 дизлайков, думая, что это что-то меняет. На самом деле это даёт только выброс гормонов в ваших мозгах, что вы якобы накидали урон боссу/другому игроку и он повержен, да?) Ну явно же механика откуда-то из виртуального мира взята. Как мне может быть некомфортно , или больно, или обидно, или что-то еще от цифры на никому ненужной странице в интернете?) С минусом она или плюсом - эта цифра. Это же насколько надо не иметь индикаторов и ориентиров по жизни чтобы оценивать других и серьезно воспринимать подобную оценку в своем отношении, думая, что это на что-то или на кого-то повлияет. Подсказка: урон в играх влияет на персонажей, но не на игроков с адекватной психикой. Только незрелые люди могут причинять\получать ущерб незрелым людям, от этой ерунды.

Для продолжения диалога:
Я надеюсь что "Сталкер 2", меня, как искушённого ценителя, с графикой на ультрах (у меня хороший компьютер, в 4к играю, да, а вы?) сможет не огорчить, когда я скачаю её с торрента, а не оплачу её, как большинство тех, кто слепо посчитает это патриотизмом для поддержки украинского продукта.
zaqik
Member
Аватар користувача
Звідки: Душниличі

Повідомлення

перейти з псячої на українську

половина коментов на русском - этот вот хейт их авторов тоже касается? и вот интересно стало, а есть такие люди, которым было плевать на фарион при жизни, но после её убийства подхватили обронённое знамя?.. вопрос риторический, если что.


Согласен с коментами, что показанное - по ощущениям - какой-то гость из прошлого.
Enjthesilence
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

NUN4AG: 13.08.2024 10:42 Нарешті майже те відео (якби ще без відволікання на балачки), яке я чекав ще 3 роки назад.
Доречі, один з героїв відео проговорився, що гру розробляють 3 роки (а анонс відбувся ще 6 років назад), тобто подібна демонстрація відбулася б саме 3 роки назад, якби гру почали повноцінно розробляти в 2018 без переносу на UE5 та паузи в розробці.
Побачив +/- те, що і очікував - покращену та актуальну реалізації оригінальної концепції.
Реалізація ганплею виглядає посередньою (хоча по відео на 100% не можна стверджувати, тим більше на відео грали на паді), але я скоріше б здивувався, якби шутерна складова STALKER 2 стала новим еталоном жанру.
Графіка не перехоплює подих, але світ красивий, атмосферний, доволі непогано деталізований та наповнений.
Є питання до якості українського озвучення, побоювання щодо рівня реалізації AI (поки обережно повірю, що вона буде компетентною) та якості реалізації кінцівок (в CS вона була жахливою, а CoP посередньою), але це все перевірю вже особисто.
Сподіваюсь, що вся гра однаково якісно пропрацьована, а не початок та головний сюжет добре, а відкритий світ та додаткові квести ближче до кінця просто "наваливатимуть"...
Про якісну оптимізацію та мінімальну кількість багів на релізі навіть мріяти не смію - це зовсім не в дусі часу і стилі проєктів серії STALKER (SoC та CS точно, за CoP не знаю - пройшов лише рік назад)... :laugh:
мова йшла про активну запис моушнкепчур, а не за розробку гри за 3 роки.
Samilo
Member
Аватар користувача
Звідки: Харьков (Украина)

Повідомлення

Igor_1974
Так це гра, а не симулятор як Арма. Люди хочуть грати в гру, а не симулятор розгрузок.
Enjthesilence
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

Igor_1974: 13.08.2024 10:23
Samilo: 13.08.2024 08:15 Igor_1974
І це добре! Абсолютно не цікаво тринькати ті піксельні карманчики.
Впевнений, для Вас зроблять такий мод
Чого? Розгрузка в NLC була зроблена офігенно (і значно краще ніж окремий мод на магазини в Гамма). Обмежена кількість патронів, обмежена кількість медицини, обмежена кількість гранаток. Що підготовив для виходу, те й маєш в швидкому доступі. І реалістичність була кращою, ніж безмежна кількість патронів з рюкзака. Чесно, не розумію вашого хейту.
це все буде в модах, а робити душний хардкор в сталкері не допоможе продажам.
Геральт
Member
Аватар користувача
Звідки: з Рівії

Повідомлення

Igoretc: 13.08.2024 07:02 Зі всього цього хейтерського спічу можна зробити висновки про автора, який гордо, але тупо-вперто, несе свій улюблений триколор, хоч це і не допомагає йому позбавитись хворобливої потреби самоствердження через тотольний хейт всього що його оточує. Іншими словами - проблеми з психікою (хоч зараз у багатьох ці проблеми, бо ракети і бомби...)
Як на мою думку, то значно краще навіть скористатись гуглперекладачем ніж корчити з себе принципового уськоротого, який скоріше собі насре в кишеню ніж спробує зробити хоч щось щоб перейти з псячої на українську.
Заметь, я давал оценку невнятному изложению мысли в промо-ролике
спойлер
рассчитанном на широкую аудиторию который явно могли сделать лучше. А то это всё выглядит как плохая обертка для продукта, который должен создавать положительное впечатление...а ты перешел на личности, дав оценку моей психике, упустив как раз защиту грамотного украинского языка которого почти нет и который они позорят, плюс оценил мою любовь к триколору (кстати, какому из?). Ну и в целом мне и даже совет дал, когда я не просил. Если для тебя приемлемо кусать за штанину прохожих - окей, тебе тоже дам оценку, зеркало, ведь я же не буду давать тебе право что-то про меня утверждать, верно? Так вот: представь собачку, которая умственно и физически слабая так как имеет слабые гены, плохую дрессировку так как с виду доходяга и в целом отсутствие породы сводит на нет развитее в ней каких-то навыков требующих вложения ресурсов от хозяев. Да и вообще её рождение - это чисто случайность, когда две дворовые собачки рандомно за неимением лучшей пары решили выполнить свою биологическую функцию. По косвенным признакам собачка это ощущает, взрослея, и деформируясь под гнётом внешних обстоятельств - эта собачка находит себе место в углу, под лавочкой, и гавкает в спину на тех, кто прошел её и не заметил - показывая, что она таки что-то может! на своей, безопасной, территории. А если развернутся прохожие на неё и пойдут, грозно топая - она забьётся под лавочку и будет корчить из себя жертву, скуля, чтобы кто-то её спас. Мне почему-то ты напомнил эту собачку.

Я легко могу балансировать на грани в разных ситуациях. Многие же забитые и слабые считывают это как проявление агрессии ("собираю хэйт", или как ты сказал?) и это ранит их (хотя для тебя проще будет слово "ранит" заменить на "цепляет", т.к. ты не на столько глубоко копаешь). Таким в глаза минуту смотришь - они под себя ходят, я знаю таких, таких много. Они в итоге сбиваются в стадо - так нет персональной ответственности и индивидуальной уязвимости, и коллективно, допустим как в этом случае, накидывают 20-30-50 дизлайков, думая, что это что-то меняет. На самом деле это даёт только выброс гормонов в ваших мозгах, что вы якобы накидали урон боссу/другому игроку и он повержен, да?) Ну явно же механика откуда-то из виртуального мира взята. Как мне может быть некомфортно , или больно, или обидно, или что-то еще от цифры на никому ненужной странице в интернете?) С минусом она или плюсом - эта цифра. Это же насколько надо не иметь индикаторов и ориентиров по жизни чтобы оценивать других и серьезно воспринимать подобную оценку в своем отношении, думая, что это на что-то или на кого-то повлияет. Подсказка: урон в играх влияет на персонажей, но не на игроков с адекватной психикой. Только незрелые люди могут причинять\получать ущерб незрелым людям, от этой ерунды.

Для продолжения диалога:
Я надеюсь что "Сталкер 2", меня, как искушённого ценителя, с графикой на ультрах (у меня хороший компьютер, в 4к играю, да, а вы?) сможет не огорчить, когда я скачаю её с торрента, а не оплачу её, как большинство тех, кто слепо посчитает это патриотизмом для поддержки украинского продукта.
Ото когось торкнуло
Igoretc, так виглядає, влучив чітко )
А там комплексів, а комплексів... B-)
Inqizitor2022
Member
Звідки: Харьков

Повідомлення

Delorian: 13.08.2024 14:18 Я надеюсь что "Сталкер 2", меня, как искушённого ценителя, с графикой на ультрах (у меня хороший компьютер, в 4к играю, да, а вы?) сможет не огорчить, когда я скачаю её с торрента, а не оплачу её, как большинство тех, кто слепо посчитает это патриотизмом для поддержки украинского продукта.
Из профиля:
1080ti 1800\11800Mhz
B450 Gaming PLUS
R5 3600 4.450Mhz
:laugh:
В 4к, ага. Анрил 5 игру, ага. :lol:

Отправлено спустя 3 минуты 21 секунду:
Igor_1974: 13.08.2024 10:23Обмежена кількість патронів, обмежена кількість медицини, обмежена кількість гранаток. Що підготовив для виходу, те й маєш в швидкому доступі. І реалістичність була кращою, ніж безмежна кількість патронів з рюкзака. Чесно, не розумію вашого хейту.
Сегодня какой-то хороший день чтобы поржать. Даже в показанном виде Ждалкер выглядит убого с крошечным инвертарём и хардкором везде без юзер-френдли вещей. А если так сделать, как ты написал - его купят ты и ещё полтора фаната. Должен быть комфортный и продуманный массовый продукт.
Igoretc
Member
Аватар користувача
Звідки: Львів

Повідомлення

Delorian: 13.08.2024 14:18представь собачку, которая умственно и физически слабая
Я не зміг дочитати до кінця твій брєд.
Це ти написав щоб пояснити чому не можеш вивчити мову і користуватись нею в українському пабліку?
Delorian
Member
Аватар користувача
Звідки: Киев

Повідомлення

Геральт
куда он попал? я просто не заметил, видимо ты с ним на одном уровне и лучше понял - укажи мне.
Igoretc
Ничего, не все могут читать содержательные тексты. Как ты понял, что я не могу выучить украинский и пользоваться им? Доказывать, что я - не верблюд, я не буду, не хочу. Типа, предположи, я у тебя захотел БЫ поинтересоваться: "Когда ты стал геем, твоя мама что на это сказала?" - согласись, бессмысленно спрашивать это в обсуждении презентации игры, как минимум потому, что твои предпочтения никого НЕ интересует.
Inqizitor2022
ты ошибся, актуальный конфиг на аватарке. Я просто DLSS 5.0 юзаю.
maxafon
Member

Повідомлення

зрівняйте презентацію KCD 2 і оце вот чудо :rotate: ганьба
avuremybe
Member
Аватар користувача

Повідомлення

Подивився я декілька разів той діп дайв. Ентузіазму поубавилось, як то кажуть.
Виглядає як дешевенький ремейк першої частини.

У грі все ще немає абсолютно нічого нового - всі механіки і можливості з першої частини.

Графон від ролика до ролика по-троху танув, а тепер від нього взагалі нічого не лишилось.
Деталізації боліт з перших відео нема й близько, зате є сила силенна низькополігональної високої трави, якою намагаються загородити той факт, що від класичних боліт лишилось п'ять ключових місць, між якими відстань 30-40 метрів.
З огляду на це, маю побоювання, що їх відкритий світ буде по площі менший, ніж сумарна площа локацій оригіналу.
За те, що в цілому все мильне - сподіваюсь це був запис з консолі, але вже маю сумніви і в цьому.

Більшість анімацій прямо з 2007, але додали і парочку нових. Щоправда рівень їх виконання теж ніби з 2007 - можливо це допрацьовані версії тих, що були вирізані.
Спецефекти - те ж саме. Аномалія "жарка" на хуторі особливо показова, в цьому плані. Весь графон від UE5 саме в ній і згорів, якшо я правильно поняв.

Сумарний спіч всих тих людей, які були представлені як розробники, справив враження, що вони взагалі перший раз відеогру побачили. Таке ніби коментує моя бабуся, яка ледве з кнопочним телефоном справляється. Ще й набрали для коментування персонажів, з яких мову тільки Євген знає. Це сюр якийсь.

А більше всього вражають пацієнти в коментарях, які не дивлячись відео одразу біжуть нахвалювати "своє українське", а всих хто не нахвалює називають москалями :lol:
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

avuremybe: 13.08.2024 19:04 Подивився я декілька разів той діп дайв. Ентузіазму поубавилось, як то кажуть.
Виглядає як дешевенький ремейк першої частини.

У грі все ще немає абсолютно нічого нового - всі механіки і можливості з першої частини.
Я вибачаюсь, де ви взагалі гру бачили, щоб зробити висновок що там є, а чого немає?
Виглядає як дешевенький накид з претензією на авторитетну думку™ :dontknow:
avuremybe
Member
Аватар користувача

Повідомлення

GreenMile: 13.08.2024 19:14
avuremybe: 13.08.2024 19:04 Подивився я декілька разів той діп дайв. Ентузіазму поубавилось, як то кажуть.
Виглядає як дешевенький ремейк першої частини.

У грі все ще немає абсолютно нічого нового - всі механіки і можливості з першої частини.
Я вибачаюсь, де ви взагалі гру бачили, щоб зробити висновок що там є, а чого немає?
Виглядає як дешевенький накид з претензією на авторитетну думку™ :dontknow:
На ютубі. Ти не бачив? я в сусідній темі посилання давав, обов'язково глянь.
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

avuremybe: 13.08.2024 19:17
GreenMile: 13.08.2024 19:14 Я вибачаюсь, де ви взагалі гру бачили, щоб зробити висновок що там є, а чого немає?
Виглядає як дешевенький накид з претензією на авторитетну думку™ :dontknow:
На ютубі. Ти не бачив? я в сусідній темі посилання давав, обов'язково глянь.
Я ще раз повторю питання, де ви бачили гру, для того, щоб зробити висновок що в ній є, а чого немає? 1,5 хвилини геймплею в стартовій локації?
avuremybe
Member
Аватар користувача

Повідомлення

GreenMile: 13.08.2024 19:27
avuremybe: 13.08.2024 19:17
На ютубі. Ти не бачив? я в сусідній темі посилання давав, обов'язково глянь.
Я ще раз повторю питання, де ви бачили гру, для того, щоб зробити висновок що в ній є, а чого немає? 1,5 хвилини геймплею в стартовій локації?
Заради тебе я теж ще раз повторю - на ютубі бачив.
Я доречі витримав більше ніж 1,5 хвилини. Ще й передивлявся чотири рази.
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

avuremybe: 13.08.2024 20:01
GreenMile: 13.08.2024 19:27 Я ще раз повторю питання, де ви бачили гру, для того, щоб зробити висновок що в ній є, а чого немає? 1,5 хвилини геймплею в стартовій локації?
Заради тебе я теж ще раз повторю - на ютубі бачив.
Я доречі витримав більше ніж 1,5 хвилини. Ще й передивлявся чотири рази.
У вас, мабуть, якийсь свій ютюб, бо окрім презентації на півгодини, з яких геймплей уривками показують оті півтори хвилини сумарно, там більше нічого нема. Питання, як по цьому можна зробити висновок, що в грі нічого нема, коли самої гри ще ніхто не бачив - залишається відкритим.
Enjthesilence
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

GreenMile: 13.08.2024 20:20
avuremybe: 13.08.2024 20:01
Заради тебе я теж ще раз повторю - на ютубі бачив.
Я доречі витримав більше ніж 1,5 хвилини. Ще й передивлявся чотири рази.
У вас, мабуть, якийсь свій ютюб, бо окрім презентації на півгодини, з яких геймплей уривками показують оті півтори хвилини сумарно, там більше нічого нема. Питання, як по цьому можна зробити висновок, що в грі нічого нема, коли самої гри ще ніхто не бачив - залишається відкритим.
та більше цікавить, яких там нових механік він очікував від аркадного шутера в опенворлді. алхімії? чи покеру?
avuremybe
Member
Аватар користувача

Повідомлення

GreenMile: 13.08.2024 20:20
avuremybe: 13.08.2024 20:01
Заради тебе я теж ще раз повторю - на ютубі бачив.
Я доречі витримав більше ніж 1,5 хвилини. Ще й передивлявся чотири рази.
У вас, мабуть, якийсь свій ютюб, бо окрім презентації на півгодини, з яких геймплей уривками показують оті півтори хвилини сумарно, там більше нічого нема. Питання, як по цьому можна зробити висновок, що в грі нічого нема, коли самої гри ще ніхто не бачив - залишається відкритим.
Є ще варіант, що хтось фанатично відторгає реальність, але скоріш за все у мене свій ютуб, так :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Enjthesilence: 13.08.2024 21:44
GreenMile: 13.08.2024 20:20 У вас, мабуть, якийсь свій ютюб, бо окрім презентації на півгодини, з яких геймплей уривками показують оті півтори хвилини сумарно, там більше нічого нема. Питання, як по цьому можна зробити висновок, що в грі нічого нема, коли самої гри ще ніхто не бачив - залишається відкритим.
та більше цікавить, яких там нових механік він очікував від аркадного шутера в опенворлді. алхімії? чи покеру?
Та навіть мінімальний розвиток старих побачити - вже було б дуже добре.
Багато ігор можеш назвати, які у сиквелі не мали нових механік відносно оригіналу? Бо я от жодної не назву.
Prescott
Member
Аватар користувача
Звідки: Dnipro

Повідомлення

zaqik: 13.08.2024 15:20Согласен с коментами, что показанное - по ощущениям - какой-то гость из прошлого.
Не покидало чувство дежавю что я вижу метро экзодус и фар край в одной обёртке. Визуально это точно не некст ген, игре стоило выйти пару-тройку лет назад.
avuremybe: 13.08.2024 19:04Подивився я декілька разів той діп дайв. Ентузіазму поубавилось, як то кажуть.
Аналогично, как-то очень простенько и никакой прям атмосферы я не почуствовал, какие-то болота, поля полей с плоскими кустами. :-/

Из плюсов, раз игра идёт на боксе в 60 фпсов - возможно пахнет оптимизацией.
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

avuremybe: 13.08.2024 21:48
GreenMile: 13.08.2024 20:20 У вас, мабуть, якийсь свій ютюб, бо окрім презентації на півгодини, з яких геймплей уривками показують оті півтори хвилини сумарно, там більше нічого нема. Питання, як по цьому можна зробити висновок, що в грі нічого нема, коли самої гри ще ніхто не бачив - залишається відкритим.
Є ще варіант, що хтось фанатично відторгає реальність, але скоріш за все у мене свій ютуб, так :laugh:
Є варіант, що хтось прагматик і чекає виходу гри для оцінки, а не вангує по двом з половиною сценам ;)

Відправлено через 8 хвилин 23 секунди:
avuremybe: 13.08.2024 21:48 Багато ігор можеш назвати, які у сиквелі не мали нових механік відносно оригіналу? Бо я от жодної не назву.
Тю, тут навіть далеко ходити не потрібно - всі три Метро по суті відрізнються тільки сюжетом і зброєю, що не заважає їм бути ганою франшизою :dontknow:
Відповісти