Останні статті і огляди
Новини
Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
-
Usagi
Member
Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
Жесть. Найбільше мені не зрозуміла покупка оцього коли в тебе вже є середній пк
-
yariksom
Member
Переважно консолі для дітей та дорослих купують закордоном, а працюють вони на ПК потужністю з печатну машинку.Usagi: ↑ 08.08.2024 12:19 Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
-
Usagi
Member
Так це ж нормальний кейс) і в вестернів часто нема пк або мак. Там зрозуміло. Тому написав уточненняyariksom: ↑ 08.08.2024 12:23 Переважно консолі для дітей та дорослих купують закордоном, а працюють вони на ПК потужністю з печатну машинку.
Коли маєш середній пк.
А я таких знаю багато
-
Telcontar
Member
Usagi
Коли хочеш спокійно пограти з дивану на великому екрані(не тягаючи комп чи кілометрові HDMI), коли у домі живе не одна людина, що хоче інколи пограти, та й кооперативних ігор зі спліт-скріном на консолі більше
Коли хочеш спокійно пограти з дивану на великому екрані(не тягаючи комп чи кілометрові HDMI), коли у домі живе не одна людина, що хоче інколи пограти, та й кооперативних ігор зі спліт-скріном на консолі більше
-
Usagi
Member
-Не бачу проблеми в хдмі.Telcontar: ↑ 08.08.2024 12:27 Usagi
-Коли не одна людина - єдиний варіант(при умові що інша людина в цей час працює на пк)
-Коопів точно не більше. Купа інді проектів існує.
А уяви витратити ці 20000 на умовний ВР шолом якщо вже так хочеться купити іграшку. Пройдете всі проекти через пару місяців продасте шолом. До того ж ігри не такі дорогі як на плойку
-
nochnik89
Member
Вы забыли про майнинг и оверпрайс железо в 2020-2021м годах ? Тогда сонька и бокс смотрелись очень даже неплохо как игровые устройстваUsagi: ↑ 08.08.2024 12:19Жесть. Найбільше мені не зрозуміла покупка оцього коли в тебе вже є середній пк
-
Kyro
Member
Ну в 23 роки багато чого не зрозуміло. А в 40+ колупання в компі комусь вже не приносить радощів. Консоль зручніша це факт. Грати з родиною на консолі теж зручніше і це також факт. Там немає чітерів ще один факт. Немає драйверів, оновлення віндовс.Usagi: ↑ 08.08.2024 12:19 Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
Праюють люди на ноутбуці який до речі ще й службовий може бути. Стаціонарний комп це рідкість в наші часи.
-
Nutbar
Member
Частково погоджусь. Я свою вже декілька місяців не вмикав. Причому комп під'єднаний до ТВ і в деякі ігри граю саме на ньому. Графіка та частота кадрів на плойці ну дуже погана, це покоління не тягне 4к, нормального апскейлеру нема, все шакальне і повільне. Ексклюзиви чи не всі вже не ексклюзивні. Єдине для чого потрібна пс5 це спліт скрін (на ПК майже нічого нормального з ним нема), особливо гонки. І коли хтось з дитиною в гості приходе на погратися, на ПК все ж забагато всього, щоб отак просто давати повний доступ.Usagi: ↑ 08.08.2024 12:19 Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
А от якщо пк нема, то це (була - зараз вже можна і кращий пк за ті ж кошти зібрати) дуже прикольна недорога платформа для ігор.
-
Kirakishou
Member
Інколи сонька купується заради ексклюзивів. Навіть якщо ти переважно граєш на ПК. Принаймні так було раніше, коли на ній було більше ексклюзивів і не було цензури. Якась одна гра типу Persona 5 могла продати тобі консоль. На реддіті читав, що деякі люди в цьому році купували соньку заради Stellar Blade.
-
waryag
Member
Позалипати годинку -другу після роботи з мінімальними рухами.Usagi: ↑ 08.08.2024 12:19Жесть. Найбільше мені не зрозуміла покупка оцього коли в тебе вже є середній пк
Крім того, величезній кількості людей пк просто не потрібен.
-
Kyro
Member
Це на намальовані сідниці подивитися за 500$?Kirakishou: ↑ 08.08.2024 13:27 Інколи сонька купується заради ексклюзивів. Навіть якщо ти переважно граєш на ПК. Принаймні так було раніше, коли на ній було більше ексклюзивів і не було цензури. Якась одна гра типу Persona 5 могла продати тобі консоль. На реддіті читав, що деякі люди в цьому році купували соньку заради Stellar Blade.
Not bad.
-
Reinmar
Member
Спірні питання) Мені навпаки було складно, що для гри на косолі треба її вмикати,мати окремий ТВ/монітор,або перемикати з пк) Мені так зручно: попрацював на пк - пк не вимикаю і граю відразу і не треба нічого переналаштовувати. Короче різні випадки. П.с. звістно для дітей це зручніше стаціонарниікаKyro: ↑ 08.08.2024 13:09Ну в 23 роки багато чого не зрозуміло. А в 40+ колупання в компі комусь вже не приносить радощів. Консоль зручніша це факт. Грати з родиною на консолі теж зручніше і це також факт. Там немає чітерів ще один факт. Немає драйверів, оновлення віндовс.Usagi: ↑ 08.08.2024 12:19 Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
Праюють люди на ноутбуці який до речі ще й службовий може бути. Стаціонарний комп це рідкість в наші часи.
-
DEVES
Member
Полностью подерживаю.Kyro: ↑ 08.08.2024 13:09Ну в 23 роки багато чого не зрозуміло. А в 40+ колупання в компі комусь вже не приносить радощів. Консоль зручніша це факт. Грати з родиною на консолі теж зручніше і це також факт. Там немає чітерів ще один факт. Немає драйверів, оновлення віндовс.Usagi: ↑ 08.08.2024 12:19 Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
Последние пару лет отдаю предпочтение проектор+бокс. К развлечениям на ПК интерес интерес практически полностью угас. Чаще пользуюсь макбуком, чем стационарным компьютером.
-
Kirakishou
Member
Ще люди купували по декілька копій цієї гри щоб підтримати розробників. Я і сам люблю намальовані сідниці. Правда купувати соньку не збираюся, але коли гра вийде на комп’ютері, то обов’язково пограю.
-
maksim2020
Member
Я в 2021 купив її заради Bloodborne.Kirakishou: ↑ 08.08.2024 13:27 Інколи сонька купується заради ексклюзивів. Навіть якщо ти переважно граєш на ПК. Принаймні так було раніше, коли на ній було більше ексклюзивів і не було цензури. Якась одна гра типу Persona 5 могла продати тобі консоль. На реддіті читав, що деякі люди в цьому році купували соньку заради Stellar Blade.
-
bes
Member
Так купи и разберисьUsagi: ↑ 08.08.2024 12:19 Пропоную обговорити Тираж консолі PlayStation 5 перевищив 61,7 млн пристроїв
-
Telcontar
Member
Usagi: ↑ 08.08.2024 12:32 -Не бачу проблеми в хдмі.
-Коли не одна людина - єдиний варіант(при умові що інша людина в цей час працює на пк)
-Коопів точно не більше. Купа інді проектів існує.
А уяви витратити ці 20000 на умовний ВР шолом якщо вже так хочеться купити іграшку. Пройдете всі проекти через пару місяців продасте шолом. До того ж ігри не такі дорогі як на плойку
- Те, що ви не бачите проблеми у висячих кабелях по хаті - це добре, але для вас.
- Коопів значно більше, і грати в них значно зручніше. Маю обидві платформи, кажу з досвіду.
А більшість ігор та ексклюзивів я грав по підписці PS+, яку для українців Sony безкоштовно продовжує з початку повномасштабки.
-
Voozy
Member
-
Telcontar
Member
Точно, на PS5 же тільки Spiderman2 є в ексклюзивах. GoW: Ragnarok, TLOU:2, Stellar Blade і т.д. можна давно пограти на ПК, все вірно? І майбутні GTA6, DS:2 та Astro Bot також будуть виходити одразу на ПК, і не треба буде очікувати n роківVoozy: ↑ 08.08.2024 17:39 Ничего себе! у спайдермена много фанатов
Вже мовчу за людей, які беруть консолі за зручність і грають з задоволенням у мультиплатформу.
Консоле-ПК-шні срачі вічні, фанбої і тролі не закінчаться ніколи...
-
st0k
Member
Я брав для бладборну й демонсолсу. Те, що я отримав, повністю того вартувало)