Чому ви вирішили шо інтел злився, що кудись дівається гравець ринку і акціонери хочуть закрити компанію в яку вклались?
А ще на бабок під падіками женете
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Що буде з акціями якщо Interactive Brokers накриються мідним тазом? Питання без підтексту, я не шарю і реально цікаво.fantomrulezz: ↑ 08.08.2024 11:21Для українців оптимальний брокер для інвестування в акції іноземних компаній - це Interactive Brokers.
У людини було питання, що робити, якщо інтел випустить процесор за 100500 гривень, я їй відповів - купіть AMD.Buldozer.: ↑ 08.08.2024 10:56правильно. купят райзен. интел крашнеться. угадайте что будет через 3 года с АМД? Будут кричать-пачиму так дорого? амд совесть есть? вы компания для людей же,а не про прибыль и вот это все!!! вы что ради прибыли это затевали??? ) хочу 100 ядре за 199у.е.!!!! пачииимуууу??))))Alligator: ↑ 08.08.2024 10:34 Це від -15,00 USD за акцію синіх (-44,13%) за останній місяць. Intel не монополіст, він може хоч 10 000 USD за i9 поставити - всі куплять процесори червоних![]()
Interactive Brokers - серйозна контора.Scoffer: ↑ 08.08.2024 11:53 Що буде з акціями якщо Interactive Brokers накриються мідним тазом?
Брокерські вклади застраховані, це контролюється комісією з цінних бумаг, аналогічно тому як у нас є фонд гарантування вкладів для депозитів.Scoffer: ↑ 08.08.2024 11:53Що буде з акціями якщо Interactive Brokers накриються мідним тазом? Питання без підтексту, я не шарю і реально цікаво.
How naivelyaaleksandrenko: ↑ 08.08.2024 10:39 Досить прикро що всі накинулись на компанію під шумок щоб відщипнути кусок пирога. Як не було б, але буде дуже погано якщо з ринку піде такий великий гравець.
Але більшість її активів скоріше за все будуть неліквідні, плюс ще є приоритетність відшкодування. Може так статися що я , зі своїм мегастабільним пакетом акцій, нічого не отримаю з відшкодування, тому що буду в черзі крайнім.fantomrulezz: ↑ 08.08.2024 12:12 то всі зобов'язання перейдуть до іншого брокера.
Неправильно, ви плутаєте поняття "брокер" з поняттям "банк".zmax: ↑ 08.08.2024 12:20Але більшість її активів скоріше за все будуть неліквідні, плюс ще є приоритетність відшкодування. Може так статися що я , зі своїм мегастабільним пакетом акцій, нічого не отримаю з відшкодування, тому що буду в черзі крайнім.
А де і у якому вигляді зберігаються акції, як отримати до них доступ за допомогою іншого брокера?fantomrulezz: ↑ 08.08.2024 12:38 боятися треба банкротства того, хто акції випустив, які ви купили (а для цього треба думати, що купувати).
Я би купив, але інструментів нема прямих, монобанк обіцяв і на тому все закінчилосьillyha: ↑ 08.08.2024 11:50 Грядёт пора покупать акции Интел
В електронному реєстрі SEC .XAMCTBO: ↑ 08.08.2024 12:48А де і у якому вигляді зберігаються акції, як отримати до них доступ за допомогою іншого брокера?
я думаю стоит еще подождать так как выход новых процев без гипертрейдинга закопает их еще большеMegaclite: ↑ 08.08.2024 13:01Я би купив, але інструментів нема прямих, монобанк обіцяв і на тому все закінчилосьillyha: ↑ 08.08.2024 11:50 Грядёт пора покупать акции Интел