Останні статті і огляди
Новини
Американський суд звинуватив Google у монополізації сфери пошукових систем
-
AccessDenied
Member
Предлагаю обсудить Американський суд звинуватив Google у монополізації сфери пошукових систем
Когда там Microsoft очередной раз будут кошмарить за их навязывание Edge?
-
yariksom
Member
А Google такий: Та ви наговорюєте, ми тут ніяким боком
-
Donate
Member
Там много за что их навязывать надо Хотя если у тебя европейская версия ОС то едж удаляется без проблемAccessDenied: ↑ 06.08.2024 13:25 Предлагаю обсудить Американський суд звинуватив Google у монополізації сфери пошукових систем
-
AccessDenied
Member
Donate
Я его не трогаю, просто блокирую выход в инет (только белый список ПО имеет доступ).
Но, иногда первый запуск просто кошмарит при работе с клиентами, приходится убивать через диспетчер задач.
К Google у меня тоже есть вопросы по поводу вот этой срани, которая просто так не убирается и перекрывает всё собой, нужно именно целиться в кнопку. Но, учитывая мои письма в Google по поводу поддержки BGR мониторов лет 10 назад, могу сделать вывод, что это бесполезно.
Я его не трогаю, просто блокирую выход в инет (только белый список ПО имеет доступ).
Но, иногда первый запуск просто кошмарит при работе с клиентами, приходится убивать через диспетчер задач.
К Google у меня тоже есть вопросы по поводу вот этой срани, которая просто так не убирается и перекрывает всё собой, нужно именно целиться в кнопку. Но, учитывая мои письма в Google по поводу поддержки BGR мониторов лет 10 назад, могу сделать вывод, что это бесполезно.
-
Sanьka
Member
Може тому що це класна пошукова система?
-
zmax
Member
Можливо є інші класні, навіть ще кращі, але ти за це ніколи не дізнаєшься, бо монополія.Sanьka: ↑ 06.08.2024 14:06Може тому що це класна пошукова система?
Всі ці монополії та картелі вже давно роблять що хотять. Навіть тут на сайті полно новин про картельні сговори, як наприклад самсунг, яка обмежувала випуск чипів пам'яті, з метою зробити штучний попит і підняти ціну. Той же самий ОПЕК за своєю суттю є картельний сговір, - ми обмежимо видобування, щоб підняти ціну.
-
KimRomik
Member
можна через adb відключити цей intentAccessDenied: ↑ 06.08.2024 13:49К Google у меня тоже есть вопросы по поводу вот этой срани, которая просто так не убирается и перекрывает всё собой, нужно именно целиться в кнопку.
-
daesz
Member
Брехня, startpage / brave >>>>>
Бо не крадуть персольні дані (хоча в амеканських судах сидять старі пердуни які до компа не знають з якої сторони підійти, тож чому дивуватись).
Бо не крадуть персольні дані (хоча в амеканських судах сидять старі пердуни які до компа не знають з якої сторони підійти, тож чому дивуватись).
-
KimRomik
Member
ага, настільки класна, що 10 років тому при пошуці тех.характеристик процесора тобі гугл на першій сторінці давав сайти типу ark.intel.comSanьka: ↑ 06.08.2024 14:06 Може тому що це класна пошукова система?
зараз там одна реклама та посилання на магазини типу rozetka, comfy т.д.
-
daesz
Member
Чим? Тим що трекають ваші запити та персольні дані?Sanьka: ↑ 06.08.2024 14:06 Може тому що це класна пошукова система?
-
dead_rat
Member
Яка монополія? Тих пошукових систем як бруду, відкриваю хром і воно мені по дефолту пропонує з десяток.zmax: ↑ 06.08.2024 14:20Можливо є інші класні, навіть ще кращі, але ти за це ніколи не дізнаєшься, бо монополія.Sanьka: ↑ 06.08.2024 14:06Може тому що це класна пошукова система?
21 Search Engines Other Than Google (Best Alternatives in 2024)
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Не знаю, що в тебе за ісорія пошуків, але мені офф сайт зі спеками видає першою строчкоюKimRomik: ↑ 06.08.2024 14:24ага, настільки класна, що 10 років тому при пошуці тех.характеристик процесора тобі гугл на першій сторінці давав сайти типу ark.intel.comSanьka: ↑ 06.08.2024 14:06 Може тому що це класна пошукова система?
зараз там одна реклама та посилання на магазини типу rozetka, comfy т.д.
-
zmax
Member
Володію телефоном на 13 андроїд, а може вже й 14, не суть. Раніше я завжди видаляв віджет гуглопошуку з основного екрану, але в нових версіях андроїду це вже неможливо зробити, про замінити я вже й не згадую. І ніхто в мене не питав. Гугл гарна компанія, і мені подобається їх пошукова система, вони намагаються не бути злом (для тих хто розуміє) але часом їх сильно заносить.dead_rat: ↑ 06.08.2024 14:33Яка монополія?
-
Sanьka
Member
Ну так може не користуйся ОС від Гугл, і не буде пошуковика від Гугл?zmax: ↑ 06.08.2024 14:38Володію телефоном на 13 андроїд, а може вже й 14, не суть. Раніше я завжди видаляв віджет гуглопошуку з основного екрану, але в нових версіях андроїду це вже неможливо зробити, про замінити я вже й не згадую. І ніхто в мене не питав. Гугл гарна компанія, і мені подобається їх пошукова система, вони намагаються не бути злом (для тих хто розуміє) але часом їх сильно заносить.dead_rat: ↑ 06.08.2024 14:33Яка монополія?
Особисто я ще й телефон від Гугл купив, і не шкодую
-
Azerty
Member
спробуй бінгSanьka: ↑ 06.08.2024 14:06 Може тому що це класна пошукова система?
-
stakanctl
Member
Давай я тобі зараз в обовʼязковому порядку поставлю за дефолтом все те, що я особисто вважаю класним? ОС, браузер, роутер, машину.Sanьka: ↑ 06.08.2024 14:06 Може тому що це класна пошукова система?
Відправлено через 4 хвилини 51 секунду:
Дядя, при первинному налаштуванні телефону (i.e. перше увімкнення) тебе не питають яким пошуком та браузером ти хочеш користуватись. Ба більше, ти на більшості андроід дістро не видалиш просто так хром. А апеляція до того, що тобі хром дозволяє шукати інші пошукові системи, то вже якось занадто товсто. Або товсто, або ...dead_rat: ↑ 06.08.2024 14:33 Яка монополія? Тих пошукових систем як бруду, відкриваю хром і воно мені по дефолту пропонує з десяток.
-
Sanьka
Member
Для початку випусти свою власну ОС. І тоді зможеш там ставити за дефолтом ВСЕ, що вважаєш за потрібне. Це буде складовою твоєї власної ОС. А далі вже подобається - користуйся, не подобається обирай іншу, там іОС наприклад.stakanctl: ↑ 06.08.2024 15:11 Давай я тобі зараз в обовʼязковому порядку поставлю за дефолтом все те, що я особисто вважаю класним? ОС, браузер, роутер, машину.
-
stakanctl
Member
"Ти сам спочатку створи, а потім ротяку відкривай", зроз. На щастя, антимонопольні закони не діють за твоєю логікою.Sanьka: ↑ 06.08.2024 15:19 Для початку випусти свою власну ОС. І тоді зможеш там ставити за дефолтом ВСЕ, що вважаєш за потрібне. Це буде складовою твоєї власної ОС. А далі вже подобається - користуйся, не подобається обирай іншу, там іОС наприклад.
-
DuckRider
Member
Едж не на столько опасный. Там где-то новость мелькала, что хром на манифест в3 переходит и уничтожит нормальную работу блокировщиков рекламы. А на движке хрома и другие браузеры пашат. Так же на хроме работает дискорд, стим, многие другие лаунчеры и по одной прихоти гугла можно отрезать любую винду. Они слишком глубоко прониклиAccessDenied: ↑ 06.08.2024 13:25 Предлагаю обсудить Американський суд звинуватив Google у монополізації сфери пошукових систем
-
Donate
Member
Тут саме проблема в тому що йде навязування. У гугла наприклад відключается практично все без лишніх заморочок. Не хочеш гугл стор йдеш відключаеш сервіси і сам магазин і не користуешся... А ось у відключання компонентів у вінді це ціла проблемаSanьka: ↑ 06.08.2024 15:19Для початку випусти свою власну ОС. І тоді зможеш там ставити за дефолтом ВСЕ, що вважаєш за потрібне. Це буде складовою твоєї власної ОС. А далі вже подобається - користуйся, не подобається обирай іншу, там іОС наприклад.stakanctl: ↑ 06.08.2024 15:11 Давай я тобі зараз в обовʼязковому порядку поставлю за дефолтом все те, що я особисто вважаю класним? ОС, браузер, роутер, машину.
-
zmax
Member
Тогда, по твоей логике, какого черта прессовали МС? Сделали свою систему, запилили свой обязательный браузер и свой обязательный поисковик? SanьkaSanьka: ↑ 06.08.2024 14:48Ну так може не користуйся ОС від Гугл, і не буде пошуковика від Гугл?
Ты для старожила форума задаешь на удивление тупые вопросы