Останні статті і огляди
Новини
ASUS готує ігровий планшет ROG Flow Z13 на платформі AMD Strix Halo
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить ASUS готує ігровий планшет ROG Flow Z13 на платформі AMD Strix Halo
З таким пакетом споживання планшет виглядає нелогічно, Strix Halo для умовної PS5 Pro більш би підійшов.
З таким пакетом споживання планшет виглядає нелогічно, Strix Halo для умовної PS5 Pro більш би підійшов.
-
starinfo
Member
в деку наче 15 ват, тут 110
був якийсь прорив в аккумуляторах який я не помітив?
чи він з зарядною станцією в комплекті йде?
був якийсь прорив в аккумуляторах який я не помітив?
чи він з зарядною станцією в комплекті йде?
-
Gleb1986
Member
судя из потребления как минимум Екофлоу....
-
Scoffer
Member
По факту це просто 13-дюймовий супергарячий і ймовірно супергучний в плані СО моноблок.
-
yurius_r
Member
110w в планшеті? Може просто взяти 4-6 ядер zen5 та дискретку і трохи по tdp задушити?
-
Gleb1986
Member
ROG Flow with EcoFlow )))))))))
-
phobosse
Member
Планшет с автономностью пол часа в играх - это сильно )
-
Scoffer
Member
phobosse
Це ти сильно оптимістично. Я думаю хвилин 15 максимум
Це ти сильно оптимістично. Я думаю хвилин 15 максимум
-
Yalg
Member
Камень 307 мм² плюс ещё два по 66,3 мм²
Моноблок/ноут будет топчик, правда и цена скорее всего от $1499.
Но и планшет меньше стоить и не будет.
Ещё в премиумные авто годно пойдёт.
Псевдоконсоль? На раз!
Steam Machine? Влёт!
Обычному пользователю проще и дешевле собрать AM4+RX6600, но даже так это будет Out Of Stock Edition просто потому что из конкурентов только маки.
Моноблок/ноут будет топчик, правда и цена скорее всего от $1499.
Но и планшет меньше стоить и не будет.
Ещё в премиумные авто годно пойдёт.
Псевдоконсоль? На раз!
Steam Machine? Влёт!
Обычному пользователю проще и дешевле собрать AM4+RX6600, но даже так это будет Out Of Stock Edition просто потому что из конкурентов только маки.
-
AFU_power
Member
Так ніхто не заважав гратись з тдп, чи ви думаєте користувачі Ayaneo Kyn постійно печуть свій 8840u на всі 54вт, які вона дозволяє?
-
ackstarvinta
Member
Це ж Rog Flow Z13. В нас був подібний. Вони йдуть на рідкому металі і досягають температури 80 градусів прямо в біосі, навіть не заходячи в вінду
-
Alligator
Member
Ayaneo Kyn це портативна ігрова консоль, а всі ROG Flow Z13 сама ASUS позиціонує як ноутбук зі з'ємною клавіатурою, чому в 2025 воно стане "планшетом" не ясно, туди Intel Core i9-12900H з RTX 3050 зараз піхають, та й у самій новині написано, що готують версію Strix Halo з "120-ватним рівнем TDP"AFU_power: ↑ 01.08.2024 21:15 Так ніхто не заважав гратись з тдп, чи ви думаєте користувачі Ayaneo Kyn постійно печуть свій 8840u на всі 54вт, які вона дозволяє?
-
7mindfields
Member
13 у назві це діагональ ци iq того, хто придумав планшет зі споживанням 120вт?
-
Alligator
Member
Це траснгендер, ноутбук який позиціонує себе планшетом. Прям як олімпіада 20247mindfields: ↑ 01.08.2024 23:11 13 у назві це діагональ ци iq того, хто придумав планшет зі споживанням 120вт?
-
1nsane
Member
Выливающийся с поверхности чипа ЖМ прилагается?