Это с каким "пердыдущим"? гддр6 с х или без х? И что об этом всём думают свидетели прогнозов возросшей ТВР у будущих видимокарточек?підвищила енергоефективність на 50% порівняно з попереднім поколінням
Останні статті і огляди
Новини
SK hynix готується до старту виробництва графічної пам'яті GDDR7
-
zaqik
Member
Пропоную обговорити SK hynix готується до старту виробництва графічної пам'яті GDDR7
-
kalakawa
Member
не думаю що dlss 5060 на 64-бітній та dlss 5080 на 128-бітній шині сильно грітимуться та жертимутьzaqik: ↑ 30.07.2024 13:22 Пропоную обговорити SK hynix готується до старту виробництва графічної пам'яті GDDR7
Это с каким "пердыдущим"? гддр6 с х или без х? И что об этом всём думают свидетели прогнозов возросшей ТВР у будущих видимокарточек?підвищила енергоефективність на 50% порівняно з попереднім поколінням
-
Firebrand
Member
Хоспаде,какое балабольство.Разработка GDDR7 происходит на фоне неустанного роста интереса потребителей к сфере искусственного интеллекта, а также повышения требований графических ускорителей к пропускной способности видеобуфера.
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
kalakawa
А ты ,таки, фанат. Ни дня без нанотехнологиине думаю що dlss
-
l-m
Member
Firebrand
він не фанат, він ідолопоклонник божественного DLSS
він не фанат, він ідолопоклонник божественного DLSS
-
Firebrand
Member
l-m
тем хуже. или лучше? я уже запутался))
тем хуже. или лучше? я уже запутался))
-
KimRomik
Member
а хто тобі сказав, що шина впливає?) ти часи майнінгу забув? Там карточки підключали буквально через usb (pci-e x1), проте копання монет буквально жарило карти як не в себе і споживало пам"яті більше 4 гб (потрібно було для Ефіру)kalakawa: ↑ 30.07.2024 13:26не думаю що dlss 5060 на 64-бітній та dlss 5080 на 128-бітній шині сильно грітимуться та жертимутьzaqik: ↑ 30.07.2024 13:22 Пропоную обговорити SK hynix готується до старту виробництва графічної пам'яті GDDR7
Это с каким "пердыдущим"? гддр6 с х или без х? И что об этом всём думают свидетели прогнозов возросшей ТВР у будущих видимокарточек?