Останні статті і огляди
Новини
GSC Game World знову перенесла дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити GSC Game World знову перенесла дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
пхех
пхех
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити GSC Game World знову перенесла дату релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Так і знав, хоча стільки часу пройшло що 2 місяці то не 2 роки .Може дійсно вилижуть ігру і вона буде не забагана!?
Так і знав, хоча стільки часу пройшло що 2 місяці то не 2 роки .Може дійсно вилижуть ігру і вона буде не забагана!?
-
Kanjo
Member
Все равно игра
-
Earanak
Member
В GSC сообщили, что объявленная дата релиза — «окончательная, и игру больше не будут переносить».
Но что-то пошло не так и окончательная дата оказалась уже шестым переносом
Но что-то пошло не так и окончательная дата оказалась уже шестым переносом
-
Bukakanga
Member
Никогда такого не было и вот опять...
-
Lekrs
Member
Та невже
-
byaka
Member
ганьба
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Та всі вже звикли до Чекалкера 2, це ж традиція серії. Головне щоби реліз був нормальний і гра стабільна. Хай краще довше гребуться, ніж смачно зануряться в багнюку
-
RAZOR 9280
Member
Как и ожидалось. Отменил предзаказ месяц назад (оплачивал в осенью 2023 года) потому что был уверен, что будет еще перенос, так как летом ничего толком не показали(кроме пятого постановочного ролика продолжительностью 1-2 минуты )
Игра выйдет только в 2025 году. Теперь только PC-гейпас за 200 грн в месяц.
Игра выйдет только в 2025 году. Теперь только PC-гейпас за 200 грн в месяц.
-
kornuolis
Junior
Мде, маркетинг команди явно на речовинах сидить. Скажіть просто "вен ітс дан".
Але враховуючі останні релізи на анріалі 5, то хай краще візьмуть ще часу на допил.
Але враховуючі останні релізи на анріалі 5, то хай краще візьмуть ще часу на допил.
-
bigmonstr666
Member
якось вже і не смішно..
-
Cicero
Member
З тими переносами релізу, в мене вже такі відчуття, що я вже цю гру не чекаю, а вже давно грав
-
kairo
Member
Розробники такі - "нам треба більше часу на доопрацювання гри", реліз - недопрацьована гра із морем багів. Класика.
-
DuckRider
Member
А если выпустить в срок, то вообще не будет запускатьсяkairo: ↑ 25.07.2024 16:13 Розробники такі - "нам треба більше часу на доопрацювання гри", реліз - недопрацьована гра із морем багів. Класика.
-
konb999
Member
Я почти год назад деньги вернул за предзаказ. Игра не мое но чисто чтоб поддержать отечественный геймдев оформлял предзаказ. Но раз они такие разводяги- пусть сами в нее играютdoc-oc: ↑ 25.07.2024 15:33 Ору просто с этих дегродов
Ни стыда, ни совести
Нужно всем предзаказавшим оформлять коллективный иск на этих придурков.
Я не знаю вторую такую же опущенную студию в мире как эти черти
-
Guest003
Member
Краще хай дороблять, ніж випустять забагований кіберпанк. Гра куплена у стімі ще два роки тому, так що не проблема взагалі)
-
kalakawa
Member
Це взагалі то велика проблемаGuest003: ↑ 25.07.2024 16:14Гра куплена у стімі ще два роки тому, так що не проблема взагалі)
-
docentlx
Member
це як бомжам-попрошайкам - давати гроші. Вони так ніколи не перестануть просити (бо ж дають).
-
Enjthesilence
Member
о так, кб77 скільки разів переносили, а грабельною стала тільки через рік після виходу, ще й з кастрованими механікамиkairo: ↑ 25.07.2024 16:13 Розробники такі - "нам треба більше часу на доопрацювання гри", реліз - недопрацьована гра із морем багів. Класика.
тай вересень таке собі вікно на вихід, там ігор достатньо є
-
vvv2
Member
Скажені сусіди «аплодируют стоя»
Як можна так прорахуватися
Як можна так прорахуватися