Нові чутки натякають на портування Stellar Blade на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Нові чутки натякають на портування Stellar Blade на PC

Гра року завітає на народну платформу :super:
MaximP
Member

Повідомлення

Ігри з білими, красивими гетеросексуальними персонажами, нічого собі. Може "передові" ігроділи переймуть досвід
Kirakishou
Member

Повідомлення

Сідниці Єви уже не актуальні, ось нова богиня від міхойо.
спойлер
kalakawa
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.07.2024 11:33 Сідниці Єви уже не актуальні, ось нова богиня від міхойо.
спойлер
Сподіваюся ти через vpn на форумі сидиш, бо місцеві феміністки(більшість форумчан) страшні коли збиваються в стаю
Kirakishou
Member

Повідомлення

kalakawa
Дивні феміністки. Адже Джу Юань в відео, яке я запостив вище – сильна та незалежна жінка, до того ж капітан поліції, їй всі чоловіки на роботі віддають честь і занотовують усе, що вона каже.
Telcontar
Member

Повідомлення

kalakawa: 25.07.2024 10:45 Гра року завітає на народну платформу :super:
Рік ще далекий від завершення.
І це ви серйозно, гра року? Слешер з дубовим сюжетом, що не приніс нічого нового в індустрію і який продався накладом аж 1+ млн. копій? :lol:
kalakawa
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.07.2024 12:06 kalakawa
Дивні феміністки. Адже Джу Юань в відео, яке я запостив вище – сильна та незалежна жінка, до того ж капітан поліції, їй всі чоловіки на роботі віддають честь і занотовують усе, що вона каже.
Їй не за 50(тобто ще й педофілія на лице), а талія вужча за таз та бюст - достатньо щоб тебе відмінити за рекламу тої непристойності. А ще аніме на додачу

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
Telcontar: 25.07.2024 12:14І це ви серйозно, гра року?
Так. Ну, серед ігор категорії "Б" напевне знайдеться щось цікавіше, але ця тема за межами обговорюваної
waryag
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.07.2024 12:06Дивні феміністки. Адже Джу Юань в відео, яке я запостив вище – сильна та незалежна жінка, до того ж капітан поліції, їй всі чоловіки на роботі віддають честь і занотовують усе, що вона каже.
Китайський анімешний гача-конвеєр цікавить далеко не усіх.
Telcontar
Member

Повідомлення

waryag: 25.07.2024 12:28 Китайський анімешний гача-конвеєр цікавить далеко не усіх.
Ну все, тепер у вас не буде миска-рис та кішка-дружина!
Партія незадоволена вами, -15 Соціальний Рейтинг! :mad:
Kirakishou
Member

Повідомлення

waryag: 25.07.2024 12:28Китайський анімешний гача-конвеєр цікавить далеко не усіх.
Але міхойо стоять трохи осторонь він типових китайських чи корейських гача-смітників. Ті ж автори Stellar Blade в цьому плані ще гірше. Ціни в їх гача-смітнику NIKKE не порівняти з цінами в іграх від міхойо, причому персонажі в NIKKE – це просто картинки, а в іграх міхойо тобі пропонують повноцінні 3D-модельки з озвучуванням від іменитих акторів озвучування. Ігри від міхойо це зовсім інший рівень, порівнювати їх зі звичайними гача-смітниками немає сенсу.
waryag
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.07.2024 12:43Але міхойо стоять трохи осторонь він типових китайських чи корейських гача-смітників. Ті ж автори Stellar Blade в цьому плані ще гірше. Ціни в їх гача-смітнику NIKKE не порівняти з цінами в іграх від міхойо, причому персонажі в NIKKE – це просто картинки, а в іграх міхойо тобі пропонують повноцінні 3D-модельки з озвучуванням від іменитих акторів озвучування. Ігри від міхойо це зовсім інший рівень, порівнювати їх зі звичайними гача-смітниками немає сенсу.
У мене зовсім інша точка зору.
Одні на гача помийці набрались досвіду, заробили грошей і зробили нормальну сінгл гру. Незрозуміло, що з ними буде далі, але поки що вони заслуговують на повагу принаймні за спробу.
Інші на гача помийці набрались досвіду, заробили грошей і зробили... іншу гача помийку, а потім ще одну. Відносно якісні, але все одно гача помийки, поважати тут нічого.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Telcontar: 25.07.2024 12:33Ну все, тепер у вас не буде миска-рис та кішка-дружина!
Партія незадоволена вами, -15 Соціальний Рейтинг! :mad:
Жах! :insane:
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Telcontar: 25.07.2024 12:14 Рік ще далекий від завершення.
І це ви серйозно, гра року? Слешер з дубовим сюжетом, що не приніс нічого нового в індустрію і який продався накладом аж 1+ млн. копій? :lol:
Все ще краще більшості сучасниї ігор до яких приклали руку Sweet Baby Inc та BlackRock, в цю хоча б бажання пограти виникає)
Kirakishou
Member

Повідомлення

waryag: 25.07.2024 13:00У мене зовсім інша точка зору.
Одні на гача помийці набрались досвіду, заробили грошей і зробили нормальну сінгл гру. Незрозуміло, що з ними буде далі, але поки що вони заслуговують на повагу принаймні за спробу.
Інші на гача помийці набрались досвіду, заробили грошей і зробили... іншу гача помийку, а потім ще одну. Відносно якісні, але все одно гача помийки, поважати тут нічого.
Ну я не такий категоричний противник гача-ігор. Ти безкоштовно отримуєш можливість грати в гру, у випадку з іграми міхойо – доволі якісну гру з крутим дизайном та озвучуванням. Так, я витрачаю на них чималі суми грошей, але то я. Багато моїх знайомих не витрачають на гача-ігри ні копійки і також отримують задоволення. Я краще буду грати в азійські гача-смітники з нормальними жіночими та чоловічими персонажами, які до того ж безкоштовні, ніж спонсорувати Sweet Baby Inc і сучасний західний геймдев.
Якщо ви подумали, що я хейтер Stellar Blade чи студії Shift Up, то це не так. Я граю в NIKKE і планую придбати Stellar Blade, якщо вона вийде на ПК. Хоча мені не сподобався їх хід з цензурою і послідуючим за цим брехливим виправдуванням себе. Надіюсь, на ПК цієї цензури не буде, а гра вийде такою, якою її початково задумали художники та дизайнери.
WorthyWizard
Member

Повідомлення

MaximP: 25.07.2024 11:23 Ігри з білими, красивими гетеросексуальними персонажами, нічого собі. Може "передові" ігроділи переймуть досвід
Пока там заправляют левачки со своими дайверсити, эквити и инклюжш можно ничего хорошего не ждать
Telcontar
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 25.07.2024 13:32 Все ще краще більшості сучасниї ігор до яких приклали руку Sweet Baby Inc та BlackRock, в цю хоча б бажання пограти виникає)
Я ж і не казав, що гра погана. Але ж на "гру року" треба бути не просто хорошою грою. :dontknow:
Firebrand
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.07.2024 13:33Хоча мені не сподобався їх хід з цензурою і послідуючим за цим брехливим виправдуванням себе.
поддерживаю, давно пора такого ГГ раздеть сразу , без всяких патчей и цензур, просто поставить отметку на игру 18+ и все . А то все ходят вокруг, да около, хотя цель таких проектов и так понятна . :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.07.2024 13:33Ну я не такий категоричний противник гача-ігор. Ти безкоштовно отримуєш можливість грати в гру, у випадку з іграми міхойо – доволі якісну гру з крутим дизайном та озвучуванням. Так, я витрачаю на них чималі суми грошей, але то я. Багато моїх знайомих не витрачають на гача-ігри ні копійки і також отримують задоволення.
Вони заробили на геншині мільярд+. На ці гроші можно було зробити дійсно круту гру, але вони не намагаються зось покращувати і тупо штампують одне й теж в різних сетингах.
Невже не могли поглибити сюжет і персонажів, як в персоні, чи бойовку, як ДМС, чи взаємодію зі світом, як в зельді, чи що ще в кого вони вкрали запозичили?
Але навіщо, якщо орди хом'яків закидують іх грошами за посередню копіпасту, не відволікаючись на круті оригінали?
Kirakishou: 25.07.2024 13:33Я краще буду грати в азійські гача-смітники з нормальними жіночими та чоловічими персонажами, які до того ж безкоштовні, ніж спонсорувати Sweet Baby Inc і сучасний західний геймдев.
А можна грати в азійські не смітники, та й в західного гемдеву хороших ігор з привабливими персонажами тонни...
Kirakishou: 25.07.2024 13:33Якщо ви подумали, що я хейтер Stellar Blade чи студії Shift Up, то це не так. Я граю в NIKKE і планую придбати Stellar Blade, якщо вона вийде на ПК. Хоча мені не сподобався їх хід з цензурою і послідуючим за цим брехливим виправдуванням себе. Надіюсь, на ПК цієї цензури не буде, а гра вийде такою, якою її початково задумали художники та дизайнери.
А це взагалі неважлива деталь.
Я більш, ніж впевнений, що модами накинуть набагато цікавіші речі (крім очевидних скінчиків, мені було б цікаво замінити ГГ на щось менш пластикове/силіконове, але тут що кому подобається )
S
Member

Повідомлення

MaximP: 25.07.2024 11:23Ігри з білими, красивими гетеросексуальними персонажами, нічого собі. Може "передові" ігроділи переймуть досвід
Это трансухи :gigi:
Telcontar
Member

Повідомлення

Чекалкер 2 знову перенесли, тепер на 20-е листопада :weep:
Kirakishou
Member

Повідомлення

waryag: 25.07.2024 14:36Вони заробили на геншині мільярд+. На ці гроші можно було зробити дійсно круту гру, але вони не намагаються зось покращувати і тупо штампують одне й теж в різних сетингах.
Невже не могли поглибити сюжет і персонажів, як в персоні, чи бойовку, як ДМС, чи взаємодію зі світом, як в зельді, чи що ще в кого вони вкрали запозичили?
Але навіщо, якщо орди хом'яків закидують іх грошами за посередню копіпасту, не відволікаючись на круті оригінали?
Хто хоче грати в персону чи інші ігри з глибоким сюжетом, той грає в ігри з глибоким сюжетом. Хто хоче грати в гача-ігри — грає в гача-ігри. Багатьом ігри міхойо подобаються саме такими, якими вони є, тому і заносять сотні мільйонів доларів їм, а не атлусу на персону чи платінум геймс на ніер. Хоча особисто я придбав персону по повній ціні відразу, як вона вийшла в стім. Як і ніер, і деякі інші ігри, в основному японські.
І судячи з того, що міхойо заробляють десятки, а часто і сотні мільйонів доларів щомісяця, то інвестують гроші вони правильно. Навіщо витрачати сотні мільйонів на розробку крутої гри, коли можна витратити ці сотні мільйонів на розробку крутої гача-гри, яка принесе набагато більше прибутку? І до того ж буде подобатися мільйонам гравців по всьому світу, починаючи від бідного школяра з Бразилії чи України і закінчуючи представником середнього класу з Китаю чи Японії, чи навіть шейха з Об'єднаних Арабських Еміратів — такі люди теж грають в ігри міхойо.
waryag: 25.07.2024 14:36А можна грати в азійські не смітники, та й в західного гемдеву хороших ігор з привабливими персонажами тонни...
Можна, але якщо мені подобаються саме гача-ігри, то навіщо відмовляти собі в задоволенні? Я не грав в звичайні ігри вже років три, гача-ігри повністю поглинули мене і я оцінив всю їх красу. Виключення — ремейк четвертої Оселі зла та восьма частина цієї ж франшизи, які я пройшов і забув.
Щодо західного геймдеву, то тут питання скоріше релігійне. Я не граю в ігри, де немає японського озвучування. Після високого рівня гри японських акторів, всі решта для мене — просто пісна їжа, я не вірю в ті емоції, які вони намагаються втілити в образ персонажа. Інколи попадаються справжні перлини і зазвичай це британські актори з притаманним їм британським акцентом, але американські актори це ні про що, рівень їх гри просто ніякий. Французи та італійці вміють в озвучування, але все одно до рівня японських сейю вони не дотягують.
Все це звичайно мої суб'єктивні уподобання, я не лізу в теми з обговореннями ігор, які мені не цікаві. В цю тему відписав, бо стелар блейд мені цікава, ну і в контексті сідниць головної героїні привів приклад сідниць іншого персонажу, який, на мій смак, виглядає більш гармонійним, а не силіконово-пласким. Просто подивіться на якість анімацій в тому відео. А це звичайний рекламний ролик для чергового персонажу однієї із ігор міхойо. Точно такі ж анімації у неї в грі, це дуже високий рівень.
Відповісти