Останні статті і огляди
Новини
Процесор Intel 310 для платформи LGA1700 отримав два P-ядра
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Процесор Intel 310 для платформи LGA1700 отримав два P-ядра
TDP і 46 Вт при 4100 це якось забагато на сьогоднішній день.
-
kalakawa
Member
останні десятиліття поле з тдп для цп заповняють просто для того щоб воно не пустувалоyariksom: ↑ 11.07.2024 14:06 Предлагаю обсудить Процесор Intel 310 для платформи LGA1700 отримав два P-ядра
-
yariksom
Member
kalakawa
Справедливо.
Справедливо.
-
DuckRider
Member
Малыши хотят кушоть же. Спасибо хоть без е ядер, так бы в 65вт уложилсяyariksom: ↑ 11.07.2024 14:06 Предлагаю обсудить Процесор Intel 310 для платформи LGA1700 отримав два P-ядра
Востаннє редагувалось 11.07.2024 14:23 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
-
Melki
Member
половинка от 12100 ?
-
Solpadeine
Member
по производительности как 10100
зачем?
зачем?
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Новая затычка для 1700 материнок без BIOS Flashback ?
-
7mindfields
Member
Реінкарнація i3 6100
-
Solpadeine
Member
7mindfields
я уверен, на работе мой 3225 будет не хуже)
я уверен, на работе мой 3225 будет не хуже)
-
alexeygalas
Member
А ось нарешті і гіперпень на Alder Lake. Де AVX інструкції !!! (походжння гівно але просто згадалось)
-
Scoffer
Member
alexeygalas: ↑ 11.07.2024 15:23 на Alder Lake
Не альдер це.два P-ядра з архітектурою Raptor Cove
-
alexeygalas
Member
Scoffer
Ну раптор добре )
Ну раптор добре )
-
ImperiumAeternum
Member
Scoffer
Альдер, Raptor cove = sunny cove
Альдер, Raptor cove = sunny cove
-
Scoffer
Member
ImperiumAeternum
Ніт. Raptor Lake = Raptor Cove + Gracemont. Alder Lake = Golden Cove + Gracemont. А Sunny Cove це взагалі Ice Lake. Втім, я згоден що з назвами відчувається якась легка наркоманія.
Ніт. Raptor Lake = Raptor Cove + Gracemont. Alder Lake = Golden Cove + Gracemont. А Sunny Cove це взагалі Ice Lake. Втім, я згоден що з назвами відчувається якась легка наркоманія.
-
n+gibat[]r
Member
Два ядра два гига игровая видеокарта! Как Галыгин завещал Интел вернул нам 2007 год
-
DuckRider
Member
Им стоит сменить названия на отображающие реальность. Boiling lake - 13gen, lava lake - 14genScoffer: ↑ 11.07.2024 15:36 ImperiumAeternum
-
Classique
Member
Новини,які мають починатися зі слова накуа та мати ? вкінці
-
KimRomik
Member
Ні, не вірю...
Це просто якийсь відбірний гіперпень серед G7400, який просто зміг в 4.1 ГГц...
-
Megaclite
Member
Любий G7400 розганяється по шині 4.8ггц+KimRomik: ↑ 11.07.2024 17:21 Ні, не вірю...
-
Inqizitor2022
Member
Забавный процессор, новый целерон по факту с такой же убогой производительностью. Странно, что Интел решили биться головой о стену и клепать подобных уродцев.
Кстати, забавно то, что однопоточная производительность нового процессора - убогая донельзя, она должна быть 1,5х от показанной на картинке, чтобы оправдать урезание HT и ядер. Вообщем, выглядит показанное как полнейший булщит.
Кстати, забавно то, что однопоточная производительность нового процессора - убогая донельзя, она должна быть 1,5х от показанной на картинке, чтобы оправдать урезание HT и ядер. Вообщем, выглядит показанное как полнейший булщит.