Пропоную обговорити Графічні процесори Intel Arc Battlemage випускатимуться за техпроцесом TSMC 4 нм
Великий шлях, але з "старими" материнками не працює. Тому лісом.
Останні статті і огляди
Новини
Графічні процесори Intel Arc Battlemage випускатимуться за техпроцесом TSMC 4 нм
-
Rederst
Member
-
Scoffer
Member
Назви архітектур походу маск вигадує одним списком з іменами своїх дітей
-
avuremybe
Member
Через кілька поколінь дойдуть до всяких "ультралазер" та "доктор смерть". Зайве підтвердження, що ЦА інтела - дошкільнята.Scoffer: ↑ 08.07.2024 10:21 Назви архітектур походу маск вигадує одним списком з іменами своїх дітей
-
Alligator
Member
Battlemage:
- спойлер
-
Захар Беркут
Member
Alligator
- спойлер
- мені здається я Корейський комікс подібний читав, смішний був - сподобався.
Там також "я завжди мріяв бути магом, тому щоб стати справжнім чаклуном - буду жати 10тон на біцепс та 100тон від грудей штовхати". Ну і потім голоруч він ануси через горло драконам діставав.
-
taras_cs
Member
Чому "ультралазер"?avuremybe: ↑ 08.07.2024 10:39Через кілька поколінь дойдуть до всяких "ультралазер" та "доктор смерть".
"Урсула"!
- спойлер
-
AFU_power
Member
Rederst
Зі старими теж працює від Сенді бридж простою модифікацією біос
Зі старими теж працює від Сенді бридж простою модифікацією біос
-
Pride91
Member
Старі архітектури вже нічого не тягнуть, навіщо їм нові відеокарти, а в те що можна грати на старих архітектурах - чудово працює і з старішими та дешевшими картами. Прийшов час прощатись зі своїми старичками хасвелу, бродвелу і тимпаче більш старими системами. Навіть АМ4 нижче 3700го вже можна віднести до надто слабких систем, r5 5600 мінімальний вхід в геймінг на сьогодні і це лише початок, ми зустрічаємо зараз ігрові проекти, розробка яких почалась років з 4-5 тому, проекти ж які починають розроблятись зараз ми вже будемо зустрічати з зовсім іншим залізом.Rederst: ↑ 08.07.2024 09:52 Пропоную обговорити Графічні процесори Intel Arc Battlemage випускатимуться за техпроцесом TSMC 4 нм
Великий шлях, але з "старими" материнками не працює. Тому лісом.