Останні статті і огляди
Новини
Ryzen 9 9900X обігнав актуальні CPU Intel та AMD в однопотоковому тесті Geekbench
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Пропоную обговорити Ryzen 9 9900X обігнав актуальні CPU Intel та AMD в однопотоковому тесті Geekbench
А де рожевий текстоліт? Для топ сигменту було б прикольно)))
-
yariksom
Member
В текстоліт та бенчмарки я не граю, було б цікаво в реальних задачах.Mykolay3ack: ↑ 08.07.2024 13:59 Пропоную обговорити Ryzen 9 9900X обігнав актуальні CPU Intel та AMD в однопотоковому тесті Geekbench
-
Denvys5
Member
XFRЧастота Ryzen 9 9900X під час тестування, згідно з показаннями Geekbench, досягала 5,65 ГГц. Це трохи більше еталонних 5,6 ГГц, які AMD вказує для цього процесора, тому можна припустити, що не обійшлося без додаткового твікінгу, на кшталт активації PBO або фірмових функцій материнської плати.
-
Kullerok
Member
Нечего нового. Вышел новый проц всех обогнал. Через пару месяцев выйдет Интел опять всех обгонит. Замкнутый круг. Только отваливай бабло ели хочешь постоянно быть в актуале
-
jumanji
Member
Mykolay3ack: ↑ 08.07.2024 13:59 Пропоную обговорити Ryzen 9 9900X обігнав актуальні CPU Intel та AMD в однопотоковому тесті Geekbench
И киндер пингви в коробке с процом
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Потому нужно брать для своих задач, и не гонять лысого актуалаKullerok: ↑ 08.07.2024 14:23 Нечего нового. Вышел новый проц всех обогнал. Через пару месяцев выйдет Интел опять всех обгонит. Замкнутый круг. Только отваливай бабло ели хочешь постоянно быть в актуале
-
Misteri
Member
Писькомерство в попугаях это конечно интересно. Но что с ценой то??
-
Inqizitor2022
Member
Честное сравнение с 14900К чтобы процессоры работали из коробки без твиков и разгонов - провести было нельзя? Что за маразм?
Пока нехорошо очень пахнет, ждём честных независимых тестов.
Ах да, до выхода 15900К осталось 3 месяца.
И понятно, что многопоток никому не интересен, интересны только однопоточные тесты, так как начиная с 9900К или 2700К рязани с многопотоком у всех отлично.
Пока нехорошо очень пахнет, ждём честных независимых тестов.
Ах да, до выхода 15900К осталось 3 месяца.
И понятно, что многопоток никому не интересен, интересны только однопоточные тесты, так как начиная с 9900К или 2700К рязани с многопотоком у всех отлично.
-
Kashtan
Member
3401
Раптор на аіо 3418 набирає.
На нормальній воді - 3577.
14600 на охолодженій - 3751.
Раптор на аіо 3418 набирає.
На нормальній воді - 3577.
14600 на охолодженій - 3751.
-
yupi
Member
А что по температурам будет? Опять 50 в простое?
-
GreenMile
Member
Те саме і буде, конструкція проца ж не мінялась.yupi: ↑ 08.07.2024 15:25 А что по температурам будет? Опять 50 в простое?
А шо, вам сильно заважає 50 в простої?
-
dr-kart
Junior
не может не радоватьDefault 120W TDP
-
Vlaad13
Member
У меня в простое 25 а в играх 50GreenMile: ↑ 08.07.2024 15:44Те саме і буде, конструкція проца ж не мінялась.yupi: ↑ 08.07.2024 15:25 А что по температурам будет? Опять 50 в простое?
Да и пока не выйдут реальные обзоры все эти тесты сделанные не пойми кем и как приравниваются к полубесполезным
-
GreenMile
Member
Класно вам, а в мене в хаті 31 градусVlaad13: ↑ 08.07.2024 16:33У меня в простое 25 а в играх 50GreenMile: ↑ 08.07.2024 15:44 Те саме і буде, конструкція проца ж не мінялась.
-
zmax
Member
Понятно что железо от амд не интересно, зачем только тогда лезь в темы об этом?
Я правильно понимаю, тут еще и вядихи встроенные должны быть не кислые?
-
yurarad
Member
Нет, это не они, это APU AMD Strix Halo должен быть с не кислой iGPU.zmax: ↑ 08.07.2024 17:23
-
Tranceliker
Member
Не розумію, в чому проблема "папуг". Ясно, це не зовсім практично, але оцінка в цих програмах дає уявлення про швидкодію в інших задачах. Звичайно, все буде видно в тестах. Ясно, що архітектура в одних проявить себе краще, а в інших гірше. Але є прогрес. І це не може не радувати.
-
_nevermind
Member
Strix Halo ноутбуки толькоyurarad: ↑ 08.07.2024 17:46Нет, это не они, это APU AMD Strix Halo должен быть с не кислой iGPU.zmax: ↑ 08.07.2024 17:23
-
Vlaad13
Member
У меня как бы тоже не прохлада
-
taras_cs
Member
Про то й мова, що температура вашого проца не може бути нижчою за температуру в кімнаті, хіба що ви корпус до холодильника запхали, або підключили охолодження до контуру того ж холодильника.Vlaad13: ↑ 08.07.2024 18:07У меня как бы тоже не прохладаGreenMile: ↑ 08.07.2024 16:51 Класно вам, а в мене в хаті 31 градус
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Чи може в вас процесор з майбутнього, і він сам себе охолоджує, коли нема навантаження
-
Vlaad13
Member
Я бы мог раскрутить кулера и скорее всего там даже еще меньше было бы - но я люблю бесшумную работуtaras_cs: ↑ 08.07.2024 18:19Про то й мова, що температура вашого проца не може бути нижчою за температуру в кімнаті, хіба що ви корпус до холодильника запхали, або підключили охолодження до контуру того ж холодильника.
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Чи може в вас процесор з майбутнього, і він сам себе охолоджує, коли нема навантаження