Останні статті і огляди
Новини
ASUS випустила перший міні-комп'ютер лінійки ROG NUC
-
Vlaad13
Member
Пропоную обговорити ASUS випустила перший міні-комп'ютер лінійки ROG NUC
Щось про живлення я так і не хрозумів
Щось про живлення я так і не хрозумів
-
Alligator
Member
Що саме? Там зовнішній БП як і у ноутах, точніше той самий на 330 Вт.Vlaad13: ↑ 05.07.2024 15:24Щось про живлення я так і не хрозумів
Для живлення пристрою використовується зовнішній адаптер номіналом 330 Вт.
-
Melki
Member
ноутбук без монитора, клавиатуры и аккумулятора, при этом по цене целого ноутбука
а что самое интересное, что объединены все недостатки как ноутбука так и десктопа в одном устройстве
а что самое интересное, что объединены все недостатки как ноутбука так и десктопа в одном устройстве
-
daesz
Member
Наче й всього 2.5л, але по такій ціні та ще й без БЖ - це просто стид.
-
Melki
Member
БП прибавить не забудь к литражуdaesz: ↑ 05.07.2024 18:12Наче й всього 2.5л
-
KimRomik
Member
Важко знайти людину, якій б знадобився цей копухтер. Хоча свій покупець точно знайдеться, але конкретний лох, який бере його лиш як декорацію на стіл.
Нормальні ж люди беруть SSF/MicroATX корпуси, будують в ньому комп, налаштовують та ховають десь під столом чи збоку. Їх зовсім не турбує що де знаходиться, головне щоб доступ до кнопки та портів був.
Нормальні ж люди беруть SSF/MicroATX корпуси, будують в ньому комп, налаштовують та ховають десь під столом чи збоку. Їх зовсім не турбує що де знаходиться, головне щоб доступ до кнопки та портів був.
-
daesz
Member
Я мав на увазі саме коробки без БЖ.Melki: ↑ 05.07.2024 19:13БП прибавить не забудь к литражуdaesz: ↑ 05.07.2024 18:12Наче й всього 2.5л
З однієї сторони збудувати навіть 5л сфф з 4070 - не представляється можливим (мб із картою від "зефірки" вийде, але з тим що є зараз в асортименті - то мінімум 8.6л, це пірес райдер р2 в5 із віндфорсом 2х та електролобзиком), з іншої сторони - ціна, апгрейдабіліті та (швидше за все) температури в цього "чуда" не фонтан.
-
Melki
Member
не заморачивайся, незачем тебе на десктопной 4070 собирать, хочешь с 4090 лэптоп тягаться?daesz: ↑ 05.07.2024 19:34збудувати навіть 5л сфф з 4070
эта 4070, она хоть как 3060 настольная работает?
я понял что ты имел ввиду, только к мобильности, не забывай никогда добавлять кирпич на 330Вт - на этот тюк многие ведуться, а потом сумка под ноут или NUC выходит такая-же как под mini-ITX...daesz: ↑ 05.07.2024 19:34Я мав на увазі саме коробки без БЖ
-
daesz
Member
Слушне зауваження - не факт що тут десктопна 4070, а не мобільна, треба чекати на оглядиMelki: ↑ 05.07.2024 21:18не заморачивайся, незачем тебе на десктопной 4070 собирать, хочешь с 4090 лэптоп тягаться?daesz: ↑ 05.07.2024 19:34збудувати навіть 5л сфф з 4070
эта 4070, она хоть как 3060 настольная работает?я понял что ты имел ввиду, только к мобильности, не забывай никогда добавлять кирпич на 330Вт - на этот тюк многие ведуться, а потом сумка под ноут или NUC выходит такая-же как под mini-ITX...daesz: ↑ 05.07.2024 19:34Я мав на увазі саме коробки без БЖ
-
Melki
Member
4070 лэптоп, не переживай - десктопного там там только ССД и Вай-Файdaesz: ↑ 05.07.2024 21:48не факт що тут десктопна 4070, а не мобільна
я все эти коробченки и их перспективы изучил уже давно - ты либо для мобильности и работы покупаешь Макбук, либо для игрулек собираешь топовый десктоп. (тут в конце именно точка)
-
Dima4s
Member
система охолодження також окремо?)
-
Irvin Smith
Member
На Ю-тубі огляд вже є, але російський і там якийсь дебіл оглядає.
-
mrigi
Member
Схоже в них там кукуха поїхала такі ціни лупити.
-
Melki
Member
в майке "виличие" - ниочем там, есть много обзоров иностранных, с субтитрами нормIrvin Smith: ↑ 06.07.2024 09:04якийсь дебіл оглядає
-
Pil Ferer
Member
Почему сразу лох?KimRomik: ↑ 05.07.2024 19:31 Важко знайти людину, якій б знадобився цей копухтер. Хоча свій покупець точно знайдеться, але конкретний лох, який бере його лиш як декорацію на стіл.
Нормальным людям больше заняться нечем, кроме как сначала выбирать комплектующие неделю-другую, а потом ещё пару дней собирая компьютер (совершенно не факт, что получится с первого раза)?
Прочую бытовую технику вы тоже самостоятельно всегда собираете? Или это другое?
-
KimRomik
Member
Тому що комп'ютери, на щастя не побутова техніка, і вони достатньо гибкі в підборі конфігурації, і ти можеш вибирати компоненти на свій смак та потреби.Pil Ferer: ↑ 13.07.2024 13:40Почему сразу лох?KimRomik: ↑ 05.07.2024 19:31 Важко знайти людину, якій б знадобився цей копухтер. Хоча свій покупець точно знайдеться, але конкретний лох, який бере його лиш як декорацію на стіл.
Нормальным людям больше заняться нечем, кроме как сначала выбирать комплектующие неделю-другую, а потом ещё пару дней собирая компьютер (совершенно не факт, что получится с первого раза)?
Прочую бытовую технику вы тоже самостоятельно всегда собираете? Или это другое?
А в готових рішеннях часто все впаяно намертво (прям як у побутової техніки) і цим часто страждають мініатюрні та портативні комп'ютери. І якщо тобі потрібно буде більше продуктивності, то ти скоріш будеш міняти цілий комп, і це більші грошові витрати, ніж якщо компонентами.
-
Pil Ferer
Member
Ноутбук - это ведь тоже компьютер, да? Но часто там впаяно всё почти намертво. Но почему-то покупателей ноутбуков никто лохами не считает.KimRomik: ↑ 13.07.2024 15:23 Тому що комп'ютери, на щастя не побутова техніка, і вони достатньо гибкі в підборі конфігурації, і ти можеш вибирати компоненти на свій смак та потреби.
А в готових рішеннях часто все впаяно намертво.
...і це більші грошові витрати, ніж якщо компонентами.
Ещё раз. Вопрос в том, почему те, кто готов потратить две-три недели своей жизни на подбор компонентов и сбор компьютера - нормальные люди, а те, кто не готов тратить на это невосполнимый ресурс - лохи?
Может, прежде, чем обзывать кого-то лохами, стоит для начала определиться в стоимости часа того или иного человека? Например, мой час стоит (цифра условная) - 30 долларов. То есть, потратив 3 недели на сбор компа я потеряю сколько-сколько денег? Мне точно следует заниматься подобной х-ней, следуя вашему совету?
-
KimRomik
Member
Pil Ferer
Прошу прощення, якщо я когось ображаю, але виробники давно переуспіли в маркетингу, через що люди давно купують оверпрайснуте гівно. Приклад тому мобільні відеокарти Nvidia, продуктивність яких насправді на одну цифру нижче. Т.е. умовна мобільна 4070 насправді має продуктивність 4060 і т.д.
Так, я розумію, що простіше купувати готове рішення, щоб не морочити собі голову, але це залежить від навантаженості робочого графіку. Якщо уж зовсім немає часу займатися подібним, то краще доручити цю справу якомусь другу-комп"ютерщику, який за символічну оплату підбере ідеальний комп для тебе і ще додатково поставить ОС. Це полюбому буде дешевше, ніж навіть готове рішення, якщо воно нове.
Прошу прощення, якщо я когось ображаю, але виробники давно переуспіли в маркетингу, через що люди давно купують оверпрайснуте гівно. Приклад тому мобільні відеокарти Nvidia, продуктивність яких насправді на одну цифру нижче. Т.е. умовна мобільна 4070 насправді має продуктивність 4060 і т.д.
Так, я розумію, що простіше купувати готове рішення, щоб не морочити собі голову, але це залежить від навантаженості робочого графіку. Якщо уж зовсім немає часу займатися подібним, то краще доручити цю справу якомусь другу-комп"ютерщику, який за символічну оплату підбере ідеальний комп для тебе і ще додатково поставить ОС. Це полюбому буде дешевше, ніж навіть готове рішення, якщо воно нове.
-
Melki
Member
а оно чем от компьютера принципиально отличается?Pil Ferer: ↑ 13.07.2024 13:40Прочую бытовую технику вы тоже самостоятельно всегда собираете? Или это другое?
владельцы ноутбуков часто это пытаются доказать, только еще ни один топовый ноутбук не догнал по производительности самосборный настольный компьютерPil Ferer: ↑ 14.07.2024 02:35Ноутбук - это ведь тоже компьютер, да?
не всё так однозначноPil Ferer: ↑ 14.07.2024 02:35почему-то покупателей ноутбуков никто лохами не считает
потому что, лох - это судьба. С точно таким-же железом у этого-же АСУСа, ноутбук, сколько стоит и чем будет отличаться?Pil Ferer: ↑ 14.07.2024 02:35Вопрос в том, почему те, кто готов потратить две-три недели своей жизни на подбор компонентов и сбор компьютера - нормальные люди, а те, кто не готов тратить на это невосполнимый ресурс - лохи?
очень жаль, что тебе для подбора компьютера необходимо забросить работу, но поверь, есть люди, кто может делать без отрыва от работы - для таких людей и создаются компоненты для настольных самосборных компьютеров. Для всех остальных, кому сильно некогда - вот это.Pil Ferer: ↑ 14.07.2024 02:35потратив 3 недели на сбор компа я потеряю сколько-сколько денег?