Останні статті і огляди
Новини
Розробники опублікували три музичні композиції із S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Slon_76Kg
Member
Предлагаю обсудить Розробники опублікували три музичні композиції із S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Учитывая "качество" игры, с которым вышла первая оригинальная трилогия сталкера - буду ждать релиза. Может куплю на осенней/новогодней распродаже в steam. Казаков 3 оплатил по предзаказу и пожалел. Игру нормально допиливали больше года после релиза.
Есть надежда, что майки надавали Григоровичам по шапке и минимальный контроль качества будет. Все же игрулина стартует в том числе и на XBox. Там такие лажи как делала GSC раньше - недопустимы
Учитывая "качество" игры, с которым вышла первая оригинальная трилогия сталкера - буду ждать релиза. Может куплю на осенней/новогодней распродаже в steam. Казаков 3 оплатил по предзаказу и пожалел. Игру нормально допиливали больше года после релиза.
Есть надежда, что майки надавали Григоровичам по шапке и минимальный контроль качества будет. Все же игрулина стартует в том числе и на XBox. Там такие лажи как делала GSC раньше - недопустимы
-
Inqizitor2022
Member
Наивно полагать, что новый Ждалкер будет сносной игрой, а не тупой шляпой. Также наивно полагать, что "продукт" до весенних патчей будет играбельным. Сейчас так всё делается почти, кроме редких исключений.Slon_76Kg: ↑ 04.07.2024 10:11Есть надежда, что майки надавали Григоровичам по шапке и минимальный контроль качества будет. Все же игрулина стартует в том числе и на XBox. Там такие лажи как делала GSC раньше - недопустимы
Метро Исход и прочие шедевры, увы, в прошлом.
Ах да, помня историю первых Ждалкеров и 2003 год со знаменитым интервью Григоровича - надеяться на что-то путное вообще нет смысла.
Востаннє редагувалось 04.07.2024 10:15 користувачем Inqizitor2022, всього редагувалось 1 раз.
-
Slon_76Kg
Member
П.С. А вообще нынче складывается впечатление, что масштабные проекты на релизе - это какой-то платный бетатест. Куча багов и недоделк Чего только киберпанк стоит. Вот как Фантом Либерти Допилят - тогда Уже куплю Deluxe на распродаже и наконец-то пройду сей "шедевр" До сих пор не знаю ничего про сюжет Вв...Выдержка
-
Inqizitor2022
Member
Я в версии 1.3 прошёл и не пожалел, игра - гибрид Деус Экс и ГТА. То, что СДПР врали про РПГ и про вариативность - да, в 30 квестах оно есть, остальное - уровня Деус Экс. Разнообразия пушек и апгрейдов, фактически, нет, магазины - убогие и тд, но мир неплохой, есть квесты хорошие. Короче оно - ну такое, все ждали гибрид Ведьмака и Фоллаут 2 в мире киберпанка - но...Slon_76Kg: ↑ 04.07.2024 10:15 П.С. А вообще нынче складывается впечатление, что масштабные проекты на релизе - это какой-то платный бетатест. Куча багов и недоделк Чего только киберпанк стоит. Вот как Фантом Либерти Допилят - тогда Уже куплю Deluxe на распродаже и наконец-то пройду сей "шедевр" До сих пор не знаю ничего про сюжет Вв...Выдержка
-
Telcontar
Member
Виклали саундтреки до гри, а у темі перепис ниючих власників кришталевих куль
-
Евгений King
Member
Тупо інфофон, щось у мене Ждалкер з кожною новиною викликає все більше негативу.
Побуду пророком - перенесуть його ще на пів року, а потім ще на 9 міс, мотивуючи чим завгодно
PS: деградація графіки в порівнянні з першими роликами - просто рівень Ubisoft
Побуду пророком - перенесуть його ще на пів року, а потім ще на 9 міс, мотивуючи чим завгодно
PS: деградація графіки в порівнянні з першими роликами - просто рівень Ubisoft
-
Захар Беркут
Member
Непогано.
Хлопцям бажаю вдачі та натхнення.
P.S. З побажань, мені здається музичний супровід гурту Тінь Сонця зайшов би на 101 відсоток.
Хлопцям бажаю вдачі та натхнення.
P.S. З побажань, мені здається музичний супровід гурту Тінь Сонця зайшов би на 101 відсоток.
-
bigmonstr666
Member
атмосферний український пост панк дуже круто що дадують українську музику в гру.
на рахунок багів на резілі я б сильно не хвилювався, вони будуть - так, але впевнений, це не може зруйнувати атмосферу гри
на рахунок багів на резілі я б сильно не хвилювався, вони будуть - так, але впевнений, це не може зруйнувати атмосферу гри
-
Евгений King
Member
Ггг, релізний Кіберпанк - потримай моє пиво...bigmonstr666: ↑ 04.07.2024 10:42
Ще й як може зруйновати все. Графіку вже порізали, додайте баги і лаги і навіть у заядлих фанатів урветься терпець. Ну і Ждалкера всі ждуть в надії на гарний вишліфуваний продукт, бо його відкладали пару разів на шліфовку, якщо вийде недороблено - то буде очевидно, що весь час нам вішали лапшу на вуха.
-
Захар Беркут
Member
Евгений King
Абсолютно байдуже на дрібні баги, був в мене і з релізу диск першого, і другий купував без багів, і третій з сувенірами, і усім знайомим радив, усі до речі хто придбав були у захваті - щоб зайвий раз підтримати хлопців.
Тож чекаю на сувенірний варіант, обов'язково придбаю, і обов'язково знов не один раз.
Абсолютно байдуже на дрібні баги, був в мене і з релізу диск першого, і другий купував без багів, і третій з сувенірами, і усім знайомим радив, усі до речі хто придбав були у захваті - щоб зайвий раз підтримати хлопців.
Тож чекаю на сувенірний варіант, обов'язково придбаю, і обов'язково знов не один раз.
-
Samilo
Member
Евгений King
Жєня, тобі настільки негативно від новини про Сталкер 2, що аж 2 коменти в темі залишив.
І , що там тобі конкректно на "вуха" вішають?
Все одно ти будеш на піраткі сидіти "пророк".
Цікаві подібні тіпи, які вмикають "пророка" і несуть кацапські наративи.
Жєня, тобі настільки негативно від новини про Сталкер 2, що аж 2 коменти в темі залишив.
І , що там тобі конкректно на "вуха" вішають?
Все одно ти будеш на піраткі сидіти "пророк".
Цікаві подібні тіпи, які вмикають "пророка" і несуть кацапські наративи.
-
avuremybe
Member
Хто це пише взагалі?Останній геймплейний трейлер демонструє покращену графіку
Він демонструє, що від графіки з перших трейлерів там не лишилось майже нічого.
-
MaximP
Member
з тих пір як гра стала елементом політичної пропаганди очікувати щось нормальне не варто, напевно...
-
bigmonstr666
Member
Евгений King: ↑ 04.07.2024 10:56Ггг, релізний Кіберпанк - потримай моє пиво...bigmonstr666: ↑ 04.07.2024 10:42
Ще й як може зруйновати все. Графіку вже порізали, додайте баги і лаги і навіть у заядлих фанатів урветься терпець. Ну і Ждалкера всі ждуть в надії на гарний вишліфуваний продукт, бо його відкладали пару разів на шліфовку, якщо вийде недороблено - то буде очевидно, що весь час нам вішали лапшу на вуха.
ну я можу вам відповісти,що пройшов кіберпанк на релізі одразу. чи були баги? так. чи мені це завадило насолодитися грою? зовсім ні. Це була крута гра, і якщо б нелажанули з релізом на пс4 та хбокс, ніхто б не піднімал такий вий. і впевнений, тоді б і ви не казали про баги кіберпанку. Взагалі мені здається, у вас немає своєї точки зору, бо якщо б ви грали у кіберпанк на пк на релізі, ви тут би не розповідали про баги. а так, ви просто розводите срач на форумі.
-
anyname
Member
Взагалі то в SOC та CS на релізі були не дрібні баги , а дуже великі трабли з граблями.неможливо було пройти релізу версію.в Тінях ще й кожен патч потрібно було починати нову гру. в Небі а-лайф й досі без самопал них патчів не працює як слід.Захар Беркут: ↑ 04.07.2024 11:12 Евгений King
Сувенірні видання це - Небо вкупі з книжкою від авторів які в лорі гри ні бум бум (скляні ножи та 6ти ствольні кулемети), та Припять з паперовою мапою усіх схронів телепортів та іншого?
-
Барбарис
Member
MaximP, малорос та вдалий продукт кацапської пропаганди проник в тему.
Політика всюди, то лиш совок та болотники стверджують що шось буваж «внє палітікі».
Набігли гейтери, яких язик видно вчить лише гидоту писати.
І сталкери я без критичних багів пройшов і кіберпанк по передзамовленню без багів.:У вилизаній за роки тестів БГ3 мені зустрілось більше багів ніж у 2077. Та й Сталкер 2, скоріш за все, буде прийнятний, а ні то допиляють. А чому проблема? Це ж не епоха дисків, зараз патч з мережі завантажив і граєш далі, часто навіть не знаєш що були баги та патчі для їх виправлення.
Політика всюди, то лиш совок та болотники стверджують що шось буваж «внє палітікі».
Набігли гейтери, яких язик видно вчить лише гидоту писати.
І сталкери я без критичних багів пройшов і кіберпанк по передзамовленню без багів.:У вилизаній за роки тестів БГ3 мені зустрілось більше багів ніж у 2077. Та й Сталкер 2, скоріш за все, буде прийнятний, а ні то допиляють. А чому проблема? Це ж не епоха дисків, зараз патч з мережі завантажив і граєш далі, часто навіть не знаєш що були баги та патчі для їх виправлення.
-
Захар Беркут
Member
anyname
Сувенір першого СТАЛКЕР був з жетонами та футболками, ще чув про ЗЗК але знайти не зміг щоб придбати (продавались тоді у партнер магазинах).
В мене усі три диска ліцензії першого СТАЛКЕР, мод та ремейк не мав, баги були але не такі як ви вказали, були дрібні баги зображення та голосу Сидоровича, ну і провал лута під текстури.
Сувенір першого СТАЛКЕР був з жетонами та футболками, ще чув про ЗЗК але знайти не зміг щоб придбати (продавались тоді у партнер магазинах).
В мене усі три диска ліцензії першого СТАЛКЕР, мод та ремейк не мав, баги були але не такі як ви вказали, були дрібні баги зображення та голосу Сидоровича, ну і провал лута під текстури.
-
Евгений King
Member
Ухх я прямо у вікно бачу як у вас палає дупаbigmonstr666: ↑ 04.07.2024 11:48Евгений King: ↑ 04.07.2024 10:56
Ггг, релізний Кіберпанк - потримай моє пиво...
ну я можу вам відповісти,що пройшов кіберпанк на релізі одразу. чи були баги? так. чи мені це завадило насолодитися грою? зовсім ні. Це була крута гра, і якщо б нелажанули з релізом на пс4 та хбокс, ніхто б не піднімал такий вий. і впевнений, тоді б і ви не казали про баги кіберпанку. Взагалі мені здається, у вас немає своєї точки зору, бо якщо б ви грали у кіберпанк на пк на релізі, ви тут би не розповідали про баги. а так, ви просто розводите срач на форумі.
Буде реліз поглянемо
А в кіберпук я на релізі пограв 3 години і видалив на перших візуальних багах коли текстури потягло, от що значить купити по предзамовленню. Воно настільки довго виходило та ще й переносилось, що я банально втратив цікавість та інтерес)
-
st0k
Member
мені сподобалась музика, бачу в барі прийдеться подовше сидіти, поки всі треки переслухаєш)
ps - чую сморід підпалених пуканів , мені нравиться як воно горить
ps - чую сморід підпалених пуканів , мені нравиться як воно горить